Merhaba. Benim 5 yıllık bir ilişkim var. Farklı şehirlerdeyiz ve bu hafta sonu yanına gidecektim ayarlamıştık her şeyi daha sonra bana hafta sonu göreve gideceğini bu yüzden hafta içi için istediğim bir güne izin alacağını söyledi tamam dedim ben de çarşamba günüm uyuyor diye ayarladık. Amaaaaa bir kaç saat önce facede yer bildirimi yaptı bulunduğu şehirden arkadaşlarıyla. A be arkadaşım saf mısın ben görmüyor muyum onu? beğendim durumunu ben de ama daha sonra da dedim ki kendi kendime bu çocuk benim göreceğimi düşünmeden yer bildirimi yapıyorsa bu mesajı da algılayamaz o yüzden mesaj attım. 'göreve gidicem yerine bu hafta sonu gelmeni istemiyorum diyebilirdin yaptığın şey beni huzursuz edip gereksiz düşünceler oluşturdu kafamda güven böyle durumlarla zedelenmemeli bence' diye. kesinlikle cevap beklemiyorum o ayrı bir konu ama şu an düşündüğüm şey çarşamba gidip yüz yüze mi konuşmalıyım yoksa taze taze bu olayın üstüne bitirmeli miyim? yalanını yakaladım ve masumca bi yalan olduğunu da düşünmüyorum.
astsubay evet.hayırdır?rahmetli derken biten bir ilişki mii?vakti zamanında benzer yalanlar bulmuştum rahmetlide. mesleği asker mi? astsubay felan?
Size masum bir yalan olmadığını düşündürten ne ?
ne yapsın...sıze doğruyu soylese bır dert söylemese bın dert mısalı:)...erkegın duşuncesıne gore bır yorumdu..buyutmeyelım hızlandırmayalım bekleyelim..
astsubay evet.hayırdır?rahmetli derken biten bir ilişki mii?
evet bitendi çok şükür.
ilk başta çıkarcı davrandı öpmek vs gibi
daha sonra soğudu bana hesap sorma zaten göreve gidiyorum dağın başındayım arkadaşlarımla gezip tozup eğlenmek hakkım dedi. eyvallah hakkıdır dedik.sonra araba aldı bana söylemeden arkadaşlarıyla şehir dışına çıkıp gezdi.
daha sonra face te farmville oynuyorduk. hesabının şifresi bende vardı ama hiç mesajlarına gireyim bakayım aklımdan geçmemişti. şeytan dürttü girdim baktım. ve bi kızın numarasını alabilmek için bildiğin 40 takla atmış. sevgilim yok demiş üstüne üstelik! okkalı mesaj attım. gecenin bi yarısı arkadaşıyla canları sıkılmış iddiaya girmiişmişlermiş. bu kızı tavlarsın tavlayamazsın ayağına. yahu sevgilisi olan bi insan neden saçma sapan iddiaya girip kendini arkadaşına ispatlasın ki. bu naneyi yaptıysa kim bilir neler yapmıştır dedim. aramadım sormadım. oda özür dilemedi bitti gitti ama. haftalarca evlenmişte boşanmış gibi ağladığımı bilirim2011 de oldu bu olay
Hayır masumca değil elbette.masumca mu sizce? benim bildiğim masum yalanlar süpriz yapılmak için söylenir ama burda öyle bi durum yok direk kendi kendine bi şey planlamış uygulamış.bana bu hafta programım var diyebilirdi gerçek olan da bu kadar kırmazdı beni
peki ilişkiniz hep mi böyleydi yani astsubay olmadan önce de birlikte miydiniz tanıyor muydunuz birbirinizi mesleğinden sonra mı böyle değişti acaba?bu kadar şey olmadı ama olacak ya da olmuycak diye de bi şey yok tabi.artık atlatılmıştır tabi senin 2011den berii..
yok hiç öyle düşünmedim.anneme anlattım o da aynı şeyi sordu aslında ama düşünmedim. hayır yani isterse tek başına etiketlesin bi yerde istediği şüpheyi uyandırsın beni üzen tek şey yalan söylemesi bi de görüceğimi bile bile bunu yapabilmesi durumu da var tabi o hangi akla hizmet bilemedim. hayır bi de sordum bi planın varsa değiştirelim gnü diye..Hayır masumca değil elbette.
Sormamdaki niyet şuydu : kendi kendine yaptığı planın içinde sadece arkadaşlarıyla mı olduğunu düşündünüz yoksa aldatılma ihtimali geldi mi aklınıza ?
aslında tanımıyordum. bi arkadaşımla kafede oturuyoduk. o öküzüde çağırdı birdenbire. şuan başka biri var. daha çok mutluyum :)
benim babamda astsubay ama bu kadar karaktersiz çevresi hiç olmamıştı. yeni asker olanlarda var sanırım bu durum.
şuan o öküz evli ve anladığım kadarıyla mutlu giden evlilikleri yok. olmasında zaten çoooook büyük beddua ettimm. inşallahh fitil fitil çıkarır senelerce. annesini görsen kadın dinine bağlı iyi bi insan oğlu kelek.
Ya herşeyi geçelim sizinle olmayıp başka plan yapması zaten başlı başına bir güvenmeme sebebi.yok hiç öyle düşünmedim.anneme anlattım o da aynı şeyi sordu aslında ama düşünmedim. hayır yani isterse tek başına etiketlesin bi yerde istediği şüpheyi uyandırsın beni üzen tek şey yalan söylemesi bi de görüceğimi bile bile bunu yapabilmesi durumu da var tabi o hangi akla hizmet bilemedim.
kesinlikle güven sadece aldatmayla yok olmaz ki bu da bi çeşit sözle aldatma kandırmadır 'aklınca yaani'Ya herşeyi geçelim sizinle olmayıp başka plan yapması zaten başlı başına bir güvenmeme sebebi.
Üstelik görevde olacağım diyerek.
Bu olaya ben de çok sinirleniyorum. Arkadaş madem görüşmeyi istemiyosun ya da başka planın var, söyle adam gibi! Sanki yakasına yapışacaz heriflerin niye arkadaşlarınla plan yapıyosun diye! Böyle böyle güveni yok edip sonra da biz ne yaptık diyorlar.. Eğer seviyorsanız yine de bitirmeyin ilişkinizi ama bundan sonra ona göre davranın.. Kestirip atmayın bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?