Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
4 tane gorumcem var hepsiyle iyiyiz hic problemimiz olmadi, kv kp desen hepsi beni sever daha kotu sozlerini kotu hareketlerini gormedim, bi tek eltimle anlasamiyorum. Heryerde laf sokmaya calisiyo. Soyle bi ornek verim, dugun gununden bi gun once onlarda toplandik kalabalik icindeyiz. Sirf herkesin duyuca sekilde ne diyebilir? Cocugun saclarini beyazlatmisin cocugu dert sahibi etmisin. Boyle cumle kurmasi ne haddine? Okadar samimiyetim bile yok herkesin icinde ben boyle bisey soylemem onunda soyleme hakki yok. Bu yuzden her kelimesi beni itiyo. Bu yuzden sevmiyorum.Allah eltisine sabır versin
Korkmuyır musunuz altınlarınızın çalınmasından falan bu kadar gösteriş niye meselaAllah a sukur veriyoruz, ayrica bunlarin konusunin gecmesi ayri bi ayip ve gunah, o konulara girmeyelim lutfen kimin ne yaptigini kimse bilemez sevap isleri vs orta yerde herkese aciklanmaz
4 tane gorumcem var hepsiyle iyiyiz hic problemimiz olmadi, kv kp desen hepsi beni sever daha kotu sozlerini kotu hareketlerini gormedim, bi tek eltimle anlasamiyorum. Heryerde laf sokmaya calisiyo. Soyle bi ornek verim, dugun gununden bi gun once onlarda toplandik kalabalik icindeyiz. Sirf herkesin duyuca sekilde ne diyebilir? Cocugun saclarini beyazlatmisin cocugu dert sahibi etmisin. Boyle cumle kurmasi ne haddine? Okadarsamimiyetim bile yok herkesin icinde ben boyle bisey soylemem onunda soyleme hakki yok. Bu yuzden her kelimesi beni itiyo. Bu yuzden sevmiyorum.Eski konulariniza baktim da eltiyle bozmussunuz gibi geldi bana. O kac tane konu oyle elti elti elti. Yapmayin boyle seyler gercekten size zarar. Eltinizin umru bile degildir allah bilir
Diğer konunu da gördüm,burada yanlış anlaşılıp ta orada düzelttiğin ne var?Allah a sukur veriyoruz, ayrica bunlarin konusunin gecmesi ayri bi ayip ve gunah, o konulara girmeyelim lutfen kimin ne yaptigini kimse bilemez sevap isleri vs orta yerde herkese aciklanmaz
Eltinizi kıskanıyor olabilir misiniz ?4 tane gorumcem var hepsiyle iyiyiz hic problemimiz olmadi, kv kp desen hepsi beni sever daha kotu sozlerini kotu hareketlerini gormedim, bi tek eltimle anlasamiyorum. Heryerde laf sokmaya calisiyo. Soyle bi ornek verim, dugun gununden bi gun once onlarda toplandik kalabalik icindeyiz. Sirf herkesin duyuca sekilde ne diyebilir? Cocugun saclarini beyazlatmisin cocugu dert sahibi etmisin. Boyle cumle kurmasi ne haddine? Okadar samimiyetim bile yok herkesin icinde ben boyle bisey soylemem onunda soyleme hakki yok. Bu yuzden her kelimesi beni itiyo. Bu yuzden sevmiyorum.
Tamam sevmeyin de, kafaya da takmayin. Kendi caniniza yazik. Her sevmedigimiz insani bu kadar takarsak, her kelimesinde mana ararsak ohoooo ölmüsüz o anlamda soyledim4 tane gorumcem var hepsiyle iyiyiz hic problemimiz olmadi, kv kp desen hepsi beni sever daha kotu sozlerini kotu hareketlerini gormedim, bi tek eltimle anlasamiyorum. Heryerde laf sokmaya calisiyo. Soyle bi ornek verim, dugun gununden bi gun once onlarda toplandik kalabalik icindeyiz. Sirf herkesin duyuca sekilde ne diyebilir? Cocugun saclarini beyazlatmisin cocugu dert sahibi etmisin. Boyle cumle kurmasi ne haddine? Okadarsamimiyetim bile yok herkesin icinde ben boyle bisey soylemem onunda soyleme hakki yok. Bu yuzden her kelimesi beni itiyo. Bu yuzden sevmiyorum.
Ha bu arada saci beyazlayan cocuk kim esiniz mi?4 tane gorumcem var hepsiyle iyiyiz hic problemimiz olmadi, kv kp desen hepsi beni sever daha kotu sozlerini kotu hareketlerini gormedim, bi tek eltimle anlasamiyorum. Heryerde laf sokmaya calisiyo. Soyle bi ornek verim, dugun gununden bi gun once onlarda toplandik kalabalik icindeyiz. Sirf herkesin duyuca sekilde ne diyebilir? Cocugun saclarini beyazlatmisin cocugu dert sahibi etmisin. Boyle cumle kurmasi ne haddine? Okadarsamimiyetim bile yok herkesin icinde ben boyle bisey soylemem onunda soyleme hakki yok. Bu yuzden her kelimesi beni itiyo. Bu yuzden sevmiyorum.
Evet, 37 yasinda kadini kiskaniyorum. Allahim ya canim 23 yasindayim benim fikrim baska onun fikri baska o uc cocuklu kac yillik evli kadin ben iki yil olmus. Calismaz etmez gezmez disari cikmaz bi faaliyet yok bunlarimi kisakaniyorum napiyorum ben anlamadimki.Elt
Eltinizi kıskanıyor olabilir misiniz ?
