- 8 Eylül 2009
- 4.524
- 4.279
- 248
- Konu Sahibi vanilyalimuffin
Birine veda ettiniz diyelim. Neden kalbiniz küçülürmüşçesine sıkışır daralırsınız? Niye emin olamazsınız kararınızdan? Bu tüm vedalarda böyle midir? Yoksa bi sebebi mi var?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tüm vedalar böyle değildir. siz çok çok sevdiğiniz birine veda etmiş gibisiniz, yanılıyor muyum?
Bilmiyorum.. Kalbim cidden çok kötü atıyo ve saatler oldu..
Birine veda ettiniz diyelim. Neden kalbiniz küçülürmüşçesine sıkışır daralırsınız? Niye emin olamazsınız kararınızdan? Bu tüm vedalarda böyle midir? Yoksa bi sebebi mi var?
Bilmiyorum.. Kalbim cidden çok kötü atıyo ve saatler oldu..
Sen kime veda ettin buarada nereye gittin acarmısın kız anlamadım
Ayrılmıştım. Hellalleştik. Bende bi eşyası vardı onu verim kaybolucak diye yazdım bu vesileyle helallik de aldım.. Karakteri konuşması falan hiç değilmemiş ayrılmış olmamıza rağmen. Gerçekten adammış. Ben çirkef insanı bilirim çünkü..
Sanki böyle evliymişim de ayrılıyomuşum evden eşyasını alıcakmış gibi oldum.
Ya hiç tahmin etmezdim üzülceğmi.. Çook kötüyüm dokunsalar ağlıycam. Kalbim kütür kütür atıyo iyi hissetmiyorum zerre kadar..
Benim sevdigim adamin askere gitmesine 1 yildan az kaldi. Peki ya ben napiyim [emoji17]
Babami 2 gunluk iş gezisine gonderirken bile aglamama engel olamazken, sevdigim onsuz nefes alamiyacagim adami 12 ay boyunca gormemek uzere ugurliycam[emoji17]aklima geldikce bile gozlerim doluyo, ben nasil ona destek olucam hic bilmiyorum [emoji22]
Varsa bi caresi bana da soyleyin nolur
portakallı kurabiye bana ulaşşşşş. mesaj atamıoyorum hakkım yokmus daha anlamadım
Ben tamamen kaybettim. Sen izinde şunda bunda göreceksin.. Allah vedanın temelli olanını yaşatmasın sana arkadaşım.. Şu son iki yılım hep vedayla geçti.. Anneme ona ondan öncekine bütün hayallerime veda ettim..
Rabbim hicbirimize yasatmasin son ayriliklari. Senin tamamen kaybettigini bilmiyodum, inan bilseydim yazmazdim. Rabbim dayanma gucu versin cokk zor. Ama katlanmak zorundayiz
Ayrılmıştım. Hellalleştik. Bende bi eşyası vardı onu verim kaybolucak diye yazdım bu vesileyle helallik de aldım.. Karakteri konuşması falan hiç değilmemiş ayrılmış olmamıza rağmen. Gerçekten adammış. Ben çirkef insanı bilirim çünkü..
Sanki böyle evliymişim de ayrılıyomuşum evden eşyasını alıcakmış gibi oldum.
Ya hiç tahmin etmezdim üzülceğmi.. Çook kötüyüm dokunsalar ağlıycam. Kalbim kütür kütür atıyo iyi hissetmiyorum zerre kadar..