- 28 Mart 2014
- 2.433
- 781
- 148
- Konu Sahibi kedicikcikcik
Eger iyi yapiyolarsa gercekten deger
İnsanlar nasil oturuyorlar allahim bazen bende inanamiyorum
Ah keşke görsen.ama çekçem koyacam buraya.after before yapcam
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eger iyi yapiyolarsa gercekten deger
İnsanlar nasil oturuyorlar allahim bazen bende inanamiyorum
Merakla bekliyorumAh keşke görsen.ama çekçem koyacam buraya.after before yapcam
Merakla bekliyorum
Guya surekli temizlenen bi evdi onceki evim bostu esyali ...(tasinmadan once) surekli temizlik yAptigim halde 6 ayda heh tamam oldu diyebildim
Fazla kafana takma
Dus filan ay allahim anlattigin gibiyse
Kiralik ev bakiyorum netten ilk isim banyoya bakmak
Benimde midem kalkiyor
Umarim kisa zamanda adam edersin
Borcunuz cok mu canim
Allah yardimciniz olsunEvet ilk bnyo duşkbne bak.inşallah canım
Evet suan çok var.çalışıp eve bakcm resmen 2 yıl boynca.
Allah yardimciniz olsun
Rabbim buyuk
Bizimde vardi oyle coook buyuk degildi ama
Buzim icin coktu
Allah guzel kapilar acti
Gecen ay bitirdik..
Ne guzel calisiyormussunda
Bitirirsiniz cok cabuk ins
Allah saglik,huzur versin
Zaman cabuk geciyor
Evet bir hortum almalıym.Hayırlı uğurlu olsun öncelikle.
Sakın ola temiz olsun diye malzemeleri karıştırma, çamaşır suyunda çok bekleme:)
Bizim bir arkadaş çok pis bir evin yerlerini kocaman bir fırçayla cifleyerek silmişti:) Öyle bir kabası gidiyor en azından. Banyoya falan da aynı taktik uygulanabilir, hortumla su tutun olmadı![]()
yaa benim de en tiksindiğim şeydir mutfak ve banyoda kir olayı
evin içinde yerimde duramam pis olsa
bir kez bir arkadaşın arkadaşının evine gitmiştik afedersin b.k götürüyodu evde oturamadım bahane bulup kaçtım
sen de güzelce eldivenini tak kendini mikroplardan koru yani
ayrıca ev bulmanıza ayrı yere çıkmanıza sevindim
hadi bakalım sen adam edersin orayı
Sagol canım benim.Önceki kiracı aileymş.ya bir kadın nasl tahmmül eder öyle mtfak rezalej rezalet duşakbn ykanmşlar kirleri arada toplanmş kapı kapanmyodu ya
kusmamak içn zor tuttm.
Zaten önce sonra foto koycm Allah şaht tertemz yapcm![]()
ay eminim yine bir kk kadının elinden çıkan mucizeyi görücez detarjanın temizlik malzemesinin çıkaramayacağı şey yok bana da taktik versene kız fayans aralarını nasıl temizliyosun benimkiler sararmaya başladı![]()
Kız benim kv fayans arası spreyi döküyodu 2 dk sonra bembeyaz oluyodu
yaa markası ne onun? öyle bir spreyden haberim yok diş fırçasıyla daldım olmadı![]()
Adnı unttm valla yarın bkar söylerim canım.valla ben balkondaki fayansn arasna ble döküydm .yapragın suyu akmştı öyle kurumuş neyaptk çkmadi.ondan kullandk 2 dk da çktı.
yaa çok iyi olur ama unutma olur mu ay yaşasın bana da pay çıktı![]()
Su fayans
Beyazlatici deterjani bende takipteyim :)
Yalniz annem şu bulasik makinasinin icini temizlemek icin veriyorlar ya sivi bi deterjan
Onu dokmus bem beyaz yapti diyordu
2 aylık bulaşık mı.ben erkek arkadaşıma gittiğimde 2 aylık bulaşıkları yıkıyorum2 aylık birikmiş çamaşır, wc falan derken bütün evi sil süpür artık mikroplara da bağışıklık kazandım
![]()
Temizlik firmasıyla anlaşabilirsiniz. Biz taşınırken ekip girmişti önce eve, panjurları, duvarları, tabanı, tavanı, tüm banyo ve tuvaleti, mutfağı kimyasallarla temizlemişlerdi ev boşken. Hem de tüm alet ve kullanılan malzemeler fiyata dahil 150 lira falandı sanırım. Bir seferliğine detaylı ve ince temizlik yaptırmak isterseniz bu alternatifi de düşünebilirsiniz. Şimdiden kolaylıklar dilerim.