vedalaşma anlarından nefret ediyorum :/

Veda anı veda anıdır
Hüzünlüdür
Eğlenceli hale gelmesi imkansızdır ( bu konuda )
Nikah salonundan çıkıştan önce
Evden çıkması bin beter geçer

Ki ben birçok insana göre soğukkanlıyımdır
Ablam evlendiğinde ağlamadım, görüşürüz by yapmışım videolarda var
Ama kendim baba evinden çıkarken hıçkıra hıçkıra ağladım, düğün çıkışı arabaya binmek bilmedim milletle vedalaşmaktan

Ablamın düğününde ağlamayan ben, artık hemen hemen her gelinin baba evindne çıkmasına şahit oldukça ağlıyorum
Yaşamadan bilinmez sözü o kadar doğruymuş ki

eşimde bana sen ağlamayacaksan ben ağlayacam dedi:)

aman Allah ağlatmasın başka derten kederden

Vallahi ben yabancının düğünündeki vedalaşmalarda bile dayanamıyorum ki, aileden ayrılırken ağlamadan geçip bitsin diyeyim :9:
Elin oğlu alıp götürüyor, ne yapacağım, bana kim sahip çıkacak, canım annem canım babam gibi kim beni çekecek diye düşünüp durursun ayrılırken ama gitmekten de geri kalmazsın.
Boşuna dememişler hem ağlarım hem giderim diye... :2:

Ben ağlamadım, ağlayamadım daha doğrusu. O kadar çok gergindi ki ortam. Hiç birşeyin farkında değildim. Hiç birşeyden zevk almadım. Ağlamak isterdim.

Ailemden ayrılırken içimde sadece kırgınlık vardı :14: Ayrılırken ağlamadım ama ilk aylarda çok ağladım çok...

Bence ağlamakta bişey yok. Sadece kendini çok koyverme. Sağlam dur. Ağlayanlar tabi ki olcak. Sen teselli et onları. Tek çare bu :29:

Son düzenleme:
veda ne ya? işte bende buna katılmıyorum.
ne kadar vedalaşmak sözünü aklınıza getirirseiz o kadar çok ağlarsınız.
gelin gitmek babadan,anneden,kardeşden kopmak demek mi? evinden,yaşadığın yeri ömürlük terk etmek demek mi ya?
bu düşünceleri kafanızdan yok ederseniz ağlamazsınız.
kendinizi motive edin.bugün gidiyorum yarın olmazsa öbür gün annemlerdeyim diye teselli ver kendine.yurtdışına gelin gidiyorsanız tamam anlarım sizi ama aynı şehirde yaşayacaksanız ağlamak bana garip geliyor.
hem gelinin evden çıkarken ağlamasını ve arkasından bir sürü insanın ağlamasını doğru bulmuyorum.bence uğursuzluktur.
bu bir düğün bunu unutmayalım.
gelin şöyle bakalım olaya.
evden (allah korusun) ölü çıkıncada ağlıyoruz gelin çıkıncada ağlıyoruz.bu ne kadar doğru birşey?
ölü için ağlamağı anladıkta bir insanın hayatında en güzel günü,neşeli bir günde gelin çıkarken niye ağlanılır işte ben anlayamıyorum.
buda benim düşüncem.:34:
ömür boyu mutluluklar dilerim bu arada.

Hiç bir düğünde ağlamadım ama içim burkulduğu doğrudur. Ablam falanda yok olsa belki ağlardım heralde
Ama vedalaşmak değil ki bu.. Bir ay görmesen iki ay görmesen illa ki görüşürsün
Allah sağlık sıhhat versin yeter ki.

şimdi aklıma ben geldim
bende tam bu anda babama biri hakkını helal et dedi oda ben helal ediyorum sende et dedi
ay ben bi agla bi agla bir türlü ediyorum diyemedim öylede agla agla girdim düğün salonuna agla agla cıktım
bende hıc gelemem su vedalasma sahnelerıne

Aynen bende kınamda çok ağladım düğünümde eşimle dans ederken ağladım hep ağladımkısaca :) gerçekten gelin olmak çok farklı bi olay yine gözlerim doldu

bayanlar 5 gün sonra allahın izniyle düğünüm var çok mutluyum herşey çok güzel ama beni çok üzen düşündüren nasıl olacak acaba dedirten bir olay var...
vedalaşma anı muhtemelen nikah salonundan çıkarken olacak en düşündüğüm ananem babanem ve dedem yaşlılar ve çok duygusallar herzaman aramız aile bağlarımız çok çok iyi olmuştur annem olmadığı için ben onlarda büyüdüm maddi manevi bana destekleri çok ve çok duygusallar bende tek gözyaşı bile olsun istemıyorum mesela kınamda bile kına yakılırken oynamış insanım duygusallıktan nefret ediyorum ayrıca onlar nikahtan sonra yol mesefesi gtcekler 2 saat gibi aklım onlarda kalıcak veda anını nasıl eğlenceli duruma getirebilirim ?
fikri olan bayanlar yardımınızı istiyorum :5:

o anı eğlenceli bi hale çevirme gibi bi durumun yok mlesef istersen o an karşında en komik şey olsun başlıcan ağlmaya bundan kutuluş yok ağla içine atma zaten.bnde çok duygusalım ailemle aramızda kısa mesafe var 10 dklı yürüme.bn bile ağladım düşün artık 10 dk için.duygusallık başa dert.

