• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ve sonunda....

Tertemız olur ugrasırsanız olmadı bır sure durur durumunuzu duzeltınce baska ev bakarsınız

Hıc olmazsa huzurunuz olur

Az bulur az yer cok bulur cok yersınız yınede ordan daha mutlu olursunuz

Vazgecmeyın pıs dıye sakın

2 sene durcz burda.ama çok pis ya üstnede 1 sene ev boş.onunda tozu var.
:KK42:

canım benim oturduğum evde önceden bekar bi imam yaşamış.ev rezalet durumdaydı.çok bakımlı evi adam berbat etmişti.kırık dökük yoktu ama heryer kir pislikti.özellikle mutfak.dolaplara elim yapışıyordu yağdan.yerler,fayanslar öyle kirliydiki kapkaraydı.midem çok bunaldı ilk görünce.temizlik firmasıyla anlaştık 150 liraya.2 kadın geldi temizlik yaptı ama tahmin edersinki içime sinecek şekilde olmadı temizlikleri.ama genede o kaba pislik gitti.temizlikci kadınlar gittikten sonra annemle tekrar yaptık.dolapların yağına cifin yağ çözücüsünü kullandım pırıl pırıl oldu.dolaplara sıkıp beklettim inanırmısın damla damla yağ damlıyordu.yerlere ve fayanslarada aspirix kullandık.zehir gibi kokuyor ama kirden eser kalmıyor.başkasının kirini temizlemek çok zor canım bilirim.kolay gelsin

canım benim oturduğum evde önceden bekar bi imam yaşamış.ev rezalet durumdaydı.çok bakımlı evi adam berbat etmişti.kırık dökük yoktu ama heryer kir pislikti.özellikle mutfak.dolaplara elim yapışıyordu yağdan.yerler,fayanslar öyle kirliydiki kapkaraydı.midem çok bunaldı ilk görünce.temizlik firmasıyla anlaştık 150 liraya.2 kadın geldi temizlik yaptı ama tahmin edersinki içime sinecek şekilde olmadı temizlikleri.ama genede o kaba pislik gitti.temizlikci kadınlar gittikten sonra annemle tekrar yaptık.dolapların yağına cifin yağ çözücüsünü kullandım pırıl pırıl oldu.dolaplara sıkıp beklettim inanırmısın damla damla yağ damlıyordu.yerlere ve fayanslarada aspirix kullandık.zehir gibi kokuyor ama kirden eser kalmıyor.başkasının kirini temizlemek çok zor canım bilirim.kolay gelsin
Teşekkür ederm.suan temzlikçi zor.
Bkalm nasl altndan kalkcm

Teşekkür ederm.suan temzlikçi zor.
Bkalm nasl altndan kalkcm
temizlik yaparken kesinlikle maske kullan.benim dudaklarım hep çatlamıştı.kokudan daralmıştım tıkanmıştım nefes alamamıştım.porçöz,kirçöz ve domestosuda almayı unutma :)

Ya evi bulmussun temizlikte neymis ki ;-)
Geceden camasir suyunu banyoya tuvalete dok soyle en bolundan mutfak dolaflarina cif sür aspirinsler var onlardan sık ohhh tertemiz olur. Bi de en sonda da mutfak ile banyo tuvalet fayanslarini da camsille sil pasparlak olurlar.
Camlari silerkenki suyun icine camasir suyu da kat muhakkak.
Unutma, cefa olmadan sefa olmaz..
Is bitince de oturur icersin kahveni mis gibi :KK66:

Ablamin calistigi ofise iki adam geldi sirketten 190 tlye bal dök yala yapmislar. Ablam bizim siyah sandigimiz yerler meger beyazmis dedi: D Hic ugrasmayin bence baya kapsamli temizliyo onlar.

Hayırlı uğurlu olsun öncelikle.
Sakın ola temiz olsun diye malzemeleri karıştırma, çamaşır suyunda çok bekleme:)
Bizim bir arkadaş çok pis bir evin yerlerini kocaman bir fırçayla cifleyerek silmişti:) Öyle bir kabası gidiyor en azından. Banyoya falan da aynı taktik uygulanabilir, hortumla su tutun olmadı:D

Canım önce domestos değil tuvalete banyoya bolca porçöz dök bir gece beklesin .mutfağada binin yağ çözünden sık o da bekledim.temizliğe domestos ve dıgerleriyle ertesi gün başla.canını sıkma önemli olan huzur

N
Ya evi bulmussun temizlikte neymis ki ;-)
Geceden camasir suyunu banyoya tuvalete dok soyle en bolundan mutfak dolaflarina cif sür aspirinsler var onlardan sık ohhh tertemiz olur. Bi de en sonda da mutfak ile banyo tuvalet fayanslarini da camsille sil pasparlak olurlar.
Camlari silerkenki suyun icine camasir suyu da kat muhakkak.
Unutma, cefa olmadan sefa olmaz..
Is bitince de oturur icersin kahveni mis gibi :KK66:

Öyle anlattn gaza geldm vala

Temizlik firmasıyla anlaşabilirsiniz. Biz taşınırken ekip girmişti önce eve, panjurları, duvarları, tabanı, tavanı, tüm banyo ve tuvaleti, mutfağı kimyasallarla temizlemişlerdi ev boşken. Hem de tüm alet ve kullanılan malzemeler fiyata dahil 150 lira falandı sanırım. Bir seferliğine detaylı ve ince temizlik yaptırmak isterseniz bu alternatifi de düşünebilirsiniz. Şimdiden kolaylıklar dilerim.
Eger iyi yapiyolarsa gercekten deger
İnsanlar nasil oturuyorlar allahim bazen bende inanamiyorum

Back
X