http://www.kadinlarkulubu.com/ask-h...liyim-artik-mantigimla-hareket-etmeliyim.html bu konuda anlatmıştım size ve dün akşam konuşmuştuk onunla bana beni neden aramadın diye sordu senden bekledim aramanı dedi ve akşam arıcam dedi aramadı ben de burda kendimi yiyip bitirdim ve 12de onu aradım telefonum onda kalmıştı ne zaman alabilirim diye niye dıye sordu sende kalan seylerımı almam lazım dedi tamam bi ara veririm dedi ben de en kısa zamanda dedim.. ve dayanamadım sordum madem boyle yapcaktın neden son gün benimle çok iyi oldun diye ya meltem olmadı anlasamadık dedi ama hep kısa keserek zorla cevap verdi ama neden olmadı neden öyle davrandın bunu söyle ozaman dedim o da bana üzüldüm o gün o kadar ağlamana ondan dedi ve yıkıldım resmen yanına gelıorum dedim o da gel dedi kesin bitti yani öyle mi dedim evet meltem dedi hissetmiyorum bişi soğudum dedi başka biri yok kuran çarpsın babamın üzerine dedi ..gidicektim oraya telefonda kötüydüm belli etmesemde ama iş görüşmesi olduğu için yarın yanıma gelcek ama kızlar moralim çok bozuk resmen rol yapmış son gün .. O kdr kozları eline vermişim onun. keşke sen ayrılsaydın dedi neden dedim üzülmezdin dedi napmam lazım artıkk kızlar