ve sonunda

Sare Lavinya hayırlı olsun Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin dualarını eksik etme bizlerden de inşallah her şey yolundadır :)

Ay konumu hortlatayım, maalesef bu gebeliğim boş kese olduğu için kürtajla sonuçlandı. Ağladım, yıkıldım ve herşeyi bıraktım. Kürtajdan sonra 1 kez adet oldum sonrasında olmadım. Hiç umudum yoktu ama test yaptım ve hamileydim. Şimdi ay sonu 1 yaşına girecek güzeller güzeli bir oğlum var yanı başımda uyuyor. Allah herkese nasip etsin

Ay kendi kendime konuşma keyfisi, oğlum 20 aylıkken birde tek yumurta ikizlerim doğdu oldum 3 oğlan anası :)

Ne kadar güzel anlatmışsınız hikayenizi üzerinden 4 yıl geçmiş ve şuan 3 çocuğunuz var aynı şeyleri yaşadım diyebilirim tam 16 ay kafama takmktan stresten bi hal olmuştum ve artık aşılama harici olmucak kesin deyip takibi düzenli ilişkiyi bıraktım birde üstüne işe başladım 1 ay çalışıp işi tekrar bırakınca eşimin başının etini yemeye başladım tekrar ve aşılama için randevu aldım doktordan, ön görüşme için gideceğimiz gün adet günümdü sabh gitmeden hadi öylesine bi test yapayım dedim ve aylarca resmen görmek için şaşı olduğum çift çizgi anında belirdi o kadar mucize bi anki rabbim herkese nasip etsin şimdi hamileyim 4 buçuk aylık ve bu tarz kayıp haberlerini okudukca ödüm kopuyor Allah kimseye yaşatmasın o kadar bekleyip kaybetmek çok acı, rabbim herkesin yavrusunu sağ salim kucağına almayı nasip etsin sizinde yavrularınızı size bağışlasın güzel uzun ömürleri olsun inş

Teşekkür ederim sizde sağlıkla kavuşun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…