ve sonunda döndü... ne yapacağım ben :(

Bir söz vardır. 'Annesinin avutamadığını, babasının büyütemediğini ben mi adam edicem?' Sakın salma kendini. Aşk geçer. Pişman olursun evlenince falan tekrar yaptığında. Hayatına güzelce devam et o edepsize gerek yok. Zaten cinsel olarakta aldatmış diyorsun. Bu adam düzelmez.

Hayatının en büyük hatası ona geri dönmek olacak.
Nasıl yapmış olursa olsun aldattı o seni.
Evlensen neler yapacak?
Aldatmayacak mı? Sonuçta affettin bi kere.
Hadi yüzde bir ihtimalle aldatmadı diyelim.
Senin kafan rahat olacak mı.
Hergün acaba bu adam beni aldatıyor mu, kimlerden hoşlanıyor diye düşünmeyecek misin? Kime ne gözle bakıyor demeyecek misin?
Aldatmasını unutabilecek misin?
Acı çekmeyecek misin?
İpler bir kere kopmuş daha düğümlemenin ne anlamı var?
Aşkından ölsen dahi dönmemelisin.
Sen seni aldatan bir adamla mı yaşamayı hakediyorsun?
Sen bu kadar değersiz misin.
Elbette bir gün bambaşka birini seveceksin.
Sevemem deme seveceksin, herkes diyor "unutamam, başkasını nasıl seveceğim" falan ama, herkes de yeniden seviyor.
Dönme sakın geri dönme, kalbinin sesini dinlemek istiyorsun biliyorum, mantığın devre dışı,
hatta herşeyi onun lehine çevirmek istiyorsun,
"bir daha yapmaz, zaten şu yüzden yaptı vs." hep ona inanmak istiyorsun ama, bütün bunlar daha fazla canın acımasın diye, senin kendine söylediğin yalanlar.
Bir kere olsun mantığının sesini dinle ve dönme.

onunda beni sevdiğine emin oldum bensiz yapamıyor ama ben onla ömrümün sonuna kadar yapabilecekmiyim

Önceki konularınızı bilmiyorum...

Bu konuda da kızlar gereğini yazmışlardır zaten...

Ben yukarıdaki kısma takıldım... Hiçbir hatasını görmediğimiz, en masum erkeğin bile gerçekten sevdiğinden, başka hesaplar peşinde koşmadığından emin olmak bu kadar zorken siz, size bunları yaşatmış bir adamın sizi sevdiğinden nasıl emin oldunuz?

Siz onunla ömrünüzün sonuna kadar yapabilecek misiniz bilmem ama o "sadece sizinle" bir ömür düşünüyor olsa zaten bu halde olmazdınız, "bensiz yapamıyor" dediğiniz adam siz olmadan da epey idare etmiş...

Sizlerin de merhamet ve iyi niyeti olmasa halleri nice olurdu bu tip adamların...

eski konunuzu şimdi okudum da benzer şeyler yaşamış biri olarak asla ama asla barışmayın derim. boşlukta olduğundan geri gelmiştir. ilk fırsatta yine yapabilir. bu şüphe sizi öldürür. başka erkek mi kalmadı da sizi aldatanla barışacaksınız.. ona tekrar güvenebilir misiniz? hem onda o gurursuzluk oldukça 3-5 kişi tekrar idare edebilir. vicdan yokmuş adamda.

Seni birkere aldatmışsa içine girmişsse o pis hayinlik nasıl bırdaha temızlensın kı??
Aldatma sevgine,kişiliğine,sadakatlıgıne yapılan bir saygısızlıktır.
Normal bir bayan arkadasınız size yalan soyledıgı zaman ya da aldatmaya eş deger bir saygsızlık yaptıgında onu affedemıyoruz da niye karşımızdda kı bır erkekse ve bu sızı aldatmıssa affedeceksınız??
Sevgı mı bunun sebebı???
O kısıyle evlenıpte aynı yataga gırdıgınde aklına gelmeyecek mi seni aldattıgı??
Bana kalırsa GUVEN BIR KERE KAZANILIR BIR KERE KIRILIR ve telafisi olmaz...

ahhh canım ya ne kadar güzel anlatmıssın
ne kadar haklısın.
söyledigin her cümleyi tek tek alışlamak istiyorum

Malesef hiç bir zaman hakeden hakettigi sevgiyi almıyor

affedip ona tekrar dönüpte bir daha aynı şeyleri yasayan arkadaslar varsa;anlatın kızlar.
aklımızı çelmesinler;dogruyu hatırlatın bize.

Temeli sağlam olmayan bir bina nasıl yıkılmaya mahkumsa sizin evliliğinizde birgün bu tehlikeyle karşı karşıya gelebilir.. Sevgiliyken bu durumu sindiren, evliyken hayli hayli sindirir diye bir mantalite oluşturabilir. Nasılsa imza var deyip daha rahat davranabilir. Geleceği görerek kendini yakmak derim ben buna!

altına imzamı atarım bunun.
Hatta fotokopi çektirip kızlarımıza dağıtmak lazım..biz çok safız gerçekten,hemen indiriyoruz yelkenleri

bence bu adam evlenecek kimseyi nulamadı son çare seni buldu eğer daha güzelini bulsaydı eminim dönmzdi sana erkekler bunu çok yapıyor. eğer barışırsan o adam seni illaki tekrar aldatır eminimki yapar bunuda bil. bence hayatını mahvetme inş. karşına daha iyisi çıkar bence barışman hayatının hatası olur seni sevse aldatmazdı kimseyi bulamadı ondna geldi kapına seven adam zaten aldatmaz ha sevipte aldatıyosa buna karaktersizlik denir bu adamdan da hiç bişe olmaz bence hata yapma

işte olay budur :)))

okudum simdi eski konunu canim
1 keremi aldatti? hayir
2 keremi aldatti? hayir
bu kacinci sen takip edebildinmi?
sen simdi sayip .. kere aldatti desen bile emin degilsin,EMINIM
cunku sen yakaladigin kadariyla konusuyosun,kim bilir senin haberin olmadan kac kere daha aldatmistir seni

hadi sen bunlara ragmen hala seviyor diyosun,
ama sunu kesin bil bu adam ASLA VE ASLA PISMAN DEGIL YAPTIKLARINDAN,seven adam sevdigini incitmekten korkar,ya bu?

bos zamanina gelmismis, bi insan omrunde trilyon kere bosluga duser ister istemez, trilyon kere aldatilmaya razimisin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…