- Konu Sahibi Minicik_cattt
-
EvetSizdemi ayrılıyorsunuz?
Neden?
Çok teşekkürederim inşallah herşey iyi olucakBir çocuğun psikolojik sorunları olan babayla ve hergün mutsuz olan bir anneyle büyümesinden daha iyi ayrı büyümesi.
Annesini hergün üzen bir baba .. hep mutsuz bir anne yanyanayken o çocuğa ne katabilir.
Konu sahibi umarım bundan sonraki hayatınız çok daha iyi olur.
Bence yerinde bir karar vermişsiniz..
Aynı yerde evli olduğu halde bırakın defolsun pis zihniyetli bunu ispatlarsanız nafakanızı baya yüksek alırsınız2ayı geçti yeni toparlıyorum aynı işyerindelermiş.cocugunu bile almadı 3haftadır
ben boşandım zaten b.lu donunumu alıcam mal yok mülk yok çocuga nafaka baglattım.Aynı yerde evli olduğu halde bırakın defolsun pis zihniyetli bunu ispatlarsanız nafakanızı baya yüksek alırsınız
annesi ve onun evi olduğunu söylediği evinden anneme yolladi.sorumsuzdu.akrabalarina ailesine ezdiriyordu.annesi babasinin odu koptu beni dinleyecek diye.ilk öncelikleri para idi.ayrica biriyle fingirdedigini tesbit ettim kanıtlarım varNeden?
Hadi ya nekadar bağladılar nafaka pekiben boşandım zaten b.lu donunumu alıcam mal yok mülk yok çocuga nafaka baglattım.
Çok iyi yapmışsın ozamanannesi ve onun evi olduğunu söylediği evinden anneme yolladi.sorumsuzdu.akrabalarina ailesine ezdiriyordu.annesi babasinin odu koptu beni dinleyecek diye.ilk öncelikleri para idi.ayrica biriyle fingirdedigini tesbit ettim kanıtlarım var
Ben belirledim miktarını ayda 750 bağlattımHadi ya nekadar bağladılar nafaka peki
Babasiz buyuyen cocuklari eksi sozluk bir bakin hayatlari lari naslda zor sadece anne gozunden bakmayin cocuktaki travma daha kalicidirBir çocuğun psikolojik sorunları olan babayla ve hergün mutsuz olan bir anneyle büyümesinden daha iyi ayrı büyümesi.
Annesini hergün üzen bir baba .. hep mutsuz bir anne yanyanayken o çocuğa ne katabilir.
Konu sahibi umarım bundan sonraki hayatınız çok daha iyi olur.
Bence yerinde bir karar vermişsiniz..
Öfke kontrolü sorunu var galiba. En küçük bir olayda hemen Bunları nasıl söyler?
Bu arada ben de bekar evindeki buzdolabı ve Ocağı kullandım 2-3 yıl. Sonra en alasını aldık zaten. Ancak sizdeki olay o değil. Verdiği tepki gelecek için korkutucu..
İnşallah en kısa zamanda düzeninizi kurarsınızÇalışıyorum zaten aileyle kalmak çok zor geliyo bana sadece bundan dolayı üzülüyorum kendi düenü kendi evin başka bişeymiş
Babasiz buyuyen cocuklari eksi sozluk bir bakin hayatlari lari naslda zor sadece anne gozunden bakmayin cocuktaki travma daha kalicidir
Bende bunu yaşadım onun içindi korkularım ama yarın birini bulduğunda geçip gitmesi daha acı olmazmıydıBabasiz buyuyen cocuklari eksi sozluk bir bakin hayatlari lari naslda zor sadece anne gozunden bakmayin cocuktaki travma daha kalicidir
Çok sevindim sizin adınızaBen belirledim miktarını ayda 750 bağlattım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?