- Konu Sahibi Minicik_cattt
-
Sizle ayni durumdayiz sanirimMerak eden arkadaşlar annemmi kocammı diye başlık atmıştım size.psikoloğa gittim ve yardım almaya başladım.ilk seansım çok iyi geçti.ayrılmamın gerektiğini iyi bir dille anlattı.çok zorlandım ama baktımki sosyal instg gibi sayfalardan kadınları eklemiş bile.kafamda bitirdim.bikaç gün kötü rüyalar gördüm yatakta başka kadınlarla düşğndüm acımı dibine kadar yaşadım ve bitirdim.bunuda ona söyledim.yaptıklarına rağmen küfür ederek kapattı telefonu.dün kalan eşyalarımıda aldım.evdeydi giderken sarılmak istedi kafamı çevirdim ağlayarak uzaklaştım.10gün sonra davamız var.evet çoktan bitmeliydi bu evlilik.sadece ailecek yemeklerimizi özlüyorum.tatillerimizi.ama zaten hep yalnızdım boşver be diyorum çocuğumla takılıyoruz artık.size haber vermek istedim.
Sizdemi ayrılıyorsunuz?Sizle ayni durumdayiz sanirim
Evet şuan hiç kolay değil en ufak şeyde zırlıyorum evimi düzenimi özlüyorum annemle kalıyorum ama hiç istemiyorum çok zor geliyoçok geçmiş olsun , ilk başta kolay olmayacak ama inşallah ileride geriye dönüp baktığında doğru karar vermişim diyebileceksin
Bilmiyorum umarım dediğiniz gibi olur artık güvenmek istiyorum gerçekten huzur getirsin gelen bu nezaman olur bilmiyorumEn doğru kararı vermissiniz hayırlı olsun kimse kimseye muhtaç değil bunlar geçip gittiği zamn daha iyi biriyle tekrar daha güzel mutlulukları yakalarsiniz ins
İstanbuldayım herşey çok pahallı ve çok zor nezaman tadına varıcam bilmiyorum ama çok üzülüyorumO da olur zaten zamanla. Kenara köşeye para atarsın. İstanbul gibi bi yerde kalmıyosan illa ki ucuz kiralı bi yer bulursun. Kendine göre az eşya yerleştirirsin. Çocuğunun bir de okul kreş yaşında olması senin için iyi olur. Zor olanı başarmışsın. Yaşa,gez,çalış,evladınla vakit geçir hayat artık daha iyi olcak
Evet her yılımda vukuatlar dolu.şimdi yalnızım içimi acıtan şey herkesin güzelliğime imrenirken onun bunu görmeyip başkalarına meraklanması
Çok haklısınız ben galiba halen kendimi suçluyorum.şimdi annemle sorunlarım başladı ama dışarı tek çıkarken hep sorguluyo ve sıkıyo bu yüzden evimi özlüyorum çok zorCanim senle evlendigine göre belli ki görmüş. Ama adamin ic huzuru yok surekli bi organini tatmin peşinde bunun senle ilgisi yok.
Ben bu sözü çok seviyorum teşekkürederimBazen Allah seni kurtarır sen ayrılık sanırsın.
siz nekadar zamanda atlattınız?Geçecek hepsi bende karalar bağlıyordum artık daha sağlıklı düşünebiliyorum.Kanserli bir organımız vardı ve onu kestik attık diye düşün.o kanserli organ her gün vücuda yayılsa daha mı iyi boşver yokluğu daha zararsız
2ay oldu boşanalı ancak daha yeni yeni iyileşiyorumSiz
siz nekadar zamanda atlattınız?
Özel değilse nedeni neydi?2ay oldu boşanalı ancak daha yeni yeni iyileşiyorum
Psikolojik şiddet aileler arası catışma vs derken en son aldatmayı yakaladımÖzel değilse nedeni neydi?
Off yaa aynı şeyleri bende yaşamıştım siz nasıl buldunuz kadını?Psikolojik şiddet aileler arası catışma vs derken en son aldatmayı yakaladım
Otele götürdü telefonun konumdan yakaladım 7 günde boşandımOff yaa aynı şeyleri bende yaşamıştım siz nasıl buldunuz kadını?
Otelemi gitti ah ya nedir derdi nedir anlamıyorum bu erkekleri dünyalar başınıza yıkılmıştır tabi şuan nasılsınız iyimisiniz atlatması çok zorOtele götürdü telefonun konumdan yakaladım 7 günde boşandım
Walla zor bir durum benim arkadasim bir cocugu vardi bosandi ne zaman disarda bir cift cocuklariyla birlikte gorse uzuluyordu bir cocugun anne ve babasiyla birlikte buyumesi cok guzeldir ama kaderde ayrilik varsa yapacak bisey yok hayirli olsun
2ayı geçti yeni toparlıyorum aynı işyerindelermiş.cocugunu bile almadı 3haftadırOtelemi gitti ah ya nedir derdi nedir anlamıyorum bu erkekleri dünyalar başınıza yıkılmıştır tabi şuan nasılsınız iyimisiniz atlatması çok zor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?