Vee beklenen an geldi gectiii

Zevk meselesi. Biraz da kültür meselesi. Böyle bir şeyi ben yapsam benim çevrem bana görgüsüz der. Bizde öyle para niyetine takılan altınlar düz bilezik vs takı olarak kullanılmaz. Alıp kasaya koyarız, yastık altı yaparız veya bozdurup harcarız. Sizde böyleyse o sizin bileceğiniz iş tabi ama..

Bütün iyi niyetimle şunu sormak istiyorum. 24 adet bileziği neden takı, süs eşyası olarak takıp düğüne gittiniz?

Olabilir 14 tane 20 gramlik 10 tane 30 gramlik karisik yani yirmi olanlar ince ve ucuz oluyo haklisin

Baskasi olsa bence yazdiginiza saydirdi. Kotu niyet gormuyorum zaten gercekten kultur meselesi.
Yurt disindayim ve gercekten yurt disinda olmanin gelenegi gibi bu dugunlerde takini takiyosun hele hele yeni evliysen bi mecburiyet gibi.

Zaten kiskanilsin diye takilmis. Bi insan altin sevebilir taki da sevebilir sikir sikir olmayi da sevebilir ama neyi var neyi yoksa hepsini birden takip gidiyorsa gorsunler kiskansinlar diye takmistir konuyu da o yuzden acmis cok da saapmayin.
Farkindaysan ne var ne yok taktim yazmadim sadece bilezik olani taktim oteki takilarimi takmadim.

Baskasi olsa bence yazdiginiza saydirdi. Kotu niyet gormuyorum zaten gercekten kultur meselesi.
Yurt disindayim ve gercekten yurt disinda olmanin gelenegi gibi bu dugunlerde takini takiyosun hele hele yeni evliysen bi mecburiyet gibi.
Gurbette adet demek ki böyle şeyler :) O zaman çekememezlik olmasını da normal karşılamak lazım.

Olabilir 14 tane 20 gramlik 10 tane 30 gramlik karisik yani yirmi olanlar ince ve ucuz oluyo haklisin
20 gramlık bileziklerim var at nalı gibi 10 tanesi dirseğime dayanıyor kaldı ki saydıklarınız yarım kilo ve tek kolda hayal edemedim nası bi kolunuz var slender gibi maşallah.

Farkindaysan ne var ne yok taktim yazmadim sadece bilezik olani taktim oteki takilarimi takmadim.
Daha yer mi kalmis ya hu bi de taksaydin. Valla kusura bakma niyet cok ortada fikrim degismez yani kalin olanlardan 3 5 tane taksaydin gercekten yakistigini dusundugun icin takmis olabilirdin ama kuyumcu dukkani gibi gittigin icin emin ol herkes ayni seyi dusunmustur. :)))

Bence şıngır şıngır bilezik takacağınıza şöyle esaslı 22 gr lık bir kolluk alabilirdiniz hani şöyle hint işi gibi kalın olanlarından,yani yaklasık yarım kilo bileziği takıp eltinin gözüne sokmanın alemi yoktu, kıskanır tabi

Dugundz evli olan herkesin en az 15 bilezigi var ben yanliz degilim merak etme sen

Bu cevabı başka bir arkadaşa vermişsiniz ama görünce yazmadan geçemedim eğer bilezikleriniz gerçekten bu kadar ise sadece bir kolunuzda ve bilek altında olması imkansız. Ha kolunuz 5 metre uzuluğunda falansa bilemem
Milleti keklemeyin burda. Eltiniz ve annesi bariz kıskanmış belli. Sizde bu amaçla takmış ve amacınıza ulaşmışsınız tebrikler. Birde abartı durmadı demişsiniz bu gramajlarda bu kadar bileziğin abartı durmadığını düşünüp taktıysanız bir göz doktoruna görünmenizi tavsiye ederim. Takı takmayı her kadın sever. Ama bu kadarı bencede görgüsüzlük üzgünüm

Kendisininde var 15 tane.

63 kiloyum boyum 1.66 gozunde canlandir iste nasi bi kol cikabilir normal kol iste dirsegimin cok altina geldi resim atmayi bilsem aticam

Bence cok da karismayin takisina ivirina konu sahibinin. Yani herkesin tercihidir bazi kulturlerde normaldir.

Konu sahibi eltin eltin iste... Eminim ilk hareketi değildir. Takilarini da iyi gunlerde kullan.

millet sorar. yani ben de gelinimin kolunda 24 bilezik görsem sorardım. ne olacak? kendi anneniz sorsa sorun edecek miydiniz?

ayrıca kola 24 bilezik takmak, takan birine soru sormaktan daha garip.

Dugundz evli olan herkesin en az 15 bilezigi var ben yanliz degilim merak etme sen
E tamam 15 tane takan da normal degil benim gozumde onlari savunmadim ki. Hepsi gosteris olsun kiskanilsin diye takmis siz de o niyetle takmissiniz. 24 tane bibiriyle uyumsuz bilezik baska niyetle takilmaz. E niyetinize de ulasmissiniz daha niye rahatsiz oldunuz eltinizin yorumlarindan.

24 tane bilezik mi taktınız eheueheu. 1 değil iki değil 24 tanee. Doğru mu anladım? Bir daha o şekilde bir yere giderseniz konum paylaşın hiç çekinmeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…