oturamiyorm koluga yataga dikişlerim acilmasin diye sadece klozete oturuyorm mecburen. onun disinda uzanirken kalkarken sagdan soldan falan destek alip yuvarlayip kendimi kalkabiliyorumOturup kalkarken veya bacak bacak üstüne atarken de ağrı sancı oluyor mu
Anladım teşekkür ederim cevaplarınız içinoturamiyorm koluga yataga dikişlerim acilmasin diye sadece klozete oturuyorm mecburen. onun disinda uzanirken kalkarken sagdan soldan falan destek alip yuvarlayip kendimi kalkabiliyorum
oturamiyorm koluga yataga dikişlerim acilmasin diye sadece klozete oturuyorm mecburen. onun disinda uzanirken kalkarken sagdan soldan falan destek alip yuvarlayip kendimi kalkabiliyorum
rica ederim ne zaman isterseniz sorun bu arada bacak bacak ustune atmak suan imkansiz gibiAnladım teşekkür ederim cevaplarınız için
rica ederim ne zaman isterseniz sorun bu arada bacak bacak ustune atmak suan ora
Oradaki acı daha çok taze normaldir bencerica ederim ne zaman isterseniz sorun bu arada bacak bacak ustune atmak suan imkansiz gibi
evet evet öyle ama sonuctan asiri memnunumOradaki acı daha çok taze normaldir bence
Şuan bandajlı mı nasil neye benziyor şekli şemalievet evet öyle ama sonuctan asiri memnunum
yok yok bandaj yok ped takmistim onu cikardm buz uygulamasi yaptm suan anlamak zor ameliyat sirasinda cekilmis foto var ordan biliyorum gayet basariliiiŞuan bandajlı mı nasil neye benziyor şekli şemali
Siz memnun ve mutluysanız gerisinin önemi yokyok yok bandaj yok ped takmistim onu cikardm buz uygulamasi yaptm suan anlamak zor ameliyat sirasinda cekilmis foto var ordan biliyorum gayet basariliii
evet oyleeSiz memnun ve mutluysanız gerisinin önemi yok
kizilay tip merkezinde oldum 72.500Merhaba hangi hastanede oldunuz ve ne kadar ödediniz acaba
iyiyim yolculuk yapicam otobusle 8 saat 2 koltuk aldm oturmam cok zor o yuzden uzanarak gidicem cok hafif agrim var ama ciddi bi sey degil iyiyim yaniMerhaba bugün nasıl hissediyorsunuz
Aman dikkat edin bence poponuzun altına yumuşak minder gibi bir şey alın çünkü uzun bir yolculuk ve sonradan rahatsız edebilir koltukiyiyim yolculuk yapicam otobusle 8 saat 2 koltuk aldm oturmam cok zor o yuzden uzanarak gidicem cok hafif agrim var ama ciddi bi sey degil iyiyim yani
haklisiniz yastik alicam galibaAman dikkat edin bence poponuzun altına yumuşak minder gibi bir şey alın çünkü uzun bir yolculuk ve sonradan rahatsız edebilir koltuk
selamlarr nasıl gidiyo durumlar merak ettim bende bu doktora düşünüyorum yaptırmayı bu yaz sonunda inşallah müsait zamanı bekliyorum bence bi 2 hafta falan hiç bi işimiz olmaması gerekiyo ne kadar hemen toparlanılıyo densedesuana kadar 2 kez yaptim ilki hastanede agri kesici etkisiyle hic yanma olmadi. ama az once yaparken yandi baya ama gecti yani cok onemli bi sey degldi. klozet olmasi cok iyi ama yarn dönüyorum ve evimde klozet yok
ben doktordan cok memnunum ameliyatim 3 saat surdu ve gercekten uğrasmis ozenle yapmis fiyatida uygun performansa gore ben ogrenci oldgm icin rahatim ama calisan biri 3 gun falan izin alsa cok iyi olur cunku dinlenmek cidden iyi geliyor. durumum suan iyi cok az agrim var o da olur o kadar soncta kesip diktiler genel olarak iyiyimselamlarr nasıl gidiyo durumlar merak ettim bende bu doktora düşünüyorum yaptırmayı bu yaz sonunda inşallah müsait zamanı bekliyorum bence bi 2 hafta falan hiç bi işimiz olmaması gerekiyo ne kadar hemen toparlanılıyo densede
lokal mı genel anestezimi oldun acaba birde dikişler kendiliğinden mi düşecekmiş nasıl oluyoben doktordan cok memnunum ameliyatim 3 saat surdu ve gercekten uğrasmis ozenle yapmis fiyatida uygun performansa gore ben ogrenci oldgm icin rahatim ama calisan biri 3 gun falan izin alsa cok iyi olur cunku dinlenmek cidden iyi geliyor. durumum suan iyi cok az agrim var o da olur o kadar soncta kesip diktiler genel olarak iyiyim
genel anestezi istedim mantikli olanda o bence. dikisler kendiliğinden eriyen dikislerlokal mı genel anestezimi oldun acaba birde dikişler kendiliğinden mi düşecekmiş nasıl oluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?