canım topicikin hayırlı olsun herşeyin çok ama çok güzel hızlı bir şkilde bitirmeni diliyorum aşkla kullan çeyizciklerini
Canım hayırlı olsun Allah devamını rast getirsin inşaALLAH...:123:
çok teşekkür ederim tatlım darısı en kısa zamanda senle ablanın başına inşallh
Hayırlı olsun canım, Allah kalanlarını alıp huzurla kullanmayı nasip etsin inşallah..
Allah sevdiklerinle mutlu mesut kullanmayı nasip etsin canım...
Hayırlı uğurlu olsun :))) Deterjan kutusuna bayıldım nerde var bunlardan bende alayımPP Gerçi daha onlara gelmedik ev falan belli olunca alayım diyordum
Rabbim mutlu mesut kullanmayı nasip etsin inş.
her şeyin çok güzel canım Allah ağzının tadını bozmasın mutlulukla sağlıkla aşkla kullan aldıklarını
yemek takımımı alırken bende hiç araştırmadım çeyiz konularına yeni giriyordum o zamanlar alayım geçsin diye baktım konuya diğer aldıklarımı hep içime sinerek en iyisi olsun diye özenerek aldım bu konuda niye böyle davrandım bilmiyorum sende araştırmadım yazınca kendimi buldum senin topikte
arada pişman oluyorum ama yinede değiştirmeye kıyamıyorum nede olsa çeyizimin ilk parçasıinş aşk tadında sofralar kuralım takımlarımızla
öncelikle iyi dileklerin için çoook teşekkür ederim.
2013 gelinleri sayfasına katılmadan önce almıştım o seti, nedense ne araştırdım ne de inceledim çünkü öyle biri değildim
yanii evlilik planı yoktu kafamda nasıl olsa tabak bu modası geçmez alayım dursun mantığı işte ama hiç de pişman değilim. öylesi kısmetmiş deyip geçiyorum. Şimdi tekrar alsam boşuna masraf olacak,hem bunları ne yaparım ki o zaman? mutlu olduktan sonra varsın acemilik dönemi aldıklarım kalsın çeyizime hiççç önemli değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?