ve sonunda döndü... ne yapacağım ben :(

ZELAOLACAK

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Mart 2012
110
0
46
Ankara
kızlar bu benim konumdu
http://www.kadinlarkulubu.com/ah-erkekler/516673-yillarca-aldatilmisim-yeni-ogrendim.html

aldatılmıştım ve 5 aydırda ayrıyım. ve yıllarca sevdiğim adam geri döndü ve beni sevdiğini söyleyerek. ondan nefret ediyordum artık dönmek bi tarafa yüzünü bile görmek istemiyordum ama sesini duyunca mahvoldum seviyorum sanki içim parçalandım. ne yapacağımı bilmiyorum. aile si ise siz birbirinizi seviyorsunuz nişan yapalım dior. aldatılmak kabul edilebilirmi edilemez ama kafam karışık aptal oldum nasl sevmişim ben onu görüşmek istiyor ailem ise asla yüzüne bile bakmaktan mahrum et dior onu. aşk ne demek bilmiyorum onunda beni sevdiğine emin oldum bensiz yapamıyor ama ben onla ömrümün sonuna kadar yapabilecekmiyim :( yorum yapın lütfen aşk uğruna katlanılır mı sevemezsem bendan başkaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

beni hep sevdiğini ama açık konuşuyorum cinsel olarak aldattığını söylüyor. ve beni aldattığı kızın sana söyledikleri yalandı senin hakkında hiç kötü konuşmadım dior. canım yanıyor üzerinimi kapadım ben bu sevginin aşkımın. seviyorum ama onunla beraber olursam tekrar mı yaşayacağımmmm

geri dönmemelisin bence belki bi şans verilebilir ama şimdiye kadar aklı nerdeymiş hem zamn geçmiş üstünden bence kafanı karıştırma önüne daha iyisi çıkacaktır hem geçmişi unutabilecekmisn?tekrar yaparsa diye düşünmeyecek misin?Ama seviyorum istiyorum dersen tabiki senin kararın sen aldatıldığını öğrenmişsin en azından nasıl ne şekilde öğrendin ama o kadar erkek yada kadın varki aldatıldığınan çoğunun haberi bile yok yani bu çok ince bi konu ama sonuç olarak ömür boyu birlikte yaşıcaksın çok iyi düşün derim pişman olucağın şeyi yapma

Bu adam her boşluğunda canı sıkıldığında gidip gelmiş tatlım...
Hala ne sevgisinden söz ediyorsun?
Adam aldatmış varmı ötesi...
Adam senle dalga geçer gibi aldatmış
Adam gözüne soka soka aldatmış
Hakaret etmiş,diğer kıza ruh hastası olduğunu söylemiş
Gururun bu kadar mı ucuz hangi seven sevdiğine bunu yapar
Silkelen bu acizliğinden,bak 5 ay ayrı kalabilmişsin gene ayrı kalırsın
Devam etmen bile bile lades olur.

eğr seviyorsan ve ciddi bişeyler düşünüyosan bu adımdan önce onu çeşitli şeylerle dene fedakarlık yapıor mu gerçekten seviyor mu peşini bırakçak mı yada deli gibi peşinden koşup kendini ıspat etmeye mi çalışçak bunu az çok anlayabilirsin bence bu süreden sonra kararını ver üzülmeni istemem umarım herşey gönlünce olur canım

5 aydır aklı neredeymıs .hıc tavız verme .onsuz 5 ay nasıl durabıldıysen

sımdı de onsuz durabılırsın .hıc basına dert alma derım ben .

kı bu cocuk aldatma olayından once de ; bunalımdayım deyıp senı bırakıp gıtmıs

sonra yıne gelmıs .aldatmıs ayrılmıssınız 5 ay sonra yıne gelıyor

pardonda sen gırıs cıkıs kapısımısın da her geldıgın de kapını sonsuza dek acacaksın !

senı sevdıgınden degerını anladıgından degıl emın ol ,bosluktaysa o yuzden donmustur

bence dırek kapıyı gosterın ,kımden geldıysen ona gerı gıt deyın yol verın

sana yaptıklarından sonra ayrıldınız, acı çektin, gururun kırıldı.

acı bir his boğazına düğümlendi ve hiç gitmedi.

durum durum güzel anlarınızı, mutlu olduğunuz günleri düşündün.

sonra yine seni aldatışı takıldı aklına daha beter acıya boğuldun.

acı bağımlılık yaratır, acı veren de, üstelik bu acı veren 'önceden' aşık olduğun biriyse unutması daha zordur.

demem o ki ondan ayrı kalınca onun seni seven hallerini özledin, şimdi hissettiğin bunun etkisiyle oluşan geçici bir his, sarhoş olmak gibi.

bu sadece bir duygu yanıltması, aşk affedebilir bazı şeyleri ama aldatmak buna dahil değil kesinlikle...

seni kandırmalarına izin verme, ailesi de elbette oğullarını affettirmek isteyecektir, benim kararım kesin deyip lafı asla uzatma, konuştukça seni ikna etmeye çalışırlar çünkü.

