- 24 Nisan 2017
- 3.110
- 6.519
- 78
- 36
Telefondan yukleyemezmiyim?
su altina konusundan hic anlamam.
almanyada gercekten öyle. dügünlerde millet görgüsüz gibi sözüm meclisten disari bi seylerine altin takmadilklari kaliyor. benim oysa hic yok. hesap cüzdani daha kolayima geliyo. ama bi ben altinsiz dolasiyorum .
simdi bende ayni okadar altin almak istesem? kac para ödemel zorunda kalirim tr de? sadece merak ettim
Bu konuyami yeni konumu acmam lazimTelefondan da yüklersin
Mesaj yazıyoruz ya cevaplanın yanında dosya ekle var. Oradan ekleyebilirsin telefondan daBu konuyami yeni konumu acmam lazim
14 zaten dugunumde takildi ben almadim. Digerlerinide biriktirip aldik almanyadan degilim bu aradaHemen söyleyim,
Konu sahibi gibi 580 gram 22 ayar altina, grami 40 eurodan 23200 Eurocuk vermen lazım.
Bunun almanyayla bence alakasi yok. Bende almanyadayim ve 24 bilezik takan kimseyi görmedim. Yani sonucda herkezin var veya eş değerde parasi var kenarda...
24000 euro öyle fesatlancak bir miktar değil bence
Ki benim eski arabam 63.000 eurolukdu... kimsede kiskanmadi nedense
Yok sayısı değil zaten, 14 tane 20 gr 10 tane 30 gr varmış. Bu adetler nasıl dirseğin baya altında kaldı merak konusu olan o? Yoksa isterse iki koluna omzuna kadar takar. Ona kimse karışamaz.
Hemen söyleyim,
Konu sahibi gibi 580 gram 22 ayar altina, grami 40 eurodan 23200 Eurocuk vermen lazım.
Bunun almanyayla bence alakasi yok. Bende almanyadayim ve 24 bilezik takan kimseyi görmedim. Yani sonucda herkezin var veya eş değerde parasi var kenarda...
24000 euro öyle fesatlancak bir miktar değil bence
Ki benim eski arabam 63.000 eurolukdu... kimsede kiskanmadi nedense
Yukledimbu kon uya cevap yazıyomuş gibi dosya yükleden yükleyebilirsin
giii bende bisi var sandiydim.benim esimin saati okadar, bi tanecik saat. biri sordugunda tr den pazardan aldim diyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?