Ve seni seviyorum

fataldanger

Nirvana
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2009
4.765
1.144
698
Ankara
Seni seviyorum. Sen beni sevmemiş olsan da. Uzun zaman sonra ilk kez geçen gördüm seni sokakta. Yanından geçerken anlayamadım önce, ama bir şeyler seni hatırlattı bana o bedende bunu hatırlıyorum. Belki renkler, belki giysiler.. Sonra birden içime doğmuş olmalı ki arkama dönüp baktım. Baktım, sen de bana bakıyordun. Yüzümü eğdim ve yoluma devam ettim.

Ne güzel de saklıyoruz değil mi? Öyle çok özlüyorum ki o kara gözlerini, bana attığın o samimi,güleç,bir tuhaf bakışlarını.. İyi de bunu sen yaptın. Sen kendine bilerek aşık ettin beni. Bana bilerek öyle baktın. Ben seni hiç farketmemiştim ki. Sen bile bile farkettirdin kendini. Bile bile yaklaştın bana. Hiç tanışmamıştık, konuşmamıştık. Bana niye öyle alayla gülüyordun başını yana eğerek?

Sen bilmiyorsun ama ben hayatı unutmak için daldığım her izbe, bilinmez sokaklarda senin çıkacağın bir günün hayaliyle yaşıyorum. Sen bilmiyorsun ama ben belki de bu umutla uzaklara gidiyorum. Sen bilmiyorsun ama ben seni seviyorum. Ahh ne aptalım, bunu biliyorsun doğru ya...

Biz kadınlar ne salagız konu ask olunca. Erkekler böyle degil. O olmazsa bu, bu olmazsa şu. Bosta kalırsa kimse olmazsa da, aa köşede beklettigim bir x vardı, bir arayım bakim hala seviyor mu...

Biz kadınlar ne salagız konu ask olunca. Erkekler böyle degil. O olmazsa bu, bu olmazsa şu. Bosta kalırsa kimse olmazsa da, aa köşede beklettigim bir x vardı, bir arayım bakim hala seviyor mu...
Hehe burada da bulduk ya birbirimizi..
Erkekler dediğin gibi ne rahat ne duygusuzlar değil mi onlar için biri gider biri gelir.. Peki ya biz.. Onların güle güle kovduklari kalbinde kendimizce taht kurabilmek için kalbimizden kimlerin sevgisini feda ettik, degmezmis..
Çok efkarlandim ulleenn

Öyle oldu : ) Öyleler malesef...
İyice duygulan o zaman : )

:)

Öyle oldu : ) Öyleler malesef...
İyice duygulan o zaman : )

:)
Ya bir milletin yaptığı herşey mi guzel olur be.. Tam bir Kore hayraniyim
Müzikleri falan da anlamıyorum mesela sözlerini ama istenilen duyguyu yaratıyor mesela..
bizim bu durumlar ne olcak ya drioli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…