Artık gerisi için Allah kolaylık versin diyorum

aşk da her şeyi affedemeyiversin be canım.. :ssz: herşeyi geçtim, seni kaybeder kaybetmez mücadele etmeliydi.. 5 ay sonra taş mı düştü kafasına ?

Sakın ! sakın ona dönmeyin, gerçekten öyle adi bir insan haketmiyor ne sizi, ne sevginizi, ne de mutlu olmayı...

Canım seni sevmiyor eğer sevseydi diğer kadınlar hayatına girmezdi zaten. Muhtemelen boşluğa düştüğü için geri dönmüştür. Bırak şans vermeyi sevgini dahi haketmiyor.

ilişkinizde karşı taraf sizi bekleyememiş ve fedakarlık göstermemiş , sizi en agır sekilde yaralamış, darbe indirmiş...

siz fedakarlık gösterebilecekmisiniz ? karsınızdaki bu fedakarlıgı hakediyor mu ?

bide cinsel anlamda demiş seviyesini belli etmiş...

7 yıl bir ilişki için çoook uzun bir süre seni sevmemiş olma olasılığı sıfır!! elbetteki sevmiştir evlenmeyi de düşünmüş olabilir ama yaşadığın olaylara bakıldığı zaman erkek arkadaşının sana yaptığı şey sadece aldatmak değil!. Aldatan insan bunu gizler kız arkadaşına diğer kızla çekilmiş resimlerini göndermez, ya da kız arkadaşı için ruh hastası o demez. Bence erkek arkadaşının ciddi problemleri var ne yaptığını bilmiyor. Şimdi de seni seviyorum deyip geri dönüyor doğruluk payı olabilir belkide gerçekten çok seviyor ama affetmek çokta mantıklı gelmedi bana yani karşındaki çokta sağlıklı düşünen bir insan değil bugün affedersin yarın ne yaşatacağı belli olmaz. Hayata bir kere geliyosun risk almaya gerek yok hayatını tamamen garanti altına alamazsın ama bariz sıkıntı verecek olaylardan kaç kurtul mutluluk başka yerde olabilir onu aramaya başla :34:

Canım hatırlatmamızı ister misin sana? Bu adam aynı anda 3 ÜÇ kişiyi idare etti. Senin için "manyak o ya ailesi bana yalvardı da onunla geziyorum" dedi. Unutma senin dışında 2 hatun daha vardı hayatında, onları da öptü, onlara da seni seviyorum, sensiz olamam, seni bırakmayacağım dedi sonra sana telefon açtı ve sana da bunları dedi. Bence sen de ne yapman gerektiğini adın gibi biliyorsun tatlım.

Eğer aldatma gibi bişey varsa bu kabul edilmez bir durum ne kadar seversen sev geri dönme derim.

canm önceki konunu okudum şimdi, sakın dönme sakın duygularına kapılma baksana yaptıklarına nasıl yutucaksın , sana değer verse bunlar olurmuydu , emin ol bu kadar şeyi yok sayamazsın, evlenirsende o bi gün senden gider...

kızlar bu benim konumdu
http://www.kadinlarkulubu.com/ah-erkekler/516673-yillarca-aldatilmisim-yeni-ogrendim.html

aldatılmıştım ve 5 aydırda ayrıyım. ve yıllarca sevdiğim adam geri döndü ve beni sevdiğini söyleyerek. ondan nefret ediyordum artık dönmek bi tarafa yüzünü bile görmek istemiyordum ama sesini duyunca mahvoldum seviyorum sanki içim parçalandım. ne yapacağımı bilmiyorum. aile si ise siz birbirinizi seviyorsunuz nişan yapalım dior. aldatılmak kabul edilebilirmi edilemez ama kafam karışık aptal oldum nasl sevmişim ben onu görüşmek istiyor ailem ise asla yüzüne bile bakmaktan mahrum et dior onu. aşk ne demek bilmiyorum onunda beni sevdiğine emin oldum bensiz yapamıyor ama ben onla ömrümün sonuna kadar yapabilecekmiyim :( yorum yapın lütfen aşk uğruna katlanılır mı sevemezsem bendan başkaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

