Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım üzülme desemde üzüleceksin, artık gondermeye karar verdin demek nasıl oldu ne zman gorustun en son nısanlınla gorustunmu ??
daha öncede bahsetmiştin bu durumundan seni hatırladım arkadaşım, hala ayrılmamış olmanıza şaşırdım, erkekler asla değişmez bunu bil, değişse bile kötü yönde değişir, daha evlenmeden böyleyse evlenince neler yapacak. daha çok gençsin canım unutursun hayatını kendine zehir etme, aşk nedirki gelir geçer aklını başına al inşallah nişanlın grur yaparda geri dönmeye çalışmaz, yoksa sen onu yine affedecek gibi görünüyosun yazık etme kendine![]()
yakın bi arkadaşım senin nişanlının tıpkısının aynısıyla aynı sorunları yaşayarak evlendi, önce işini bıraktırttı, sonra istemediği halde başörtüsü taktırdı, enson aradığında dayak yemiş,hakaretler küfürler, birtane kızı var üstelik, oda hala çok aşığım diyor o hayvana, yere batsın o aşkı, mazoşistmidir nedir kendine işkence çektiriyoyok tatlı yok olmaz artık
aşıkımzdan süphem yok sorun şurdaki ondan koca olmayacak anladım bunu çok inatcı ve saçma şeylere takılıyor
sonun ne olduğun düşünmeden hareket ediyor![]()
anladım cnm peki sen ona mesaj yazdınmı ??
ortada gercekten cok buyuk bır problem yok senın dedıgın gıbı inat yapıyor olabılır ama artık kendını uzmmeye calıs sen bıtmemesı ıcın ugrastın artık kendı bılır.
Benim nişanlım ortada hiç bir sebep yokken bir gunde herşeyi alt üst etti. Çevresindeki çekemeyen insanlar onu etkilemiş olabilir ipler senin elinde felan olsun gıbı cümleler kurmus . artık bosver ne halı varsa gorsun aklına basına gelırde ararsa senı sen ona gereken dersi veririsin burdan yazamıyorum sana benim yasadıklarımı insanlar neler yapıyor sonrada yüzsüz yüzsüz geri dönüyor..Ne yeminler ne verilen sözler akıllarına geliyor allaha havale et acında zamanla geçecek cnm bende gecelerce aglamıstım ne göge ne yere sıgamadım çalıştıgım yerkeki insanlar eşe dosta rezil oldum diye haftalarca kendime eziyet ettim. ama şimdi daha sakinim aklıma geliyor ama içimde bir huzur var sende böyle olacaksın zamanla
Samimi oldugun bir arkadaşınız varsa onunla görüştürsene onu bunuda diyorum çünkü seni okadar iyi anlıyorumki insan çare arıyor bende kendimi seni görüp içimden geçen düşünceleri paylaşıyorum........
yakın bi arkadaşım senin nişanlının tıpkısının aynısıyla aynı sorunları yaşayarak evlendi, önce işini bıraktırttı, sonra istemediği halde başörtüsü taktırdı, enson aradığında dayak yemiş,hakaretler küfürler, birtane kızı var üstelik, oda hala çok aşığım diyor o hayvana, yere batsın o aşkı, mazoşistmidir nedir kendine işkence çektiriyovalla seni tebrik ediyorum arkadaşım en doğru kararı vermişsin, aşk karın doyurmuyor maalesef, daha önceki konunuda anlatmıştım bende 5 yıllık ilişkimi bitirmiştim, bir yıl sürdü acısı bende onun için ölürdüm, iyiki ölmemişim, şuan evliyim bir oğlum var allaha şükür çok mutluyum, kendine biraz değer veriyorsan o insanı hayatından çıkar arkadaşım
![]()
Önemli degil cnm keşke acınıda hafifletebilsem, belkide en dogrusunu yapıyorsun cnm
hakkında hayırlısı rabbim karşına umarım özü sözü bir merhametli ,ahlaklı ve önemlisi ne istedigini bilen insanları çıkartır insallah.(hepimizin karşısına )
![]()
amin en önemlisi ne istediğini bilen inançlı bi eş allah nasip etsin herkese
hokkabazlar hokkabazları bulsun bizden uzak olsun bundan sonra
nasıl bi utanç şimdi yurtdışından bi dostum nişan hediyesi yollamış teslim aldım içim yandı yine ya ne umutlarım vardı ne hayallerim(((((( ne oldu hepsi bi dengesizin kurbanı oldu
![]()
Artık herşeyi zamana bırakıyoruz cnm üzülmek yok artık dengesizler için![]()
umarım zaman getirdiği kadar uzun zaman da götürmez.şoka girdim galiba kolu bacaklarım yok sanki allahım nasıl çıkacam ben bu işten nasıl dayanacam bu rezilliğe
insanlara nasıl anlatacam.şimdide bi müşterim hayırlı olsun düğün bellimi diyor ne diyor bu insanlar ya allahım tayin isteyip şehrimi terk etsem ne yapsam ben unutsam millet unutmayacak ki
anons mu yaptırsam çok tanıdığın olmasıda iyi değilmiş
yeni bi şehir yeni bi hayat olsa ama ailemden ayrılamamki ozamanda amannnnnnn![]()
Canım bu söylediklerin benimde aklımdan geçti bende bunları yasadım banada sordular bızım dugun tarıhımızde belliydi ) 10 temmuz )herkes sordu neden dugun olmadı dıye dıyemedım bıttı dıye sakladım ayrıldıgımızı soyleyemedım ben de bu acı gecmez sanıyordum ama gectı sabret rabbıme dua et o acını azaltacaktır cnm rabbım sabır versın
sımdı bır ölüm haberi aldım bır yakınımız dogum yaparken ölmuş(ALLAH RAHMET EYLESİN) bebegi yasıyor dünya boş yarına cıkacagımız bıle bellı degıl
üç günlük dünyada birde bu insanlar için kendimizi daha fazla üzmeyelim umarım en kısa zamanda atlatırsında seninle burda başka konular konuşuyor oluruz..............
götürdüler
işte şimdi bittii :84:![]()
rabbim seninle olsun bu günleri çabuk geçsin inşallah.........götürdüler
işte şimdi bittii :84:![]()
rabbim seninle olsun bu günleri çabuk geçsin inşallah.........