Vedalaşınca niye üzülürüz?

vanilyalimuffin

En Vanilyalı Muffin
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2009
4.524
4.279
248
Birine veda ettiniz diyelim. Neden kalbiniz küçülürmüşçesine sıkışır daralırsınız? Niye emin olamazsınız kararınızdan? Bu tüm vedalarda böyle midir? Yoksa bi sebebi mi var?

Bayram için memleketime geldim sevdiğim adamı bırakıp.veda etmek cok zor geldi bırakamadım.günler gecmiyor şimdide..Allah sıkıntı vermesin ayrılık da zor..

Vedalar gidene değil de daha çok kalana acıtır.
Hiçbir gidişimde hüzünlenmedim hep huzurlu ve mutluydum ama her brisini gönderdiğimde içim acır :5:

Sen kime veda ettin buarada nereye gittin acarmısın kız anlamadım

Ayrılmıştım. Hellalleştik. Bende bi eşyası vardı onu verim kaybolucak diye yazdım bu vesileyle helallik de aldım.. Karakteri konuşması falan hiç değilmemiş ayrılmış olmamıza rağmen. Gerçekten adammış. Ben çirkef insanı bilirim çünkü..

Sanki böyle evliymişim de ayrılıyomuşum evden eşyasını alıcakmış gibi oldum.

Ya hiç tahmin etmezdim üzülceğmi.. Çook kötüyüm dokunsalar ağlıycam. Kalbim kütür kütür atıyo iyi hissetmiyorum zerre kadar..

Benim sevdigim adamin askere gitmesine 1 yildan az kaldi. Peki ya ben napiyim 😔
Babami 2 gunluk iş gezisine gonderirken bile aglamama engel olamazken, sevdigim onsuz nefes alamiyacagim adami 12 ay boyunca gormemek uzere ugurliycam😔aklima geldikce bile gozlerim doluyo, ben nasil ona destek olucam hic bilmiyorum 😢
Varsa bi caresi bana da soyleyin nolur

Ayrılmıştım. Hellalleştik. Bende bi eşyası vardı onu verim kaybolucak diye yazdım bu vesileyle helallik de aldım.. Karakteri konuşması falan hiç değilmemiş ayrılmış olmamıza rağmen. Gerçekten adammış. Ben çirkef insanı bilirim çünkü..

Ya hiç tahmin etmezdim üzülceğmi.. Çook kötüyüm dokunsalar ağlıycam. Kalbim kütür kütür atıyo iyi hissetmiyorum zerre kadar..

portakallı kurabiye bana ulaşşşşş. mesaj atamıoyorum hakkım yokmus daha anlamadım

Benim sevdigim adamin askere gitmesine 1 yildan az kaldi. Peki ya ben napiyim [emoji17]
Babami 2 gunluk iş gezisine gonderirken bile aglamama engel olamazken, sevdigim onsuz nefes alamiyacagim adami 12 ay boyunca gormemek uzere ugurliycam[emoji17]aklima geldikce bile gozlerim doluyo, ben nasil ona destek olucam hic bilmiyorum [emoji22]
Varsa bi caresi bana da soyleyin nolur

Ben tamamen kaybettim. Sen izinde şunda bunda göreceksin.. Allah vedanın temelli olanını yaşatmasın sana arkadaşım.. Şu son iki yılım hep vedayla geçti.. Anneme ona ondan öncekine bütün hayallerime veda ettim..

Ben tamamen kaybettim. Sen izinde şunda bunda göreceksin.. Allah vedanın temelli olanını yaşatmasın sana arkadaşım.. Şu son iki yılım hep vedayla geçti.. Anneme ona ondan öncekine bütün hayallerime veda ettim..

Rabbim hicbirimize yasatmasin son ayriliklari. Senin tamamen kaybettigini bilmiyodum, inan bilseydim yazmazdim. Rabbim dayanma gucu versin cokk zor. Ama katlanmak zorundayiz

Son düzenleme:
Rabbim hicbirimize yasatmasin son ayriliklari. Senin tamamen kaybettigini bilmiyodum, inan bilseydim yazmazdim. Rabbim dayanma gucu versin cokk zor. Ama katlanmak zorundayiz

Annemi tamamen de diğerleri bildiğin sevgiliyle ayrılık. Aslında sıradan olaylar.. Amin sağolasın..

Ölüm olsaydı ayrılık olmasaydii diririm diririm :) bence hala birşeyler yapma şansın varken kabullenme hedef koy benim olcak de sen elinden geleni yap olmuyorsa kısmet değilmiş ama bence olacaak ;)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Hadi ya cok üzüldüm ne zamandır ayrısın.

Vedaşlamak diyince çok doğru buldugum ve çok sevdiğim Rina filmindeki şu sözler geldi aklıma; :ssz:

"gitmek cesaret ister ufaklık
gidecegin yer neresi olursa olsun
sevdiklerinle arana mesefe girince
varış yerinin hiç bir anlamı kalmaz.
vedalaşmakta zor iştir biliyo musun ?
oturursun geminin kıçına.
bakarsın sevdiklerine gittikçe ufalırlar,ufalırlar kaybolurlar
o zaman anlarsın işte
vedaşalmak asıl kalana değil,gidene koyar.

Back
X