• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Veda Kanal D

Ben begendim galiba.. Mehmet aslantugun esi rolundeki kadini begenmedim pek. Mehpare bi icim su..cok guzel yine.. Bencede bu kiza sadelik yakisiyo..

Bu dizinin kitabını bende okumuştum.öyle uzun uzun sezon finalleri yapacak bir konusu yoktu.sadece dönem dizisi olduğundan dikkat cekebilir.

ben beğendim mehmet aslantuğaya zaten hayranımm muhteşem aşk adamı bir istanbul masalından aşığım kendisinee offf offffffffff:ssz:

ehemm :17: konuya geleyim dizi olarak ilk bölüm olarak beğendim perşembeleri suskunları izlemek isterdim ama çocuk olayı girince eşimde bende kaldıramadık...

inş. ilerleyen bölümlerde bozmadan güzel gider...............

mehparede saraylı hanımın üvey kızı sanırım öyle anladım...behice allahın kulu ama çirkin bi kadın alımda yokkkk reşat bey umarım o yabancı kadına kaymaz

guzel dizi begendim... zaten bas rol oyunculari sevdigim oyunculardan
bu arada birden hanimin ciftligi geldi aklima niyese...

Son düzenleme:
dönem dizilerini severim, bunu da beğendim..
saraylı hanım rolün hakkını veriyor,torunu kemali bebekliğinden beri kendi büyütmüş anne gibi..
hislerini bana geçirdi kadın valla...
fahriye ise 19 yaşında bir kızı oynuyor ..
bu rol ona fresh bir görüntü vermiş ,yakışmış..
yaprak dökümünden çok daha hoşş..
saç rengi de çok doğal, koyu değil..

izleyebilirim..
mehmet aslantuğa diyecek söz zaten yok..:16:

Son düzenleme:
Sophia-Loren-quote.jpg
LIFE-cover-Sophia-Loren.jpg
f78_8e16b.JPG

kızlar ben behiceyi biraz sophia loren e benzettim..
burun yapısı hafif kemerli olmasa daha bir benzeyecek..
benden başka benzeten var mı acaba?:44:
yoksa benim gözlerde mi bi sorun var..:111::111:

Ben diziyi çok beğendim. Kemal çok yakışıklıymış yalnız. Kitaptaki Kemal'i de çok severdim.

Bu arada arkadaşlar yanlış anlamalar olmasın burada çift olacak olan Kemal ve Mehpare. Yani Mehmet Aslantuğ ile Fahriye Evcen bir çift değil. Aksine Aslantuğ kızı gibi görecek onu.
Kitap çok çok güzeldi. Okumanızı tavsiye ederim.
Özellikle Mehpare'nin o çok büyük aşkı için bile izlenir bu dizi. Kemal'i oynayan Burak Yamantürk ile kimyalarının tuttuğunu düşünüyorum. Kendisinin ilk oyunculuk deneyimi olmasına rağmen bence gayet başarılıydı.

Çok beğendim ben bu çifti yaaa. Mehpera ve Kemal kitapta da favorimdi zaten. Kemal çok çekici allah için. Fahriye de masum yüzlü Mehpare rolüne gitmiş. İlerleyen zamanda oyunculuğu da oturacaktır. Beren Saat de Bihter rolünde başta çok yadırganmıştı mesela. İnsanlar bu diziye şans vermeli. kesinlike pişman olmazsınız bence. Hele Kemal ve Mehparenin aşkını bilenler zaten izleyeceklerdir.

Tabii sadece aşk da değil bu kitap Osmanlı nın son zamanlarını o esir şehri, milli mücadeleyi güzel anlatırdı. Konağın içinde her şeyden habersiz bu konak kadınlarını izlerken dışarıda Mustafa Kemal'in ordusu büyüyordu. Bugünlerde belki böyle şeyleri görmemize de ihtiyaç var. Kadınların nasıl savaştığını, erkekleri için cephelerde yemekler yaptıklarını, eli silah tutabilen herkesin milli mücadeleye katıldığı o dönemleri biraz da olsa yansıtabilse ne güzel olur.
Bu vatanın nasıl kazanıldığını unuttuk, belki biraz hatırlarız.