benim 3.yılda döndü 3 yıl ağlamışım şimdi intikam zamanııı aşk sevgi gösterisi yetmiyor inandırmak için bizi...................aldattılar......:47:

canım bak bazı erkeklerde soyle bı durum vardır ;

evlenecek kızı kenara ayırırlar ama evlemeden once de hayatını yasamak

ısterler .yanı evlencegı kız soyle kenarda durur o zaten ıyı evlenılecek bı kızdır beklesın kosede

ama ben de hayatımı evlenene kadar yasayayım .o kız benım bu hatun benım seklınde gununu

gun ederler .evlılık zamanı gelıncede kosede bekleyene hadı gel evlenelım derler .

senın sevgılın bana kalırsa boyle bı tıp kesınlıkle.hanı sana sırılsıklam asık modda bırı degıl de

ıyı kız aıle kızı ev bark yapabılecek kız kacırmıyım da evleneyım barı mantıgıyla yaklasıyor sana .

benım assalık sevgılım de boyleydı .onun her halını cektım .ısı gucu bıle yoktu ama ben hep

onu bekledım .cebınde dogru durust evlenebılecek parası bıle yoktu ama ben olsun bosver dedım bekledım .

ınanırmısn aynı sehırde yasamamıza ragmen parasızlıktan aylarca bulusamadıgımızı bılırım.

benım arkadaslarım sevgılılılerıyle hergun orda burda eglencedeyken ,bız bırak oraya buraya gezmeye gıtmeyı

bı yer de oturup da bı yemek yememız ıcın parası bıle yoktu .ama ben hıc ısyan etmedım .

olsun dedım ,bız evlencez su durum da para harcamasakda olur bızım bırıktırmemız lazım zaten dedım .

ıssız gucsuzlugunede parasızlıgınada hep kanaat ettım bekledım bekledım bekledım .

ama bu adam benı aldatmaktan hıc vazgecmedı .aldattı ama nasıl ozurler dılıyor hastanelık bıle oldu

oyle yalvardı oyle gozyasları doktu kı affettım .ama bu adam gıttı 4 ay sonra benı yıne aldattı .

yıne gozyasları doktu yıne agladı yıne hastanelık oldu .sence gercekten sevdıgı ıcınmıydı bu gozyasları ?

tabıkı de hayır ! cunku ben onun ıcın kosede bekleyen evlenılecek ıyı bı aıle kızıydım .

cunku ben onun herseyıne katlandım .gozum hıc yukseklerde olmadı .durumu yok dıye ondan dugun bıle ıstemedım

nıkahtan gecerız dedım .kendısının ve aılesının alacak altın paraları bıle yok dıye dugunde bı bılezık dahı ıstemedım .

ama onlar gosterıse kolu komsuya hava atmaya meraklılardı o yuzden takmak zorundaydılar bırseyler .

buna bıle ben oyle cozumler getırdım kı dedım kı ,madem ılla gosterıs yapacaksınız o zaman kuyumcudan ıkı uc bılezık

kıralar ertesı gun verırız dedım .o yuzden canım o bana olan askından aglanıp zırlanmadı

bu devır de boyle enayıyı nerede bulurum dıye aglandı zırlandı .yanı demem o kı emın ol senınkı de

sana olan askından aglanıp zırlanmıyor .dogrudur evlenecektır senınle de ama dedıgım gıbı

senı cok sevdıgınden degıl sen de benım gıbı onun her hallerıne katlanıp yokluguna bıle kanat ettıysen ondandır :34:

o yuzden sal gıtsın ne halı varsa da gorsun

İlk konunuzu okudum gerçekten çok üzücü yıpratıcı bir durum yaşamak zorunda kalmışınız.Kesinlikle şans verilmeyi haketmeyen biri ve beş ay gibi uzun bir süreden sonra dönmesi daha vahim.Bana kalırsa fazla muhatap olmamaya özen gösterin.Size ulaşabilceği durumlar yaratmayın taviz vermeyin.İkna edip tekrar aynı şeyleri yaşatmasın size.Şans vermek tekrarı kabul etmektir.Bu hataya düşmeyin derim ...

Back
X