- 1 Temmuz 2012
- 1.394
- 2.093
- 333
Bu cok iyiydi.keske oyle deseydiniz:))Alaycı gülüp arkanızı dönüp gitseydiniz.çatlamışlar kıskançlıktan.abarti olur diye hepsini takmadım deseydiniz iyice çatlasalardı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu cok iyiydi.keske oyle deseydiniz:))Alaycı gülüp arkanızı dönüp gitseydiniz.çatlamışlar kıskançlıktan.abarti olur diye hepsini takmadım deseydiniz iyice çatlasalardı
Bende sormam. Oyuzden sizlere sordum belkide ben icimden fesatlik gecirdim diyeÇok abartılacak bı durum değil ya neden art niyet aradınız ki. Aranızdaki samimiyete istinaden sormuştur.
Ben asla sormam o ayrı ama bazi kişiler daha meraklı konuşkan olur.
Canım,yatırım güzel şey,güle güle kullan bileziklerini.Ama takı olarak dersen,yengem kullanıyordu,bilenler vardır,Ajda Pekkan bileziği diyorlar,çok zarif,bayılırım o modele.Ondan olsaydı ancak 24 bilezik göze batmazdı.Kimi fazla takmayı sever evet,ben hediyeliklerden zarif bulduğum bir kaçını ve bileklik takıyordum sadece.Yatırımlık gözüyle bakıyordum diğerlerine.Ne kadar da ince desen millet konuşur,senin amacında bıraz kendine baktırmak olmuş sanki.Ama eltin sıradışı birşey yapmamış,ekseriyetinin yapacağı bir şey bu.Zevk meselesi demekki ama gozde baska canlaniyo bence
banada öyle geldi... benim tam tamına 40 Bilezğim var bir taneden fazla takmamısımdır. 24 takmakta görmemiş gibi...Yalniz sen de bilerek catlatmak icin yapmissin gibime geliyor.hani esim senin ogluna bilmemkac euro takiyor ama banada bilezik yapiyor sana takiliyor ama benim daha cok altinim var gibi.ama boyle bir dusunceyle takmissanda iyi yapmissin.oh canina degsin.ama bir de su var karsi taraf bunun bilezigi cok durumu iyi diye dusunup yolmalara kalkabilir
Olabilir, bulundugumuz yerde oyle gorulmuyo asil takmassan merak konusu oluyo ne oldu ne bitti diye
simdi egri oturalim dogru konusalim, bu konuda haklisin. burda gercekten taze gelinlerin yakinlarinin dugununde altin takmalari bekleniyor. ama 24 tane burmanin 24unude takmak bana cokta normal gelmedi, senin israrla 'begendigim icin' demelerinle birazda gosteris yapma isteginin arasinda ince bir cizgi var bence.Baskasi olsa bence yazdiginiza saydirdi. Kotu niyet gormuyorum zaten gercekten kultur meselesi.
Yurt disindayim ve gercekten yurt disinda olmanin gelenegi gibi bu dugunlerde takini takiyosun hele hele yeni evliysen bi mecburiyet gibi.
Bunlara ne burması deniyor,eşimin bana düğünde aldıkları da bu modeldendi,yarısı kadardı,çok işimize yaramıştı.Zevk meselesi demekki ama gozde baska canlaniyo bence
Kendisininde var hemde her turlusunu takmis uyanida uymayanida.Yalniz sen de bilerek catlatmak icin yapmissin gibime geliyor.hani esim senin ogluna bilmemkac euro takiyor ama banada bilezik yapiyor sana takiliyor ama benim daha cok altinim var gibi.ama boyle bir dusunceyle takmissanda iyi yapmissin.oh canina degsin.ama bir de su var karsi taraf bunun bilezigi cok durumu iyi diye dusunup yolmalara kalkabilir
Inan gercekten sadece begendigim icin. On tanesini takinca hos durmadi bence. Hepsi ust uste yihildi kalin bisey gorundu. Begenmesem takmazdim dedigim gibi zevk meselesi. Bekarken deseler oldurseler takmam derdimsimdi egri oturalim dogru konusalim, bu konuda haklisin. burda gercekten taze gelinlerin yakinlarinin dugununde altin takmalari bekleniyor. ama 24 tane burmanin 24unude takmak bana cokta normal gelmedi, senin israrla 'begendigim icin' demelerinle birazda gosteris yapma isteginin arasinda ince bir cizgi var bence.
tak 10 tane (ki bence o bile cok ama yapmisligim var benimde yalan konusmiim, bide 10 tanenin bi albenisi var). ama bukadar goze sokma istegi biraz ucuz kacmis.
hadi begendinde taktin diyelim, burada bunun konusunu acip fotografini bide koyman hos oldu mu sence hakikaten. gosterise girmedimi yani gercekten.Inan gercekten sadece begendigim icin. On tanesini takinca hos durmadi bence. Hepsi ust uste yihildi kalin bisey gorundu. Begenmesem takmazdim dedigim gibi zevk meselesi. Bekarken deseler oldurseler takmam derdim
Hadi hadi:))Eltim kıskandı işte diye düşündün,bizbizeyiz,bizden laf çıkmazBende sormam. Oyuzden sizlere sordum belkide ben icimden fesatlik gecirdim diye
Kime ne tabikide ama konusurken burda konusu gecti. Kotuye cekmekte biz turk milletine has bisey malesef iki muhabbet edemiyoruzki. Konu dagilip gidiyo.hadi begendinde taktin diyelim, burada bunun konusunu acip fotografini bide koyman hos oldu mu sence hakikaten. gosterise girmedimi yani gercekten.
kime ne tatlim senin 24 burman burda tek tek anlatiyosun, Allah daha cok versin, sanada isteyen herkese de.