Bence öyle
Bileziklerin gercek oldugu bile muamma 5 10 liraya aynı gercek gibi bilezikler satılıyorDiğer konunu da gördüm,burada yanlış anlaşılıp ta orada düzelttiğin ne var?
Aksine burada gösterişte olsa masum gelmiştin bana,fakat diğer konunda arkadaşın birine,içinden kıskanıyorsan bilemem,filan yazmışsın.İşte orada ayıp ettin gerçekten ve fikrim değişti.
Evet,gösteriş için takmışsın, amacına erişmişsin ve burada da sergilemekten ayrı haz almışsın, belli...
Takmiyorum burda paylasmak sadece banami yasak? Herkes neden derdini tasasini yaziyo oyleyseTamam sevmeyin de, kafaya da takmayin. Kendi caniniza yazik. Her sevmedigimiz insani bu kadar takarsak, her kelimesinde mana ararsak ohoooo ölmüsüz o anlamda soyledim
Tamam anladık en güzel en zengin en genç en mutlu sensin elti pis tü kakaEvet, 37 yasinda kadini kiskaniyorum. Allahim ya canim 23 yasindayim benim fikrim baska onun fikri baska o uc cocuklu kac yillik evli kadin ben iki yil olmus. Calismaz etmez gezmez disari cikmaz bi faaliyet yok bunlarimi kisakaniyorum napiyorum ben anlamadimki.
Evet esimden bahsediyo. Kendisi daha 18 yasindayken fln biraz beyaz gelmeye baslamis aileden gelme galiba. Onude herkesin ortasinda soyluyoki amaci ne olabilirHa bu arada saci beyazlayan cocuk kim esiniz mi?
Yooo ben yasak demedim, cok takmayin kendinizi yipratiyorsunuz dedim. Hepimizin sevmedigi pek cok insan vardir ama arka arkaya bakinca elti elti iniyor asagi dogru konulariniz.kendinize zarar veriyorsunuz diye soyledim iyiliginiz icin. Gormeyin duymayin hic. Sizi uzuyorsa yuzune bakmak zorundaliginiz bile yok ama siz surekli ayni ortamlardasiniz anladigim kadariylaTakmiyorum burda paylasmak sadece banami yasak? Herkes neden derdini tasasini yaziyo oyleyse
Buyuk gunaha girdiniz ben size bisey demiyorum. Yardim etmeme fln. Sana kanitliycak degilim sonucta ama on yargilarini at bi kenara. Evlimisin bilmem ama kafanda fantazi kurma esimide seviyorum mutluyumda malesef hislerinde yanilma var.Bileziklerin gercek oldugu bile muamma 5 10 liraya aynı gercek gibi bilezikler satılıyor
Bide gerceksede hoş değil yani dünyada insanlar su bile bulamazken
Ne bileyim benim böyle insanlara tahammülüm yok
Görsen dünyalar kadar malı var ama bir fakire yardım etmez 100 200 tl yi övünür de övünür
Konu sahibi bence eşiyle mutsuz eltiside ona göre daha mutlu vs vs
Ben konu sahibini gereksiz ve silik buldum
Soylesin aman cok da tinnn deyin. Siz de herkesin ortasinda ben onu oyle cok begeniyorum diyebilirdiniz. Sonra da kulagina egilip beyaz sacli erkekler daha seksi oluyor haberin yok sanirim diyebilirdinizEvet esimden bahsediyo. Kendisi daha 18 yasindayken fln biraz beyaz gelmeye baslamis aileden gelme galiba. Onude herkesin ortasinda soyluyoki amaci ne olabilir
Neyse sizinle tartışacak vaktim yok konunuzdan gidiyorumBuyuk gunaha girdiniz ben size bisey demiyorum. Yardim etmeme fln. Sana kanitliycak degilim sonucta ama on yargilarini at bi kenara. Evlimisin bilmem ama kafanda fantazi kurma esimide seviyorum mutluyumda malesef hislerinde yanilma var.
Evet sonucta esimin abisi oluyo kocasi. Haftada birde olsa goruyorum. O yuzden onunla ilgili konu cok oluyo daha her olayi yazdam roman olur. Yani onunla ilgili konu acinca onu kiskanmismi oldum arkadasin biri oyle yazmis oyleyse ben bidaha ne konu acarim nede birine yazarim herkes istedigi gibi yaziyo ciziyo ben derdimi anlatinca kiskaniyo oluyorum. Altindan cikti konu yardim etmeye kadar kim kimin ne zekat verdigini nerden biliyodu hesabini soruyo bana burda bunun hesabini soruyolarYooo ben yasak demedim, cok takmayin kendinizi yipratiyorsunuz dedim. Hepimizin sevmedigi pek cok insan vardir ama arka arkaya bakinca elti elti iniyor asagi dogru konulariniz.kendinize zarar veriyorsunuz diye soyledim iyiliginiz icin. Gormeyin duymayin hic. Sizi uzuyorsa yuzune bakmak zorundaliginiz bile yok ama siz surekli ayni ortamlardasiniz anladigim kadariyla
Oyle guldugumde oluyo ama bazi yerlerde saygisizlik yapmayim diye sustugumda oluyo onuda burda yazinca ben kotuyumSoylesin aman cok da tinnn deyin. Siz de herkesin ortasinda ben onu oyle cok begeniyorum diyebilirdiniz. Sonra da kulagina egilip beyaz sacli erkekler daha seksi oluyor haberin yok sanirim diyebilirdinizya gecin dalganizi patlatin cevaplari hazir hazir arka arkaya. Gulun bir de ustune oh mis gibi olur tadindan yenmez.