Ve seni seviyorum

Buraya unutmak istiyorum yazmışım yaklaşık 2 ay önce.Şimdi unuttum diyemesemde seviyorumda demiyorum.Çünkü umut en büyük dayanağımdı benim, öldü artık.Eskisi gibi olmuyor hiçbir şey...

Buraya unutmak istiyorum yazmışım yaklaşık 2 ay önce.Şimdi unuttum diyemesemde seviyorumda demiyorum.Çünkü umut en büyük dayanağımdı benim, öldü artık.Eskisi gibi olmuyor hiçbir şey...
Peki birşey sorcam, umudu nasıl öldürdün..
Yani ben öldürdüm sandım ölmemiş..
Ama öldürmek istiyorum artik bu saçma umudu..

Biraz uzun olucak ama sana kendim iyi aktarmam için anlatmam gerek.Ben aşkı yemek tariflerine benzetirim.Bence her aşkın kendine öz tarifi vardır yani.Tabi bu tarifin malzemeleri hisler oluyor aşkta.Her aşkın kendine özgü malzemeleri var ve bu malzemelerin kendine özgü miktarları bulunur yani...Benim aşkım tek taraflı bir aşktı.Yani tarifimin ana malzemesi umuttu.Yaklaşık 2 yıl dolu dizgin sürdü hislerim o bitmek tükenmek bilmeyen umuda yaslanarak...Biliyordum aslında tek taraflı olduğunun hislerimin ama içimde ki umut susmuyordu ki.Belki o da seviyodur dedi.Sevmediğini belli etti davranışlarıyla.Bu seferde belki sever ilerde dedi.Sürekli taktikler uygulamaya itti beni.Yakın oldum olmadı, uzak oldum olmadı.Ama umudum yine susmadı.Bu sefer bana zarar vermeye başlamıştı.Topladım cesaretimi söyledim hislerimi.Beni kibarca bir güzel reddetti.Ve ite kalka ayakta duran umut sonunda devrildi...İşte benim umudum böyle bitti.

Peki birşey sorcam, umudu nasıl öldürdün..
Yani ben öldürdüm sandım ölmemiş..
Ama öldürmek istiyorum artik bu saçma umudu..

Çok guzel ifade etmissin canım, her ask kendine has..
Yalniz ufak bir ortak noktamiz var ben de sevildigimi sanıyordum megersem tek taraflı bir şeyin icersindeymisim..
Ask sevgi bağlılık sadakat ne varsa bitti o beni kırdı mahvetti, onu artik isteyemezdim defalarca değiştim diyerek yalvardi, ama bu kacinciydi.. Bu kaçıncı darbe kaçıncı perdeydi..
Öyle ittim onu, unut beni ben hic olmadım olmicam da arama beni bırak unutayim seni dedim.. Beddua etti inşallah unutamazsin diye tabiki haksizz..
Öyle iste umudu olduremiyorum herşeyi öldürdüm hatta onu bile ama umut olmuyor..

peki o öldüremediğin umudun sana tam olarak ne söylüyor?

peki o öldüremediğin umudun sana tam olarak ne söylüyor?
Sen onla olsan o gerçekten değişse bile mutlu olamazsın diyor.
Simdi yalnizsin o yok ama kafam rahat mutlusun sadece özlüyorsun, ama onla olursan yine mutsuz olacaksın diyor.
Onu özlemek istemiyorum artik.

Arkama dönüp bakmayı gözlerini uzaktan da olsa görmeyi, onunla 1 saniye de olsa göz göze gelmeyi öyle isterdim kii.. Ama öyle güzel gitti ki..Bırak arkama bakmayı yolda görsem yolumu değiştiriyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…