ve son bitti artık :(

vurdumduymaz kızlar ne olur destek ve dualarınıza ihtiyacım var bohça bugün gidiyor.
allahım içim yanıyor :5:

Canım üzülme desemde üzüleceksin, artık gondermeye karar verdin demek nasıl oldu ne zman gorustun en son nısanlınla gorustunmu ??

daha öncede bahsetmiştin bu durumundan seni hatırladım arkadaşım, hala ayrılmamış olmanıza şaşırdım, erkekler asla değişmez bunu bil, değişse bile kötü yönde değişir, daha evlenmeden böyleyse evlenince neler yapacak. daha çok gençsin canım unutursun hayatını kendine zehir etme, aşk nedirki gelir geçer aklını başına al inşallah nişanlın grur yaparda geri dönmeye çalışmaz, yoksa sen onu yine affedecek gibi görünüyosun yazık etme kendine:20:

Canım üzülme desemde üzüleceksin, artık gondermeye karar verdin demek nasıl oldu ne zman gorustun en son nısanlınla gorustunmu ??

nişanlımla konuşmadım
annesi aradı dün niye böyle oldunuz ne oldu,niye hala barışmadınız tarzında konuştu,
bende benim yapabileceğim bişey yoktu o da beni aramadı dedim
bohçayı gönderelim dedim 9 sene beklemişim daha neyi bekleyecem dedim yok mok dedi ama ben akşamdan hazırladım bugün götürüyorlar.
gece msj da hep senin dediğin olsun ipler elinde olsun ,ama ben seni istemiyorum artık diye msj atmış
annesinin söylediğine göre mahvolmuş bi haldeymiş ama neden dönmüyor diyeceksin
öyle bi inadı ,öyle aptal saplantıları ve korkuları vardıki onlarla başa çıkamadı
aslında ben onun için canımı bile veririm ama
bu takıntıları beni bitirdi
evlenindce daha beter olur diye korkumdan bişey yapmayacam bitsin nasip diyorum
beynimde ama kalbim yandı ölmek nefes alırken ölmek böyle bişey heralde :14:

daha öncede bahsetmiştin bu durumundan seni hatırladım arkadaşım, hala ayrılmamış olmanıza şaşırdım, erkekler asla değişmez bunu bil, değişse bile kötü yönde değişir, daha evlenmeden böyleyse evlenince neler yapacak. daha çok gençsin canım unutursun hayatını kendine zehir etme, aşk nedirki gelir geçer aklını başına al inşallah nişanlın grur yaparda geri dönmeye çalışmaz, yoksa sen onu yine affedecek gibi görünüyosun yazık etme kendine:20:

yok tatlı yok olmaz artık
aşıkımzdan süphem yok sorun şurdaki ondan koca olmayacak anladım bunu çok inatcı ve saçma şeylere takılıyor
sonun ne olduğun düşünmeden hareket ediyor :(

anladım cnm peki sen ona mesaj yazdınmı ??

ortada gercekten cok buyuk bır problem yok senın dedıgın gıbı inat yapıyor olabılır ama artık kendını uzmmeye calıs sen bıtmemesı ıcın ugrastın artık kendı bılır.

Benim nişanlım ortada hiç bir sebep yokken bir gunde herşeyi alt üst etti. Çevresindeki çekemeyen insanlar onu etkilemiş olabilir ipler senin elinde felan olsun gıbı cümleler kurmus . artık bosver ne halı varsa gorsun aklına basına gelırde ararsa senı sen ona gereken dersi veririsin burdan yazamıyorum sana benim yasadıklarımı insanlar neler yapıyor sonrada yüzsüz yüzsüz geri dönüyor..Ne yeminler ne verilen sözler akıllarına geliyor allaha havale et acında zamanla geçecek cnm bende gecelerce aglamıstım ne göge ne yere sıgamadım çalıştıgım yerkeki insanlar eşe dosta rezil oldum diye haftalarca kendime eziyet ettim. ama şimdi daha sakinim aklıma geliyor ama içimde bir huzur var sende böyle olacaksın zamanla