Vedalasma anları bana da hep zor gelmiştir.Okuldan ayrılırken,arkadaşlarından ya da işinden ayrılırken vs..Ama bu da hayatın bir gerçeği hem gideriz hem ağlarız,şunu da söyleyim bir süre sonra da en rahat hissettigin yer kendi evin oluyor.Ben de çok ağladım çookk..Ama keşke okadar ağlamasaydım diyorum şimdi..

Biraz abarti olacak belki ama tam 3 gun agladim . :43: Evlendogimiz aksam esime yalvardim beni geri gotur diye:1:her gittigimde eve donerken agladim 2 ay surdusonra alistim simdi bazen kaldikca evimi istiyorum evim gibisi yok diyorum:40:

Yazınızı okuyunca aklıma annem geldı . Evlendıgı ılk günlerde ben eve gıtmıcekmıyım artık dıye sonrakı günlerde annemı ozledım dıye aglamıs :1: Bencede o atmosferı eglencelı hale getıremezsın dıye düşünüyorum . cokda kafana takma bence ordakı gözyaşının bıle hatırası farklı :43:

Yazınızı okuyunca aklıma annem geldı . Evlendıgı ılk günlerde ben eve gıtmıcekmıyım artık dıye sonrakı günlerde annemı ozledım dıye aglamıs :1: Bencede o atmosferı eglencelı hale getıremezsın dıye düşünüyorum . cokda kafana takma bence ordakı gözyaşının bıle hatırası farklı :43:

umarım atlatırım :) teşekkürler yorumun ıcın canımmmm

Biraz abarti olacak belki ama tam 3 gun agladim . :43: Evlendogimiz aksam esime yalvardim beni geri gotur diye:1:her gittigimde eve donerken agladim 2 ay surdusonra alistim simdi bazen kaldikca evimi istiyorum evim gibisi yok diyorum:40:

ben şimdiden evimi istiyorum :) kendı odam sankı benım odam değil yabancının gibi ne kıyafetım kaldı ne birşeyim biran once kendı evıme gtmek ıstıyorum allahın ıznıyle cok mu duygusuzum ne ):)

Veda anı veda anıdır
Hüzünlüdür

Ama kendim baba evinden çıkarken hıçkıra hıçkıra ağladım, düğün çıkışı arabaya binmek bilmedim milletle vedalaşmaktan

Ablamın düğününde ağlamayan ben, artık hemen hemen her gelinin baba evindne çıkmasına şahit oldukça ağlıyorum

evde vedalaşmayacagım zaten tek seferde bitsin istiyorum...
teşekkür ederim fikirlerin ve yorumun için :) bende en az en hasarsız nasıl atlatılırsa öyle atlatmak istiyorum inşallah

kız evlat hıcbı zaman yuvadan uçmaz,ele karışmaz..

o anlık duygusala bağlasan da sonradan işin gercegı çıkar pıyasaya:)

ne bılım ben olsam sanırım dıger buyuklerımden o an ıcın yardım ısterdım..

mısal halama derdım,hala ağlama durumu olmasın,öpusup sarılma kısmını bı gecıstırme seklınde arada kaynatalım gülüşerek dıye tembıhlerdım..

bende hıc sevmem vedaları..aynen benımkıde gülerek ayrılma oldu..

zaten yıne eskısı gıbi görusuyosun hos sonradan..

Veda anı veda anıdır
Hüzünlüdür

ne soğukkanlı bı yorum yapmıştım,senınkını okuyunca hatırladım ısın gercegını..

ben dugun günümde evden ayrılırken,babamın pencereye çıkıp gızlı gızlı agladıgını gördüm..

kı babamla hıc baba kız gıbı sıkı fıkı olamamıştım..

o an,onu gordum ya arabaya bınmemle oyle bı ağlamaya basladımkı

nerdeyse dugunumun sonuna kadar ağladım..oynarken pıstı terkettım:)

ıcerde benı sakınlestırmeye calıstılar..ama kimseye dıyemıyorum babam ıcın agladıgımı..

resımlerımde bıle gozlerım kan canagı..dugunum ağlamamla gectı..

zaten huyumdur bı başladım mı,durduramıyorum kendımı..

en son dugun sonuna doğru kendıme geldım..gülerek vedalaştım herkesle..

mıllet gıderken ağlar,ben onden ağladım,kahkahayla gıttım:)

dugun vıdeomuda hıc ızlemek ıstemem..kocam arkadaşlarıyla halay cekıyor,ortada gelın yok hıc..

arada gelıp ıkı el çırpıp,aglama krızıyle ıcerıye kaçıyorum..

Back
X