Vee burnum kırkını çıkarttı*

Busondu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2017
389
237
33
35
Selam kızlar olsammi olmasam mi öyleydi boyleydi derken oldum bitti gittti:)) resimleri ekliyorum iyi-kötü yorum bekliyorum.sikayetlerim burnum yandan uzundu önden de özellikle gülünce geniş di ama kdmerim yoktu suan yeni halinden memnunmuyum degilmiyim bilmiyorum bazi resimlerde ışaret ettim tam o kisimda semser kemik var kemer mi.olustu bilmiyorum önden de aşırı geniş resim çekilmek istemiyorum o derece geri dönüşü yok iyi mi oldu kötü mü bilemedim ameliyat olmuş yada düşünen arkadaşlarım fikirleriniz önemli benim için.. resimlere kaçıncı gün olduğunu yazdım önce eski halini atıyorum

Eklentiler

• 20191214_103249.webp
    26,6 KB · Görüntüleme: 245
  • 20191214_101730.webp
    36,6 KB · Görüntüleme: 254
  • 20191214_101652.webp
    33,5 KB · Görüntüleme: 235
  • 20191012_130455.webp
    16,9 KB · Görüntüleme: 236
  • 20191012_130400.webp
    14,4 KB · Görüntüleme: 267
Bunlarda 13.ve 40.gün şekli ne kadar değişir önden incelir ve küçülür umarım

Eklentiler

• 20191214_102001.webp
    14,5 KB · Görüntüleme: 264
  • 20191214_102150.webp
    17,8 KB · Görüntüleme: 265
  • 20191214_101543.webp
    20,5 KB · Görüntüleme: 272
  • 20191214_101326.webp
    13 KB · Görüntüleme: 260
  • 20191214_101035.webp
    28,1 KB · Görüntüleme: 250
  • 20191214_100938.webp
    21,6 KB · Görüntüleme: 246
  • 20191214_100729.webp
    26,3 KB · Görüntüleme: 238
O çıkıntı kısımlara flasteri doktorun yaptığı gibi ince ince kesip yapıştırıp her akşam sabaha kadar kalacak şekilde bunu yaparsanız inecektir

Geçmiş olsun. Burnunuz benim burnuma benziyor ben de olmaya korkuyorum ama nefes alamıyorum geceleri . Şaşmış haldeyim :))
Ameliyat öncesine göre yeni haliniz yandan gayet iyi görünüyor . Çıkıntı için birsey diyemem bence doktorunuza danışın .

Çok güzel olmuş güle güle kullanın mı denir artık:)

Korkulacak bisey yok canım 1 hafta 10 gün sıkıntı Sonra si uzun bir iyileşme dönemi ama işte şekli ne zaman oturur hiç bilmiyorum inş böyle kalmaz ya olan arkadslar yorum yapsa keşke bu çıkıntı ne zamn geçer başına gelen oldu mu

Gerçekten beğendiniz mi teşekkür ederim
Cidden öncekiyle arasında çok fark var bir de bu ameliyatlarda amaç burnu fındık kadar yapmak değil yüzünüze yakışacak şekilde ayarlayabilmek size yakismis

Bakıp geçmeyin biseler söyleyin ya moralim çok bozuk kemik çıkıntisi ödem mi gecer mi ? On profilden resimde çok belli olmamış ama kemiğin hemen altında da çukurluk oluştu

Bakıp geçmeyin biseler söyleyin ya moralim çok bozuk kemik çıkıntisi ödem mi gecer mi ? On profilden resimde çok belli olmamış ama kemiğin hemen altında da çukurluk oluştu
Bir çıkıntı var evet benimde 20 gün oldu ameliyat olalı benimde burnum çok kötü su an 6 aya kadar bekle diyorlar inşallah sizinde düzelir önceden de çok sıkıntı yokmuş aslında sadece hafif ucu uzunmuş güzel bir burnunuz varmış çok zor olmamalı ameliyat

Evet kemik var orda revizyon istiyor bence ama ayni doktora olma
Şaka mısınız, buna revizyona ne gerek var, basit bir törpüleme işlemiyle halledilir. Ne yapsın, aynı doktora gitmeyip bu basit işlem için başka doktora binlerce lira mı versin? Lütfen yarım yamalık burun estetiği bilgisi olan her gördüğü burna yorum yapmasın, sizin için basit bir yorum ama konu sahibinin uykularını kaçıran mevzular bunlar...

Merhaba geçmiş olsun.Ben şuan ki halini beğendim oldukça fark etmiş ve kavisi çok yakışmış yüzünüze ama işaretlediğiniz çıkıntı kısmı anlayamadım.Doktorunuz ne dedi? Bu arada benimde 12. günüm.Hala rahat nefes alamıyorum.Siz kaçıncı günden sonra eski burnunuz gibi rahat nefes akmaya başladınız?

Bence masajlara devam edin ve şu sargı bantlarından takın o kısma bastırarak kemiğe şekil verebilirsiniz sürekli masaj yapın oralara 6 ay bekleyin zaten 6 aydan önce ameliyat sakıncalı bence. 6 ay sonra hala hiçbir düzelme olmazsa küçük bir ameliyatla düzeltilebilir ama bence düzeltilmesine gerek yok çok kötü duran bir şey değil

ben 2 aralıkta ameliyat oldum tampon çıktıktan 2 gün sonra kendi burnum gibi nefes almaya başladım arada burnunuz kuruyor ondan dolayı nefes alamıyor olabilir misiniz? ya da belki ödeminiz çok fazladır burun içini daralttığı için çok iyi nefes alamıyor olabilirsiniz. Bir de bazen burun içinde mukus kalıntıları nefes almayı engelleyebiliyor sprey sıkıp iyice temizleyin hala alamıyorsanız ödemden dolayı olabilir kontrolünüzde söyleyin doktorunuza

doktorunuz kimdi, o çıktın hiç hoş olmamış, doktorun adını yazın da herkes ona gitmesin, siz kavisli mi istemiştiniz,ondan mı öyle kıvrımlı, doğal durmuyor üzgünüm ama revizyon istiyor,iil kez birine olumsuz bir yorum yazıyorum, üzülmeyin lütfen, sadece gerçeği bilip ona göre davranın diye yazdım

Ben burnumu temizlerken aşırı hassas davranıyorum bir şey olacak diye iyi temizleyemiyorum sanırım.Bir de şuan hala sargılı onun baskısı ve ödemle normal konuşamıyorum.1 hafta sonra ılık su çekerek burnumu temizleyebilirmişim onu bekliyorum.

ben maalesef sümküremediğim zamanlar parmakla temizlemek zorunda kalıyordum biliyorum iğrenç duruyor ama yapacak bir şey yok burna zarar vermeden en iyi temizleme yöntemi o veya kulak çubuğuyla temizliyordum. 2 hafta oldu suan gayet burna su cekebiliyorum cok hızlı olmamak sartıyla sümkürebiliyorum bence 2 hafta sonunda sizin de düzelir bugün bandajlarım cıkacak 3 saat sonra cok mutluyum sonunda her şey bitti :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…