Ve Sonuç...

Bütün konularını biliyorum senin problemin geride bırakamamak önüne bakamamak güçlü bi kadınım diyosun ama değilsin fazla hassassın bas s..tiri gitsin arkadaşım ya topunun köküne kibrit suyu bunların

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Niye burayi okumasina takti ki herkes ben de sevgilimin uyeligi oldugunu bilsem merak eder arardim. Ee bulmusken de okurdum ki ben telini bile karistirmam izni olmadan.

Bende belki bakabilirdim ama bilemedim ...

Ah canım benim ne kadar güzel yazmışsın .
Umarım okumuştur bu yazdıklarını da

Her konuda taşı sıksam suyu çıkar ama gönül işlerine hele ki bu kadar güvendiğim bir adama gelince konu tıkanıp kalıyorum böyle

Hakkinda hayirlisi buymus demekki. Onun gitmesinde de bir hayir var emin ol ve botle dusunmeye basla artik. Ve Allahin askina "geri donecek, yok hala seviyor, baska bi sorunu var" diye diye kandirma artik kendini. Bunlarin hicbiri gercek degil malesef. Bu adam senin icin dogru insan degilmis. (Hos boyle bir karakterin kimse icin dogru adam olacagini sanmiyorum ama) Sende kafanda bitirsen artik senin icin daha hayirli olacak. Ben senin adina sevindim. Ondan kurtulman iyi oldu. Ilerde anlayacaksin bunu. Hadi Allaha emanetsin.

Her konuda taşı sıksam suyu çıkar ama gönül işlerine hele ki bu kadar güvendiğim bir adama gelince konu tıkanıp kalıyorum böyle

Burayı okuması da büyük saygısızlık sana özel bi alan burasi şu an yazdıklarını yazacaklarını duygularını kontrol etmek zorunda kalıyorsundur. Bi söz var ben çok severim "Aşık olmak adama yakışır, kadına yakışan aşktır." Kimseye böyle değer verme bence arkadaşım ADAMın biri cikar karşına ilerde, hak ettiğin ilgiyi de değeri de görürsün bir kadin olarak, bu oduna da üzüldüğün zamanlara acırsın. Def et gitsin aklından.

Hala beynimde kabullenemesem de evet sanırım çok haklısın .
En azından belirsizlik kalktı artık .
Hayırlısı buymuş derim napalım

İster istemez bir kısıtlama hissettim tabiki .

Ne kadar güzel bir söz .
Peri masalının hala böyle bitmesini aklım almıyor ama ...
Zamanla def edeceğim inşallah

Bekleyeceğim demek ahmaklık çünkü

Mesaj attım '' Tekrar deneyelim '' gibisinden .
Tenezzül bile etmedi cevap vermeye
Bundan sonra tek satır yazan kalemim elime küssün

Safmısınız kuzum buraya yazdığını niye söylüyorsun.ah kızlar ah pek akılsız işler bunlar adams ne laflar sayıyoruz yaptıklarını bir bir anlatıyorsun bende olsam irrite olurdum

He valla cok doğru kız gel öpem seni

Safmısınız kuzum buraya yazdığını niye söylüyorsun.ah kızlar ah pek akılsız işler bunlar adams ne laflar sayıyoruz yaptıklarını bir bir anlatıyorsun bende olsam irrite olurdum

He valla cok doğru kız gel öpem seni

Ya laf arasinda demistim ben ne bileyim acip bakacagini

Mesaj attım '' Tekrar deneyelim '' gibisinden .
Tenezzül bile etmedi cevap vermeye
Bundan sonra tek satır yazan kalemim elime küssün

Yapmayin bu mesajlar çok batacak içinize sonra..

Yaninizda kalmak isterse ne olursa olsun kalirdi..

###Yaptıkların sana daha iyi bir yaşam sundu mu?###

Yapmayin bu mesajlar çok batacak içinize sonra..

Yaninizda kalmak isterse ne olursa olsun kalirdi..

###Yaptıkların sana daha iyi bir yaşam sundu mu?###

Daha da hayatta atmam .
Bitti bu is..

Geldim 😄🙆 hahahh

Ummmahhhh muck :)) tmm gidebilirsin fazla samimi olmayalım yanlış anlarlar:))

Kizlar inanamam . Yastik var miydi arada :))

Hakkında hayırlısı böyleymiş demek ki hiç sıkma canını . Farklı sonuç bekledik ama olmadı .
Bence sevin belli ki hayat sana daha güzel şeyler sunacak sadece sabret yenilme duygularına .
Senin kocaman bir yüreğin var sevmeyi biliyorsun bundan sonra karşına çıkacak insanın da değerini bileceksin demektir bu.
Önce kendine gel kendine zaman ver gerisi kolay . Allah yardımcın olsun canım .

Bu saatten sonra yeniden birine guvenebilir miyim , yeniden sevebilir miyim bilmiyorum ama en azindan artik "o yapmaz " demeyecegim kimse icin .
Cok tesekkur ederim .
Ya sabir deyip oturuyorum napayim

Canım sanırım seninki inşaat mühendisiydi.. Benim ex eşte inş müh. idi.. onlar dengesiz oluyorlar, hepsi değilsede geneli..eski çevremdende biliyorum.. İnşallah seninki bu yazınıda takip eder benim şu yazdığımı okur :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…