Ve sonunda bitti..

melisaas

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Eylül 2011
285
0
46
İstanbul
http://www.kadinlarkulubu.com/ask-h...liyim-artik-mantigimla-hareket-etmeliyim.html bu konuda anlatmıştım size ve dün akşam konuşmuştuk onunla bana beni neden aramadın diye sordu senden bekledim aramanı dedi ve akşam arıcam dedi aramadı ben de burda kendimi yiyip bitirdim ve 12de onu aradım telefonum onda kalmıştı ne zaman alabilirim diye niye dıye sordu sende kalan seylerımı almam lazım dedi tamam bi ara veririm dedi ben de en kısa zamanda dedim.. ve dayanamadım sordum madem boyle yapcaktın neden son gün benimle çok iyi oldun diye ya meltem olmadı anlasamadık dedi ama hep kısa keserek zorla cevap verdi ama neden olmadı neden öyle davrandın bunu söyle ozaman dedim o da bana üzüldüm o gün o kadar ağlamana ondan dedi ve yıkıldım resmen yanına gelıorum dedim o da gel dedi kesin bitti yani öyle mi dedim evet meltem dedi hissetmiyorum bişi soğudum dedi başka biri yok kuran çarpsın babamın üzerine dedi ..gidicektim oraya telefonda kötüydüm belli etmesemde ama iş görüşmesi olduğu için yarın yanıma gelcek ama kızlar moralim çok bozuk resmen rol yapmış son gün .. O kdr kozları eline vermişim onun. keşke sen ayrılsaydın dedi neden dedim üzülmezdin dedi napmam lazım artıkk kızlar:(

ne kadar kolay ya bitti demek biz mi çok aşığız hadda kör kütük yoksa karşı tarafmı çok vefasız anlamadım gitti çok iyi anlıyorum seni çaresizmişsin gibi hissediyorsun ama kafanı dağıtacak ona odaklanmayacak şeyler yap üstüne asla gidip ona muhtaçlığını hissettirme sensiz o yapamasın sen değil biliyorum çok zor ama bazen gerçekten kendimizi düşünmemiz gerekiyo kendine teselliler ara mesela telefonunu kapat arkadaşlarınla vakit geçir canın istemez ama dene azmin sonu zaferdir unutma zor olacak ama yapacağım de hep kendine sana kendinden başka kimse teselli veremez seni çoook iyi anlıyorum çünkü öfkeyle sevgin karışıktır şu an

canım salla şunu sakın arkasına düşme anlıyorum acını çok üzülüyosundur ama inan bana zamanla geçecek hiç üzülme

ne kadar kolay ya bitti demek biz mi çok aşığız hadda kör kütük yoksa karşı tarafmı çok vefasız anlamadım gitti çok iyi anlıyorum seni çaresizmişsin gibi hissediyorsun ama kafanı dağıtacak ona odaklanmayacak şeyler yap üstüne asla gidip ona muhtaçlığını hissettirme sensiz o yapamasın sen değil biliyorum çok zor ama bazen gerçekten kendimizi düşünmemiz gerekiyo kendine teselliler ara mesela telefonunu kapat arkadaşlarınla vakit geçir canın istemez ama dene azmin sonu zaferdir unutma zor olacak ama yapacağım de hep kendine sana kendinden başka kimse teselli veremez seni çoook iyi anlıyorum çünkü öfkeyle sevgin karışıktır şu an

şu an canım o kadar çok acıyor ki daha 2 gün önce yanımda olan adam bugün beni istemediğini sevmediğini söylüyor o kadar zor ki.. kalbim agrıyor desem yeridir bunu hissediyorum yarın son kez görüşcez nasıl dayanacagım ne yapacagım bilmiyorum Allaha sadece dua edıyorum sabır versin bana diye hala belki bi ümit diye kendimi teselli ediyorum .. canım hiçbirşeyyyy istemiyor yatıyorum sadece ama kendimi toparlayıp yarın farklı bir şekilde davranmam lazım ona .. Allah yardımcım olsun ama inanın çook zor..

Diger konularina da baktim. Bu adfamla iliskiniz 4 ay once baslamnis ama sonradan ayrilmissin, araya bi baskasi girmis. Simdi yine birlikte olmanizin ustunden cok gecmeden bunlar yasanmis. Bence bir sure hayatiniza kimseyi almayin. Herkeste ayni hatayi yapiyormussunuz gibi bir izlenim edindim. Fazla baglanip, cok ciddi, cok tutkulu bir ask bekliyorsunuz baslar baslamaz. Seni seviyorumlar, askimlar vs. Bunlari ne kadar cabuk soylerseniz o kadar cabuk tukenir arada hersey. Bekleyin daha bir ayda hemen askim, sevgilim olmaz ki zaten 1 ay dolmadan sogumalar, ayriliklar basliyor. Acele etmeyin. Bundan sonraki hayatinizda bu yasadiklariniz size ders olsun. Umarim etkisini ustunuzden cabuk atabilirsiniz.

yavaş yavaş sandığımdan hızlı bir şekilde atlatıyorum çünkü msnim açık kalmıştı bana yazdı nasılsın ıyı aksamlar dıye ben de ıyıyım sen dedim o da iyidir napıosun dedi oturuyorum dedim ama sen diye sormadım o da bana naptın bugün dedi ve ben ben cıkıyorum sonra konusurz yazdım ve çıktım :D:D şu an çok mutluyum

Back
X