Samimi oldugun bir arkadaşınız varsa onunla görüştürsene onu bunuda diyorum çünkü seni okadar iyi anlıyorumki insan çare arıyor bende kendimi seni görüp içimden geçen düşünceleri paylaşıyorum........

yok tatlı yok olmaz artık
aşıkımzdan süphem yok sorun şurdaki ondan koca olmayacak anladım bunu çok inatcı ve saçma şeylere takılıyor
sonun ne olduğun düşünmeden hareket ediyor :(
yakın bi arkadaşım senin nişanlının tıpkısının aynısıyla aynı sorunları yaşayarak evlendi, önce işini bıraktırttı, sonra istemediği halde başörtüsü taktırdı, enson aradığında dayak yemiş,hakaretler küfürler, birtane kızı var üstelik, oda hala çok aşığım diyor o hayvana, yere batsın o aşkı, mazoşistmidir nedir kendine işkence çektiriyo:47: valla seni tebrik ediyorum arkadaşım en doğru kararı vermişsin, aşk karın doyurmuyor maalesef, daha önceki konunuda anlatmıştım bende 5 yıllık ilişkimi bitirmiştim, bir yıl sürdü acısı bende onun için ölürdüm, iyiki ölmemişim, şuan evliyim bir oğlum var allaha şükür çok mutluyum, kendine biraz değer veriyorsan o insanı hayatından çıkar arkadaşım:29:

:61:
anladım cnm peki sen ona mesaj yazdınmı ??

ortada gercekten cok buyuk bır problem yok senın dedıgın gıbı inat yapıyor olabılır ama artık kendını uzmmeye calıs sen bıtmemesı ıcın ugrastın artık kendı bılır.

Benim nişanlım ortada hiç bir sebep yokken bir gunde herşeyi alt üst etti. Çevresindeki çekemeyen insanlar onu etkilemiş olabilir ipler senin elinde felan olsun gıbı cümleler kurmus . artık bosver ne halı varsa gorsun aklına basına gelırde ararsa senı sen ona gereken dersi veririsin burdan yazamıyorum sana benim yasadıklarımı insanlar neler yapıyor sonrada yüzsüz yüzsüz geri dönüyor..Ne yeminler ne verilen sözler akıllarına geliyor allaha havale et acında zamanla geçecek cnm bende gecelerce aglamıstım ne göge ne yere sıgamadım çalıştıgım yerkeki insanlar eşe dosta rezil oldum diye haftalarca kendime eziyet ettim. ama şimdi daha sakinim aklıma geliyor ama içimde bir huzur var sende böyle olacaksın zamanla

Samimi oldugun bir arkadaşınız varsa onunla görüştürsene onu bunuda diyorum çünkü seni okadar iyi anlıyorumki insan çare arıyor bende kendimi seni görüp içimden geçen düşünceleri paylaşıyorum........

Çok sağol canım desteğin için aracıya falan istemiyorum çünkü annesi zaten benim yanımda kadın perişan olmuş ağlıyo herkes biliyor saçmaladığını ama kimse bşey yapamıyor inadından gözü hiç biişey görmüyor onu bu hale getirenler utansın sevinsim diyecem ama bu hale gelebilen bi kocayı ne yapayım benya aşığım tamam oda aşık tamam ama beni anlamıyan takıntılı bi adam işte ,,,,,,,,,,,,.8

Önemli degil cnm keşke acınıda hafifletebilsem, belkide en dogrusunu yapıyorsun cnm

hakkında hayırlısı rabbim karşına umarım özü sözü bir merhametli ,ahlaklı ve önemlisi ne istedigini bilen insanları çıkartır insallah.:4::4: (hepimizin karşısına ) :34::34::34:

yakın bi arkadaşım senin nişanlının tıpkısının aynısıyla aynı sorunları yaşayarak evlendi, önce işini bıraktırttı, sonra istemediği halde başörtüsü taktırdı, enson aradığında dayak yemiş,hakaretler küfürler, birtane kızı var üstelik, oda hala çok aşığım diyor o hayvana, yere batsın o aşkı, mazoşistmidir nedir kendine işkence çektiriyo:47: valla seni tebrik ediyorum arkadaşım en doğru kararı vermişsin, aşk karın doyurmuyor maalesef, daha önceki konunuda anlatmıştım bende 5 yıllık ilişkimi bitirmiştim, bir yıl sürdü acısı bende onun için ölürdüm, iyiki ölmemişim, şuan evliyim bir oğlum var allaha şükür çok mutluyum, kendine biraz değer veriyorsan o insanı hayatından çıkar arkadaşım:29:

