- 12 Mart 2013
- 37.829
- 51.653
- 798
- Konu Sahibi kedicikcikcik
-
Ya bir tek bende mi öyle bilmiyorum ama ben tuvalet temizliğine kafayı takmış durumdayım ne bileyim duşakabinde wcde toz kir olucak diye yerimde oturamıyorum her gün çamaşır suyu falan tiksiniyom yahastayım galiba
iyi çalış aklını sulandırma tatlımhaa ben de ales e hazırlanıyorum da ders deyince tek bir şey geliyor aklıma
Kız bende öyleym su damlası ble olmycak.
iyi çalış aklını sulandırma tatlım(kinaye ise aldım mesajı )
bir gün önceden bas iki kutu detanı kapat camı kapıyı ertesi gün girer camları açarsın varsa böcek temizlenmiş olur zaten.Kimsem yok.ailem başka sehrde gelemezlerki öyle.
He böcek işini neyapcz ya aklma gelmdi hç.böyle neypmak lazm mesela
iyice takıntı oldu ama bendeof yeterince manyak değilmişim gibi
kız derzz fayansların arasındaki boşluğa sürülen macun(hatun onu demiş)sende ders deyince espiri yaptım ben, kalk az daha uyu..dikkat et kerahat vaktine denk getirme hafızanı kaybedersin sonraya ne kinayesi ben anlamadım açık konuşun ya gece 3 saat uyudum off
bir gün önceden bas iki kutu detanı kapat camı kapıyı ertesi gün girer camları açarsın varsa böcek temizlenmiş olur zaten.
kız derzz fayansların arasındaki boşluğa sürülen macun(hatun onu demiş)sende ders deyince espiri yaptım ben, kalk az daha uyu..dikkat et kerahat vaktine denk getirme hafızanı kaybedersin sonra
kızzz hemen konu açıyosun hadi bak bekliyom burda burayı sabote edemem Molotoflarımı alıp gelcemben bilmiyorum kerahat vaktini ama kötü bir şeyse denk getirmemof bugün biraz da aklım uçuk eşimle barışıcak gibiyiz de neyse konuyu sabote etmiyim
kızzz hemen konu açıyosun hadi bak bekliyom burda burayı sabote edemem Molotoflarımı alıp gelcem
ya biliyom da o zaman yazsana özelden ben takip ediyodum konunu ne oldu ne yaptı da barışmayı düşünür oldunuz..yok ya konu açarsam beni taaşlarlar yok niye affettin hakediyosun falan diye bilmiyo musun kkyı
Yok etmiyosun neolduki meraklandmben bilmiyorum kerahat vaktini ama kötü bir şeyse denk getirmemof bugün biraz da aklım uçuk eşimle barışıcak gibiyiz de neyse konuyu sabote etmiyim
Yok etmiyosun neolduki meraklandm
tamam kopyalıyım sana da dur : D
Bugün eşimle görüştük. Ben boşanma işlemleri için gittim sanıyordum
Neyse oturduk konuşuyoruz
Ben senle mutlu olmak istiyorum neden kafaya takıyorsun her şeyi neden rahat bırakmıyosun geçmişi falan dedi
Ben şaşırdım benim değişmem yetmez senin de değişmen lazım sende bir pişmanlık bir değişim göremiyorum hala inatçısın hala ilgisiz umursamazsın dedim
Her gün pişman oluyorum her gün yargılıyorum kendimi dedi falan öyle uzun uzun konuştuk
Seninle daha çok ilgilenicem tamam daha çok hayatının içinde olucam dedi
Şimdi kv hasta
Tayin işi noldu bilmiyorum ama zaten hemen barışmaya niyetim yok
Bir deneme sürümü gibi olucak
Ama yine de beni belimden çekip yanağımdan öptü
İçim pır pır etti..
Ya eski konularını da tam blmyrum ama klasikte olcak 2 seven insan boşanmamalı bence.üzülyorum çok.
sevmekse evet çok seviyoruz zira benim açtığım konuda da ya siz birbirinize aşıksınız falan diyen çok olmuştu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?