Vee beklenen an geldi gectiii

24 tane bilezik mi:confused::confused::confused:
maşallah valla bence çok olmuş tamm senin malın kimse hesap soramaz
kendin didinmiş almışsında insanların gözüne sokar gibi olmamış bence de....

Yalniz sen de bilerek catlatmak icin yapmissin gibime geliyor.hani esim senin ogluna bilmemkac euro takiyor ama banada bilezik yapiyor sana takiliyor ama benim daha cok altinim var gibi.ama boyle bir dusunceyle takmissanda iyi yapmissin.oh canina degsin.ama bir de su var karsi taraf bunun bilezigi cok durumu iyi diye dusunup yolmalara kalkabilir

Zevk meselesi demekki ama gozde baska canlaniyo bence
Canım,yatırım güzel şey,güle güle kullan bileziklerini.Ama takı olarak dersen,yengem kullanıyordu,bilenler vardır,Ajda Pekkan bileziği diyorlar,çok zarif,bayılırım o modele.Ondan olsaydı ancak 24 bilezik göze batmazdı.Kimi fazla takmayı sever evet,ben hediyeliklerden zarif bulduğum bir kaçını ve bileklik takıyordum sadece.Yatırımlık gözüyle bakıyordum diğerlerine.Ne kadar da ince desen millet konuşur,senin amacında bıraz kendine baktırmak olmuş sanki.Ama eltin sıradışı birşey yapmamış,ekseriyetinin yapacağı bir şey bu.
Arkadaşımın eltisi, takacağın bileziği düğünden sonra tak karına,millet büyüğün yok diye konuşacak şimdi diye kavga etmiş kaynıyla :D

Yalniz sen de bilerek catlatmak icin yapmissin gibime geliyor.hani esim senin ogluna bilmemkac euro takiyor ama banada bilezik yapiyor sana takiliyor ama benim daha cok altinim var gibi.ama boyle bir dusunceyle takmissanda iyi yapmissin.oh canina degsin.ama bir de su var karsi taraf bunun bilezigi cok durumu iyi diye dusunup yolmalara kalkabilir
banada öyle geldi... benim tam tamına 40 Bilezğim var bir taneden fazla takmamısımdır. 24 takmakta görmemiş gibi...

konu sahibi eltini boşversen? şunu yapmış bunu demiş.... hayatta daha önemli şeyler var...

Olabilir, bulundugumuz yerde oyle gorulmuyo asil takmassan merak konusu oluyo ne oldu ne bitti diye

İyi de insanları takmak zorunda mısınız? Konuyu görünce gerçekten yanlış anladım 24 tane de takmamıştır herhalde dedim çünkü bu çok ama çok abartı.

Ve insanlar ne der diye hareket etmek esir olmaktan başka bir şey değil. Evet, bir yerde tercih meselesidir ama kişinin kendini ölçüp tartması lazım acaba gösterişe girer mi, ben bunu niye yapıyorum, içimde başkalarına karşı kötü hisler mi var, ya da onları çok mu kafama takıyorum diye. Acizane tavsiyem sadece bu.

Baskasi olsa bence yazdiginiza saydirdi. Kotu niyet gormuyorum zaten gercekten kultur meselesi.
Yurt disindayim ve gercekten yurt disinda olmanin gelenegi gibi bu dugunlerde takini takiyosun hele hele yeni evliysen bi mecburiyet gibi.
simdi egri oturalim dogru konusalim, bu konuda haklisin. burda gercekten taze gelinlerin yakinlarinin dugununde altin takmalari bekleniyor. ama 24 tane burmanin 24unude takmak bana cokta normal gelmedi, senin israrla 'begendigim icin' demelerinle birazda gosteris yapma isteginin arasinda ince bir cizgi var bence.
tak 10 tane (ki bence o bile cok ama yapmisligim var benimde yalan konusmiim, bide 10 tanenin bi albenisi var). ama bukadar goze sokma istegi biraz ucuz kacmis.

Kendisininde var hemde her turlusunu takmis uyanida uymayanida.

simdi egri oturalim dogru konusalim, bu konuda haklisin. burda gercekten taze gelinlerin yakinlarinin dugununde altin takmalari bekleniyor. ama 24 tane burmanin 24unude takmak bana cokta normal gelmedi, senin israrla 'begendigim icin' demelerinle birazda gosteris yapma isteginin arasinda ince bir cizgi var bence.
tak 10 tane (ki bence o bile cok ama yapmisligim var benimde yalan konusmiim, bide 10 tanenin bi albenisi var). ama bukadar goze sokma istegi biraz ucuz kacmis.
Inan gercekten sadece begendigim icin. On tanesini takinca hos durmadi bence. Hepsi ust uste yihildi kalin bisey gorundu. Begenmesem takmazdim dedigim gibi zevk meselesi. Bekarken deseler oldurseler takmam derdim

Gayet hoş durmuş, maşallah Allah daha da artırsın. Eltin kıskanmış ve kıskanmakta çok haklı bende olsam ortadan ikiye çatlardım. Dün bi düğündeydim ve kadının biri iki kolunu dirseklerine kadar kalın işlemeli bileziklerle doldurmuş yuh dedim ama sizinki abartılı gelmedi bana.

Valla bilezik senin zevk senin istediğin kadar takarsin kime ne gorgusuz diyenler için soyluyorum. eltiniz de bariz kiskancligindan o tepkiyi vermiş takılmayin

Inan gercekten sadece begendigim icin. On tanesini takinca hos durmadi bence. Hepsi ust uste yihildi kalin bisey gorundu. Begenmesem takmazdim dedigim gibi zevk meselesi. Bekarken deseler oldurseler takmam derdim
hadi begendinde taktin diyelim, burada bunun konusunu acip fotografini bide koyman hos oldu mu sence hakikaten. gosterise girmedimi yani gercekten.
kime ne tatlim senin 24 burman burda tek tek anlatiyosun, Allah daha cok versin, sanada isteyen herkese de.

hadi begendinde taktin diyelim, burada bunun konusunu acip fotografini bide koyman hos oldu mu sence hakikaten. gosterise girmedimi yani gercekten.
kime ne tatlim senin 24 burman burda tek tek anlatiyosun, Allah daha cok versin, sanada isteyen herkese de.
Kime ne tabikide ama konusurken burda konusu gecti. Kotuye cekmekte biz turk milletine has bisey malesef iki muhabbet edemiyoruzki. Konu dagilip gidiyo.

Bilezikler kac gr olursa olsun 24 bilezik takmak cok abartili olmus kimin olsa dikkatini ceker.Samimiyseniz merak edip sormus olabilir yani kv ona daha mi fazla yapti acaba diye dusunebilir

Back
X