dediğim gibi aşkımızdan eminim ama anlaşamıyorduk çok fala korkularımız vardıyenildik
dün annesine söyledim o bohça evden çıktığında bihasıyok benim için ölü sayarım kendimi ona karşı
rezil oldum ama allaha şükür benim yanımda ailevar.onun yanında ise gaz verenleri,
biliyorum doğru olan bu ayrılmaktı.ama içim acıyo yinede 8,5 yılım gitti... alışkanlıklarım var nasıl kurtulacam onu bilmiyorum işte :(

Önemli degil cnm keşke acınıda hafifletebilsem, belkide en dogrusunu yapıyorsun cnm

hakkında hayırlısı rabbim karşına umarım özü sözü bir merhametli ,ahlaklı ve önemlisi ne istedigini bilen insanları çıkartır insallah.:4::4: (hepimizin karşısına ) :34::34::34:

amin en önemlisi ne istediğini bilen inançlı bi eş allah nasip etsin herkese
hokkabazlar hokkabazları bulsun bizden uzak olsun bundan sonra
nasıl bi utanç şimdi yurtdışından bi dostum nişan hediyesi yollamış teslim aldım içim yandı yine ya ne umutlarım vardı ne hayallerim :((((((( ne oldu hepsi bi dengesizin kurbanı oldu :14:

amin en önemlisi ne istediğini bilen inançlı bi eş allah nasip etsin herkese
hokkabazlar hokkabazları bulsun bizden uzak olsun bundan sonra
nasıl bi utanç şimdi yurtdışından bi dostum nişan hediyesi yollamış teslim aldım içim yandı yine ya ne umutlarım vardı ne hayallerim :((((((( ne oldu hepsi bi dengesizin kurbanı oldu :14:

Artık herşeyi zamana bırakıyoruz cnm üzülmek yok artık dengesizler için :32::32::32::32::32::32:

Artık herşeyi zamana bırakıyoruz cnm üzülmek yok artık dengesizler için :32::32::32::32::32::32:

umarım zaman getirdiği kadar uzun zaman da götürmez.şoka girdim galiba kolu bacaklarım yok sanki allahım nasıl çıkacam ben bu işten nasıl dayanacam bu rezilliğe
insanlara nasıl anlatacam.şimdide bi müşterim hayırlı olsun düğün bellimi diyor ne diyor bu insanlar ya allahım tayin isteyip şehrimi terk etsem ne yapsam ben unutsam millet unutmayacak ki
anons mu yaptırsam çok tanıdığın olmasıda iyi değilmiş :(
yeni bi şehir yeni bi hayat olsa ama ailemden ayrılamamki ozamanda amannnnnnn :14:

umarım zaman getirdiği kadar uzun zaman da götürmez.şoka girdim galiba kolu bacaklarım yok sanki allahım nasıl çıkacam ben bu işten nasıl dayanacam bu rezilliğe
insanlara nasıl anlatacam.şimdide bi müşterim hayırlı olsun düğün bellimi diyor ne diyor bu insanlar ya allahım tayin isteyip şehrimi terk etsem ne yapsam ben unutsam millet unutmayacak ki
anons mu yaptırsam çok tanıdığın olmasıda iyi değilmiş :(
yeni bi şehir yeni bi hayat olsa ama ailemden ayrılamamki ozamanda amannnnnnn :14:

Canım konunun tamamını okuyamadım genel olarak bakabildim.
Üzüntünü çok iyi anlıyorum, arada nişan,söz,evlilik gibi bağlayıcı unsurlar olmasa ayrılmak da çok daha kolaylaşırdı, ayrıldıktan sonra barışmak da.
Ama şimdi ayrılıyosun, nişanı bozmuş oluyosun, etraf eş dost bunu hep duyacak ve bir daha barışma ihtimali yok bunu da biliyosun
ama şu da bi gerçek ki bunu bile bile ayrılıyosan gerçekten haketmemiş demektir seni.
Etrafı da hiç düşünme, hani şehri mi terketsem demişsin ya, şehri terketme tabi ki ama bi tatil yapabiliyosan yap, sonra zaten duyulunca herkes çok da üstelemez sanmıyorum konu kapanır gider
Ve canım şunu düşünmen seni rahatlatacaktır, eğer olsaydı çok daha mutsuz olacaktın, buraya kadarmış, kısmet böyleymiş, nişanda bunu yapan evlendikten sonra neler yapar.

Sıkma canını sadece biraz zaman gerek, alışkanlıklardan uzaklaşman için, yoksa inan bana senin sevgini haketmeyen biri için sevgin de çok çabuk bitecek.

Allah hepimizi iyilerle karşılaştırsın

Canım bu söylediklerin benimde aklımdan geçti bende bunları yasadım banada sordular bızım dugun tarıhımızde belliydi ) 10 temmuz )herkes sordu neden dugun olmadı dıye dıyemedım bıttı dıye sakladım ayrıldıgımızı soyleyemedım ben de bu acı gecmez sanıyordum ama gectı sabret rabbıme dua et o acını azaltacaktır cnm rabbım sabır versın
sımdı bır ölüm haberi aldım bır yakınımız dogum yaparken ölmuş(ALLAH RAHMET EYLESİN) bebegi yasıyor dünya boş yarına cıkacagımız bıle bellı degıl
üç günlük dünyada birde bu insanlar için kendimizi daha fazla üzmeyelim umarım en kısa zamanda atlatırsında seninle burda başka konular konuşuyor oluruz..............

Canım bu söylediklerin benimde aklımdan geçti bende bunları yasadım banada sordular bızım dugun tarıhımızde belliydi ) 10 temmuz )herkes sordu neden dugun olmadı dıye dıyemedım bıttı dıye sakladım ayrıldıgımızı soyleyemedım ben de bu acı gecmez sanıyordum ama gectı sabret rabbıme dua et o acını azaltacaktır cnm rabbım sabır versın
sımdı bır ölüm haberi aldım bır yakınımız dogum yaparken ölmuş(ALLAH RAHMET EYLESİN) bebegi yasıyor dünya boş yarına cıkacagımız bıle bellı degıl
üç günlük dünyada birde bu insanlar için kendimizi daha fazla üzmeyelim umarım en kısa zamanda atlatırsında seninle burda başka konular konuşuyor oluruz..............

Allah rahmet etsin doğumda vefat edenler şehit mertebesinde olur derler inşallah öyle gitmiştir bu dünyada.
Allaha şükürler olsunki canımız sağ allah başka detler vermesin
biliyorum hayırlısı böyleydi allaha yalvardım hayırlısı olsun diye çünkü.
rabbim bundan sonra iyilerle karşılıştırsın
buda bizim sınavımız umarım hakkıyla geçeriz,içim rahat olmasa bu sefer benimde hatam vardı şu sebepten deseydim eğer biliyorum şimdi yataklara düşmüştüm ama benim hatam yoktu

rabbim seninle olsun bu günleri çabuk geçsin inşallah.........

inşallahhh akşam sabah herşey yeni olacak benim için artık 8,5 onunla ilgili hayaller kurduğum odamda onun gidişi yok oluşun gösterimini yapacam bu gece
bu hikaye son bölümünü çekecem
hırs ihtiras inat gururmu gurursuzlukmu, yalanlarmı insan fıtratının enkötü hallerini yaşadım onunla
ve final artık bi başımayım
ama ayakta kalacam kendimden ve insanlığımdan hiçbirşey kaybetmeden dimdik olacam
elbet pişman olacak kimse onu kabul etmeyecek zaten,pişman olupta kapıma geldiği gün ona sadece geri vitesin yok senin hiç diyodunya doğruymuş,geri geriye gidemem:19: Diyecem..........

Back
X