- 20 Kasım 2015
- 1.395
- 1.244
- 83
- Konu Sahibi kadinistemezse
-
Eşinin numarası da var.. Lazım olacak herkesin numarasını aldım. Hatta aynı gün teli kapalıydı ayrıldıgım gün, iş için aramak zorundaydım acaba eşinin yanında mı diyerek bir bahaneyle eşini aradım. Güya eşi ben oldugumu anlamıs buna söylemiş bu da boyle oyunlara basvurma dedı bana. Eşinde de ne mide var anlamadım.Kardeşini veya arkadaşlarını arama. Ama illa hırsını almak istiyorsan telefondaki yazışmaları silme. Bir kez daha görüş ve eşinin numarasını al ve ona gönder. Eğer dediği gibi boşanma aşamasındalarsa bu adi adama evini kaptırmasın. Ha yok adam sana boşanıyoruz diye yalan söylediyse de karısı aldatıldığını bilsin gerekeni yapsın. Siz de iş ilişkinizi tamamen kesin.
Evet bunu nasıl yapıcam bilmiyorum ama pişman olacak bır tıp de değil, her seyi gırgıra alan bir tip. birşeyden korkusu yok ben kendimi yorarım sadece ugrasarak yaniKesinlikle arkana bakma.Kimseyi de arama.Kendini kucuk dusurursun.Yasin kac bilmiyorum ya da daha once evlilik yaptin mi ama daha onunde upuzun bir yol var.Bunu da atlatirsin.Sen o adama iletisim halinde olmadan pisman olmasini saglayacak yollar ara bence cunku intikam soğuk yenen bir yemektir.
mesajları eşine göndermeyi düşündüm avukat arkadasım 3. kişi olarak eşi sana dava açabilir dedi onları da bir güzel delil olarak kullanır dediKardeşini veya arkadaşlarını arama. Ama illa hırsını almak istiyorsan telefondaki yazışmaları silme. Bir kez daha görüş ve eşinin numarasını al ve ona gönder. Eğer dediği gibi boşanma aşamasındalarsa bu adi adama evini kaptırmasın. Ha yok adam sana boşanıyoruz diye yalan söylediyse de karısı aldatıldığını bilsin gerekeni yapsın. Siz de iş ilişkinizi tamamen kesin.
Eşinin numarası da var.. Lazım olacak herkesin numarasını aldım. Hatta aynı gün teli kapalıydı ayrıldıgım gün, iş için aramak zorundaydım acaba eşinin yanında mı diyerek bir bahaneyle eşini aradım. Güya eşi ben oldugumu anlamıs buna söylemiş bu da boyle oyunlara basvurma dedı bana. Eşinde de ne mide var anlamadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?