- Konu Sahibi 35smyrna35
-
İnşallah inşallahİnşallah her şey gönlünüzce olur ve bebek tutunur
Amin inşallah sımsıkı tutunurRabbim yardimciniz olsun size simsiki tutunsun
Amiin inşallah sağlıkla o başlığı yazmayı nasip eder Rabbimİnşallah tuttu kızlar başlıklı yazını da görürüz Allah gönlüne göre versin
Ayy inşallah canım güzel haberlerini bekliyoruzKızlarr
Tüp bebek sürecine adım attığımdan beri bu başlıkta sizinle olmak… vallahi ilaç gibi geldi bana
Korkularım azaldı, yalnız hissetmedim, bir sürü şey öğrendim.
Ve işte o gün geldi…
YARIN TRANSFERİM VAR!
İçim içime sığmıyor, bir yandan “inşallah tutar” diye umut doluyum, bir yandan da “artık yeter, bir sonuca varalım” diye sabırsızım
Bu süreç Nisan’dan beri öyle kolay geçmedi…
İşimden ayrıldım
Babam hastalandı, anjiyo oldu
Ben ameliyat geçirdim
Ama çok şükür Allah’ın izniyle hepsi geride kaldı
Şimdi sıra son adımda.
İnşallah bir sonraki başlığımda “Tuttu kızlarr!” diye yazarım
Dualarınızı bekliyorum…
Bu zamana kadar bana cevap yazan, destek veren, kalbime dokunan her birinize teşekkür ederim
İyi ki varsınız…
İyi ki Kadınlar Kulübü var!
İnşallahh ikimizde birbirimize güzel haberlerimizi veririzGüzel haberlerinin gelmesini canı gönülden dilerim aynı durumdayız bende bir kaç ay sonra transferimi yapacağım inşallah. Hayat bu şekilde böyle baktıkça gülecek bize. Kucağına alacağına inancımız sonsuz .Ve ne olursa olsun sonuç gülümse , sevgilerEki Görüntüle 3615831
Aşılamamı olacakGüzel haberlerinin gelmesini canı gönülden dilerim aynı durumdayız bende bir kaç ay sonra transferimi yapacağım inşallah. Hayat bu şekilde böyle baktıkça gülecek bize. Kucağına alacağına inancımız sonsuz .Ve ne olursa olsun sonuç gülümse , sevgilerEki Görüntüle 3615831
Hayır tüp bebek embriyo transferi yapılacak direktAşılamamı olacak
Aşılama olmadı hiç, ilk tüp bebek opu oldum ikinci opuyu olup transfer olmak istiyorum inşallahAşılamamı olacak
Ben de 2 temmuzda transfer oldum ilk bebegimde tup bebek insallah buda ikinci olucakHayır tüp bebek embriyo transferi yapılacak direkt
Doktor aşılama yapalım diyor banada. Rabbim isteyen herkese nasip etsin kimsenin kucağını boş bırakmasınHayır tüp bebek embriyo transferi yapılacak direkt
Ben de 2 temmuzda transfer oldum ilk bebegimde tup bebek insallah buda ikinci olucakdun ve bugun idrar testlerim pozitif cikti sukurler olsun yarin kan verecegim . Surecle ilgili her hangi bisey sormak isterseniz sorabilirsiniz kidemli sayilirim
Doktor aşılama yapalım diyor banada. Rabbim isteyen herkese nasip etsin kimsenin kucağını boş bırakmasın
Anladım canım. Ne kadar süredir gebelik düşünüyordunDoktorum tercihi bana bıraktı iki yöntemi de anlattı. Başarı oranlarını, maliyetini vs.
Ben direkt tüp bebek istedim
Anladım canım. Ne kadar süredir gebelik düşünüyordun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?