Ve sonunda bitti

Sizle ayni durumdayiz sanirim

İstanbuldayım herşey çok pahallı ve çok zor nezaman tadına varıcam bilmiyorum ama çok üzülüyorum

Geçecek hepsi bende karalar bağlıyordum artık daha sağlıklı düşünebiliyorum.Kanserli bir organımız vardı ve onu kestik attık diye düşün.o kanserli organ her gün vücuda yayılsa daha mı iyi boşver yokluğu daha zararsız

Evet her yılımda vukuatlar dolu.şimdi yalnızım içimi acıtan şey herkesin güzelliğime imrenirken onun bunu görmeyip başkalarına meraklanması

Canim senle evlendigine göre belli ki görmüş. Ama adamin ic huzuru yok surekli bi organini tatmin peşinde bunun senle ilgisi yok.

Hmm doğru s
Canim senle evlendigine göre belli ki görmüş. Ama adamin ic huzuru yok surekli bi organini tatmin peşinde bunun senle ilgisi yok.
Çok haklısınız ben galiba halen kendimi suçluyorum.şimdi annemle sorunlarım başladı ama dışarı tek çıkarken hep sorguluyo ve sıkıyo bu yüzden evimi özlüyorum çok zor

Siz
siz nekadar zamanda atlattınız?

Walla zor bir durum benim arkadasim bir cocugu vardi bosandi ne zaman disarda bir cift cocuklariyla birlikte gorse uzuluyordu bir cocugun anne ve babasiyla birlikte buyumesi cok guzeldir ama kaderde ayrilik varsa yapacak bisey yok hayirli olsun

Bir çocuğun psikolojik sorunları olan babayla ve hergün mutsuz olan bir anneyle büyümesinden daha iyi ayrı büyümesi.
Annesini hergün üzen bir baba .. hep mutsuz bir anne yanyanayken o çocuğa ne katabilir.
Konu sahibi umarım bundan sonraki hayatınız çok daha iyi olur.
Bence yerinde bir karar vermişsiniz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…