• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Veda Kanal D

ben bu diziyi çok sevdim
ama içim burkuluyor izlerken osmanlı nın son halleri o insanların ingilizlerin fransızların elinde halleri dayanamıyorum
fahriye evceni burda çok beğendim
kemale bayıldım böyle yeni yüzler kullanmalarını sveiyorum dizilerde
behice amy winehouse benziyor bence mehmet aslantuğa hiç olur mu o ya
ama dizi güzel bence

şimdi twitter da okudum kızlar perşembe 22.30 çekilmiş dizi,çok büyük saçmalık umutsuz ev kadınları bu diziden dahamı güzel...????hem tarih hemde muhteşem bir aşk öyküsü var bu dizide....çok da başarılı bir oyunca kadrosu ....bu dizimi ???yoksa avrupalı dizimi çok güzelll.................gerçekten milleti sinir ediyorlar...

kanal -d sapıttı kanımca

p.tesi...arka sokaklar---sultan
salı..öylebirgeçerki zaman....bunun arkasından dizi yok kesin kötü yol girer ....
çarşamba kuzey güney..
perşembe ...umutsuz ev kadınları...veda
cuma..yalan dünya ve kayıpşehir..........

madem bu kadar dizin var neden diyerlerini çekiyorsun kardeşim.....

Kızlar ben kitabı okumadım. Mehpare'den neden nefret ediyor bu sarayli teyze? Eşinin gayrimesru cocuğu filan mı? O zaman Mehpare Kemal in halası mı :18:

yani güzelim diziyi şu saate koydular ya
yarın okul var
izlemek istiyorum ama uykum geliyor

şimdi twitter da okudum kızlar perşembe 22.30 çekilmiş dizi,çok büyük saçmalık umutsuz ev kadınları bu diziden dahamı güzel...????hem tarih hemde muhteşem bir aşk öyküsü var bu dizide....çok da başarılı bir oyunca kadrosu ....bu dizimi ???yoksa avrupalı dizimi çok güzelll.................gerçekten milleti sinir ediyorlar...

kanal -d sapıttı kanımca

p.tesi...arka sokaklar---sultan
salı..öylebirgeçerki zaman....bunun arkasından dizi yok kesin kötü yol girer ....
çarşamba kuzey güney..
perşembe ...umutsuz ev kadınları...veda
cuma..yalan dünya ve kayıpşehir..........

madem bu kadar dizin var neden diyerlerini çekiyorsun kardeşim.....

dizi yönünden en saglam kanald,di oda bozuldu

kötü yol,da güzel bir dizi ama aldiklari saate bak

Dizi maalesef yayındna kalkıyor gerçi tam bakamıyordum haftaiçi geç saate aldıkları için umutsuz ev kadınları yüzünden. Ya veda gibi bir dizi ilenmiyor da umutsuz ev kadınları mı izleniyor o kadar emeğe yazık heba oldu gitti. Gerçi umutsuz ev kadınları da yakında yolcu olur.

gerçekten yayından kalkıyor mu?

Dün radyoda söyledi magazinci bir kadın var magazin olaylarında haber veriyordu arada yakaladım br haberin içine yorumlar yapıyor heralde hergün o söyledi yayından kalktı diye.

vedanın yeni fragmanı çıkmış,mahpare o adamla evlenecekmi gerçekten ??kitabını okuyanlar diyebilirmi???????????

kitapta mehpareye aşık bir kuzen yokki evlilik olsun nerdeyse kitabın sonlarında yılbaşı kutlamalarında adı geçiyor bu kuzenin o kadar ahmet reşatın eski rum komşusu sarışın kadın o zaten kitapta hiç yok senaryo ile çok oynuyolar veda yı umut u belki 5 kere okudum ama hevesle okuduğum kadar dizi sarmadı beni ben beğenmedim kaldırılırsa da çok üzülmem bence yürümüyor çünkü

Ayy biri durdursun şu nikahı yaaa sevenler kavuşsun diyeceğim ama saraylı nefes aldırmaz mehpareyeee

Off zileyemedim bu diziyi bir türlü..ya unuttum ya uyuyakaldım..bugünde babam bende..kurtlar vadisi :50: ve ardından karadayı:50: izliyor..bende vedayı yine kaçırdım..bide bitiyormuş..yeni başlattığın diziyi okadar geç saate koyarsan olacağı budur..Kayıp Şehirde aynı olcak bu gidişle :20: Kolay kolay dizi izlemem..izlediklerimde hep yayından kalkar:44:

Behice de değişmiş iclal aydın olmuş..Kalkmamalı bu dizi yayından...

Back
X