• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vedalasmamasi bana cok koydu

Üstelik henüz nişanlanmadığın adamla konu açıp evliliğe ramak kala diye de yanlış yönlendiriyorsunuz burayı.
Arkadaşlar ortada henüz nişan dahi yok.
İadeyi ziyaret yapılmamış ,ev bark görülmemiş daha kimin ne idügü belirsiz bir olaylar silsilesinde ortadan giden adı nişanlı bile olmayan bir adam var.
Yani işin özünde bir dügün günü felan yok.
Daha dogrusu yüzükler alınmış daha ortada nişan yok :)
Nasıl saçma sapan işler bunlar böyle, üstelik annesiniz kılı kırk yarmanız gerekirken ortada ciddi manada terkedilmiş bir kadın imajı çizmeyin derim.
Benim de var böyle arkadaşlarım. Hani hemen olaya girer bazıları, hemen hevese gelir falan...hatta ben derim dur bakalım gelin ata binmiş ya nasip demiş, hemen kendini ortaya atma. bu bayan da böyle biri demek ki

dramatize degil, fazla uzatmak istemedik. tanisma oldu ve kendi yuzukleri almak istedi. isteme olackti. ikimizde bosandigimiz icin.. simdi diyeceksiniz daha iyi dusunmeniz lazimdi. iste beni goklere cikardi. cok cok guzel sevdigini hissetmistim o yuzden inandim galiba.
Siz ciddi ciddi bir psikologa gidin bence.
Eski eşinizle neler yaşadınız biliyorsunuz.
ee yani biraz palas pandoros bazı şeylerin aceleye gelmemesi konusunda artık ciddi deneyimleriniz olması lazım.

Benim de var böyle arkadaşlarım. Hani hemen olaya girer bazıları, hemen hevese gelir falan...hatta ben derim dur bakalım gelin ata binmiş ya nasip demiş, hemen kendini ortaya atma. bu bayan da böyle biri demek ki
Ya ama hayatında bazı şeyleri görmüş geçirmiş kadınların daha dikkatli olması lazım.
Evlilik bu.
Beraberinde bir çocugu da bu sürece adapte edecek.
Çok sevdim, göklere çıkarıldım demekle olmuyor bu iş.
Firdevs Yöreoğlu'nu da Çetin abimiz ellerinden tuttu göklere çıkardı ama olmadı o iş :)

dramatize degil, fazla uzatmak istemedik. tanisma oldu ve kendi yuzukleri almak istedi. isteme olackti. ikimizde bosandigimiz icin.. simdi diyeceksiniz daha iyi dusunmeniz lazimdi. iste beni goklere cikardi. cok cok guzel sevdigini hissetmistim o yuzden inandim galiba.
Henüz tanışma aşamasındaymışsınız işte.

Bu aşama zaten kararın netleşme aşamasıdır. Çiftler evlilik için birbirlerine uygun olmadıklarını anladıklarında süreci sonlandırırlar.

Üslubu yanlış olabilir, tarzından kırılmış olabilirsiniz hepsini anlarım.
Ama evliliğe ramak kala bir aşama değil bu.

Ya ama hayatında bazı şeyleri görmüş geçirmiş kadınların daha dikkatli olması lazım.
Evlilik bu.
Beraberinde bir çocugu da bu sürece adapte edecek.
Çok sevdim, göklere çıkarıldım demekle olmuyor bu iş.
Firdevs Yöreoğlu'nu da Çetin abimiz ellerinden tuttu göklere çıkardı ama olmadı o iş :)
O senin karakterin işte. Bazıları da bıktım yalnızlıktan, boşanalı yıllar oldu, bir ömür yalnız mı geçecek, bu adam uygun, fazla uzatıp iş bozulmadan evlenelim şeklinde düşüncelerle hareket ediyor. Ve tecrübe ettiğim kadarıyla ne benim gibi temkinli olanlar ne de hızlı olanlar anlayabiliyor karşı tarafı... herkes kendi tabiatına göre yorumluyor olan biteni. ne desen boş yani

O senin karakterin işte. Bazıları da bıktım yalnızlıktan, boşanalı yıllar oldu, bir ömür yalnız mı geçecek, bu adam uygun, fazla uzatıp iş bozulmadan evlenelim şeklinde düşüncelerle hareket ediyor. Ve tecrübe ettiğim kadarıyla ne benim gibi temkinli olanlar ne de hızlı olanlar anlayabiliyor karşı tarafı... herkes kendi tabiatına göre yorumluyor olan biteni. ne desen boş yani
aynen.. ben buldum mutluyum zan ettim. flort etmek bana gore degil.

Elbette haklısın.
Yine de eski konularına baktıgımda hiçte hoş şeyler yaşamamış.
Temkinli olması kendini geçtim çocugu açısından muhim.

Beni 20 yıllık eşim vedalaşmadan terketti...birak vedalaşmayi, gidiyorum bile demedi. bence acı verici olsa da su anki halinize sukredin.

aynen.. ben buldum mutluyum zan ettim. flort etmek bana gore degil.
Bence bu kısma odaklanın mutlaka
Flört etmeyi tam olarak ne olarak biliyorsunuz tabi ki bilmiyorum
Tarafların birbirini tanıma evresi oluyor flört
Tanırsınız, anlaşırsanız zaten evliliğe doğru gider
Ama her tanıştığımızla evlilik yoluna girmemeliyiz
En azından bi evi, ailesi nerde insan bilir yani

Back
X