Ve sonunda....

kedicikcikcik

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
28 Mart 2014
2.433
781
148
Hanımlar merhaba .hem mutluyum hem biraz tedirginim.
Sizden her türlü ipucu tüyo tavsiye bekliyorum.
Uzun ugraşlar sonucu eşimin işine yakn tam cadde de 3.kat bi ev bulduk.450 tl.şmdilik bu evi tutmamızın sebebi hem borç kapatmak hem biriktrmek.
Eve gttik baktık ev resmen kiracı evin içine resmen affnza sıgnarak söylüyorum etmiş resmen.
Ev sahbi yaşlı teyze.sordum ögrencimiydi dye hayır aile dedi ya bi kadın nasl pis evde öyle kalır temizlemdn anlamyrum
Arkadaşlar o evi tutmak zorundaym.evi pazartesi çekip göstercm size.ben o evi adam edecgme inanyrum.ama tuvalet duşkabn mafolmuş.ya midem bulandı.hele mtfak ya.of of.
Kimyasal ne varsa kullancm artk.
Neyapmam gerekli.bigece öyle domestoslyp braksam gene gtmez o mikrop.tuvalet taşı rezil halde.lütfen yardımcı olun.nasıl bi yol izleyeym . Ev sahbi boya ve tamir yapcak ama siz o kirleri görsenz.kusmamak içn zor tuttum.

Temizlik firmasıyla anlaşabilirsiniz. Biz taşınırken ekip girmişti önce eve, panjurları, duvarları, tabanı, tavanı, tüm banyo ve tuvaleti, mutfağı kimyasallarla temizlemişlerdi ev boşken. Hem de tüm alet ve kullanılan malzemeler fiyata dahil 150 lira falandı sanırım. Bir seferliğine detaylı ve ince temizlik yaptırmak isterseniz bu alternatifi de düşünebilirsiniz. Şimdiden kolaylıklar dilerim.

Hmm olabilir aslnda .ama iyi yapıyolar mı ki.o kadar para bize suan fazla.çünkü.bide iyi olmazsa

Çok haklısınız bızden de 200 ıstemıslerdı hem tertemız olur hemde sız o pıslıkle ugrasmamıs olursunuz

ben olsam oturmam kac sefer banda denk geldı mıllet a... edıyo bızmı temızlıcez bdencee bıraz bekle baska eve cık

Domestos&Aspiril&Porçöz

Tabi ayrı ayrı. Aman karıştırmayın.

ben olsam oturmam kac sefer banda denk geldı mıllet a... edıyo bızmı temızlıcez bdencee bıraz bekle baska eve cık

Eşmin ailesyle kavga ettk 1 aydır aryoruz yok.maddi manevi masrafa grdik. Bu evde.kovuldk resmen.eşm çok büyk kavga etti.kv ile.
Iftira attı bna.bu evde duramıyoruz.bu evde bişey ble yemiyoruz hep dşardan.bşka çarem yokki

Hmm olabilir aslnda .ama iyi yapıyolar mı ki.o kadar para bize suan fazla.çünkü.bide iyi olmazsa

Valla azman gibi 3 adam girmişti eve makinelerle. Bizde çok cam, panjur var ben çıkıp içten dıştan silemem, bir de banyolar falan iyice hijyenik olsun diye şişe şişe onca deterjandı, çamaşır suyuydu, bezdi püsürdü onca para vereceğime bunlara vereyim demiştim, duvarları bile makinelerle silmişlerdi. Ama neticede boş ev yani, öyle inşaat pisliği falan yoktu. Onca para verdim diye hala söylenirim ama bir yandan da iyi temizlediler diye düşünürüm :)
Bütçe ön plandaysa, bimin yağ çözleri var. Gürdal mıydı neydi. Kendilerinin bir ölene faydası yok, geri kalan her şeye yetiyorlar :) Ben kendileriyle duvar silme, banyo temizleme, çaydanlık yenileme, kettle temizliği, klozet hijyeni, küvet temizliği, panjur ovalama ve benzeri 300 işle birlikte çalışıyorum :) Ne lekesiyse sıkıyorum, 10 dakika sonra o pislik kendiliğinden kusuyor, gidiyor. Tavsiye ederim.

P.s: Ne temizlik şirketim var ne de bim ortaklığım. (Halil pazarlama gibi oldum bu gece yahu :) )

Tertemız olur ugrasırsanız olmadı bır sure durur durumunuzu duzeltınce baska ev bakarsınız

Hıc olmazsa huzurunuz olur

Az bulur az yer cok bulur cok yersınız yınede ordan daha mutlu olursunuz

Vazgecmeyın pıs dıye sakın

Ahahaha
Gürdalı alaym ozman yani iyiyse

Tuvaleti ve küveti değiştirin diyecektim ama bütçe yokmuş. Arkadaşın temizlik firma önerisini ben de tuttum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…