Ben ilk başta Fahriye Evceni sevmediğim için emin olamamıştım ama baktım rolüne çok oturmuş, hiç yaprak dökümündeki gibi değil çok iyi kıvırmış bu işi...
Mehmet Aslantuğ zaten duruşuyla kendine hayran bırakıyor; hele ki o sarışın kızla olan konuşmasında duruşuyla helal olsun dedim yani keşke böyle karakterli olsa erkekler; adam gibi adam yani..
Dizi deki herkes çok iyi seçilmiş bence çok güzel bir dizi haftaya bakalım neler olacak...

Ben diziye bayıldım heleki fahriye evcanı çok sevdim ,yaprak dökümünde hiç sevmiyorumm

izleyeceğm dizilerinden biri.

Cuma günü olsaydı feriha yerine bu diziyi izlerdim kesinlikle"

Perşembeleri artık ''ESİR ŞEHİRDE BİR KONAK'' ta esir düşeceğim,

Oyuncuların hepside çok yakışmışlar cuk oturmuşlar ama ben Behiye'yi pek sevemedim nedense.

Perşembeleri artık ''ESİR ŞEHİRDE BİR KONAK'' ta esir düşeceğim,

Oyuncuların hepside çok yakışmışlar cuk oturmuşlar ama ben Behiye'yi pek sevemedim nedense.

Behiye kitapta çok güzel olarak tasvir ediliyordu ve sarışındı yanlış hatırlamıyorsam. Eğer okuyan varsa yanlışsa düzeltsin :)

Mesela kitapta İrene miydi o sarışın bayan yoktu. Onu hikayeye senarist dahil etmiş. Demek ki Behice hakkında daha farklı düşünceleri var. Bir de Azra diye bir karakterin daha olması lazım.
Hikayeyi bildiğimden dizi için öyle heyecanlıyım ki bir an önce olacakları görmek istiyorum :)

Bende sabırsızlıkla bekliyordum bu diziyi.Veda,Umut ve Dürbünümde 40 Sene'yi okuduktan sonra bu diziyi izlememek olmazdı.Dizinin senaryolaştırılırken bazı değişiklikler olacağını yazmışlardı.Mesela kızların adı kitapta farklı.Karakterler iyi oturmuş.Bende Behice'yi beğenmedim.Kitapta uzun sarı saçları olan güzel bir kadın olarak tasvir edilmişti.Dizinin gittikçe güzelleşeceğine inanıyorum.

fahriyeye takılırım sandım ama tam tersine beğendim onu..necla halinden sıyrılmış artık..ağlamasıda daha düzgün olmuş sanki

lakin behiceyi beğenmedim. itici geldi bana

Behiye kitapta çok güzel olarak tasvir ediliyordu ve sarışındı yanlış hatırlamıyorsam. Eğer okuyan varsa yanlışsa düzeltsin :)

Mesela kitapta İrene miydi o sarışın bayan yoktu. Onu hikayeye senarist dahil etmiş. Demek ki Behice hakkında daha farklı düşünceleri var. Bir de Azra diye bir karakterin daha olması lazım.
Hikayeyi bildiğimden dizi için öyle heyecanlıyım ki bir an önce olacakları görmek istiyorum :)

Ben hiç şaşırmadım Behice karakterinin kitapta olduğu gibi yansıtılmadığına.Bizim dizilerde tek güzel olur oda başrolü oynayan kişidir.Dudaktan kalbe dizisinde aynı şey olmuştu.kitapta cavidan herkesten güzeldi ama dizide tam tersiydi.

[video=youtube;h07MwwEU3fE]http://www.youtube.com/watch?v=h07MwwEU3fE&feature=player_embedded[/video]

allahım mehmet aslantuğuu çokkk yakukluu aşkla bakıyor çok tatlııııııııııı

Çok heyecanlı bir yerde bitti, Behicenin kızı için yalınayak koşturup silahın önüne durması çok etkileyiciydi,

O gelen akraba kızda çok sinirdi galiba kardeşi de Kemali ihbar edecek gibi, ben çok sevdim bu diziyi, zaten Mehmet ASLANTUĞ'u izlemek huzur veriyor bana nedense.:16:

Saraylı hanımda bayağı abartılı bizim büyüklerimiz hep tutumdan yokluktan bahsederlerdi, saraylı hanımda her şerden şikayetçi Behice bile daha olgun konuşuyordu sevemedim saraylıyı:27:

Back
X