ve sonunda:)) Ameliyat olmaya karar verdim. Fazıl Apaydın..

Dün KBB uzmanı bir arkdaşımla konuştum ve internette araştırırken rastladıım Halis Ünlü'ye yönelik bilgi istedim. Araştırdı saolsun:) Çok iyi referanslar verdi doktor hakkında. Bu cumartesi saat 3e randevu aldım:) gelişmelerden haberdar edicem hepinizi:)))

cnm hayırlısı olsun inş sonunda herşey istediğimiz gibi olur...bende araştırma içersindeyim 1 aydır araştırıyorum bu böyle biraz daha sürer sanırım içime tam sinene kadar

ben dün gittim canım Halis Hoca ile görüşmeye:) artık yeni başlık açığ ordan gelişmeleri yazıyım diyorummm:))

cnm hayırlısı olsun inş sonunda herşey istediğimiz gibi olur...bende araştırma içersindeyim 1 aydır araştırıyorum bu böyle biraz daha sürer sanırım içime tam sinene kadar

moper 35 merhaba.seninle konusmayı cok isterim.ben de gecen sene fazıl apaydına amelıyat oldum.özel mesaj atmak ıstedım sana ama atamadım.nasıl iletişime gecebılırız?

bende fazıl beyi duydu fakat olan birini görmedim.siz olduysanızn eğer bilgi veririmisiniz..

Lütfen verdiğim linkten devam ediniz

yaGmurluk

http://www.kadinlarkulubu.com/burun-estetigi/403055-cyberchick-burun-estetigi-ameliyati.html

Son düzenleyen: Moderatör:
ameliyat oldunuz mu? memnun musunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…