sabah olucam dahamerhaba geçmiş olsun oldunuz mu ameliyatınızı nasıl hissediyorsunuz
ay kusura bakmayın saat 12yi geçmiş fark etmedim dün paylaşılmış diye dün sandım:) heyecan var mısabah olucam daha
var ya olmaz mii sag salim atlatsaydim da yazsaydim deneyimlerimiay kusura bakmayın saat 12yi geçmiş fark etmedim dün paylaşılmış diye dün sandım:) heyecan var mı
insallah her sey istediginiz gibi olurvar ya olmaz mii sag salim atlatsaydim da yazsaydim deneyimlerimi
teşekkür ederiminsallah her sey istediginiz gibi olur
teşekkür ederim gidiyorummmmŞimdiden çok geçmiş olsun
Rica ederimmm son durumunuz nasılteşekkür ederim gidiyorummmm
ciktim eve geldik simdi cok azcik agrim var aynayla biraz baktm pisman oldum hahsha asiri sismis kotu gorunuyor merak ettigin her seyi sorabilirsinRica ederimmm son durumunuz nasıl
Yok yok siz yine de pişmanlık hissetmeyin şişlikler zamanla geçer aklıma sorular gelirse sorarım teşekkür ederimciktim eve geldik simdi cok azcik agrim var aynayla biraz baktm pisman oldum hahsha asiri sismis kotu gorunuyor merak ettigin her seyi sorabilirsin
rica ederimmmYok yok siz yine de pişmanlık hissetmeyin şişlikler zamanla geçer aklıma sorular gelirse sorarım teşekkür ederim
Estetik amaçlı yapılan bir ameliyat mı bu yoksa herhangi bir sağlık faydası var mı?ciktim eve geldik simdi cok azcik agrim var aynayla biraz baktm pisman oldum hahsha asiri sismis kotu gorunuyor merak ettigin her seyi sorabilirsin
öncelikle teşekkür ederim. estetik amacli yaptm asiri buyuk labiolarim yoktu ben oyle saniyormusum.. doktor bakti ve labiolarin kucuk dedi yapti bir seyler bakalm cok merak ediyorum keske foto cekselermisEstetik amaçlı yapılan bir ameliyat mı bu yoksa herhangi bir sağlık faydası var mı?
Şimdi şiş olması çok normal, bir kaç hafta sabretmeniz gerekiyor:) geçmiş olsun
Geçmişş olsunnn tüm tecrübelerinizi bekliyoruzMerhaba yarın sabah 9da yıllardır istedigim labioplasti ameliyatım var. Ben bu süreçte hep deneyimlemis insanlarin yazilarini okudumm Bende bi yarar saglamak adina gün gün yazicam her seyi yarin gorusuruzz...
Evet ameliyattan ciktm kendime geldim ama ameliyattan cikarken bile oyle bir agrim vardi ki .O aci sizi olmadi diyenler suan hoc samimi gelmiyor dayanilmaz bir aciydi aglamaktan mahvoldum serum bitmesine ragmen acim devam etti yeni yeni hafiflerdi aradan 2 3 saat gecti hala agri var ama ilk zamanki gibi degil.
yasadiklarmi hemen yaziyorm ki unutmiyim suan iyiyim agrim yok yurudum biraz 2.agri kesici yapildi
teşekkür ederim tamsmdirrGeçmişş olsunnn tüm tecrübelerinizi bekliyoruz
suana kadar 2 kez yaptim ilki hastanede agri kesici etkisiyle hic yanma olmadi. ama az once yaparken yandi baya ama gecti yani cok onemli bi sey degldi. klozet olmasi cok iyi ama yarn dönüyorum ve evimde klozet yokŞuan için en önemli konu çişinizi yaparken nasıl hissediyorsunuz
Oturup kalkarken veya bacak bacak üstüne atarken de ağrı sancı oluyor musuana kadar 2 kez yaptim ilki hastanede agri kesici etkisiyle hic yanma olmadi. ama az once yaparken yandi baya ama gecti yani cok onemli bi sey degldi. klozet olmasi cok iyi ama yarn dönüyorum ve evimde klozet yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?