Vee burnum kırkını çıkarttı*

ben maalesef sümküremediğim zamanlar parmakla temizlemek zorunda kalıyordum biliyorum iğrenç duruyor ama yapacak bir şey yok burna zarar vermeden en iyi temizleme yöntemi o veya kulak çubuğuyla temizliyordum. 2 hafta oldu suan gayet burna su cekebiliyorum cok hızlı olmamak sartıyla sümkürebiliyorum bence 2 hafta sonunda sizin de düzelir bugün bandajlarım cıkacak 3 saat sonra cok mutluyum sonunda her şey bitti :)
Parmak sokabilsem ben de yapacağım iğrenç olsa da en iyi yöntem ama parmağım girmiyor içi çok dar.Flaş ile bakıyorum içeride kalıntılar gözüküyor.Pamuk yüzeysel alıyor sadece :(

Bir çıkıntı var evet benimde 20 gün oldu ameliyat olalı benimde burnum çok kötü su an 6 aya kadar bekle diyorlar 🙄 inşallah sizinde düzelir önceden de çok sıkıntı yokmuş aslında sadece hafif ucu uzunmuş güzel bir burnunuz varmış çok zor olmamalı ameliyat
Ağlayasın geldi Şuan bunu okuyunca keşke hiç elletrmeseydim Allah'ım ya

Şaka mısınız, buna revizyona ne gerek var, basit bir törpüleme işlemiyle halledilir. Ne yapsın, aynı doktora gitmeyip bu basit işlem için başka doktora binlerce lira mı versin? Lütfen yarım yamalık burun estetiği bilgisi olan her gördüğü burna yorum yapmasın, sizin için basit bir yorum ama konu sahibinin uykularını kaçıran mevzular bunlar...
Çok teşekkür ederim Evet bi kaç gündür bayağı kötüyüm çünkü öncesinde ödem sanıyordum ama bu kemik bildiğin ..Biraz bilgi verirmisiniz bana acaba dr yazdım hafif kemer çıkmış canini sikma torpuleriz falan dedi 1 hafta sonra kontrole gidecegim.ama bukadar basit mi gerçekten çok korkuyorum hem ameliyat sonrası 10 günlük süreç gibi olmasından hem de ya şekil olmassa iyice kötü olursa ..:(( lütfen törpüle me hakkında bilgi verin

Merhaba geçmiş olsun.Ben şuan ki halini beğendim oldukça fark etmiş ve kavisi çok yakışmış yüzünüze ama işaretlediğiniz çıkıntı kısmı anlayamadım.Doktorunuz ne dedi? Bu arada benimde 12. günüm.Hala rahat nefes alamıyorum.Siz kaçıncı günden sonra eski burnunuz gibi rahat nefes akmaya başladınız?
Sağ ol canim geçmiş olsun sana da evet eski uzunluk yok burnumda o hoşuma gidiyo ama işte kemer olayı çok çok canımı sıktı revizyon olaylarına hiç gör mek istemiyordum ağlıcam ya ..canım nefes konusu da öyle böyle çok konforlu değil çünkü dikişler tam olarak düşmedi gripmis hissi var biraz

Bence masajlara devam edin ve şu sargı bantlarından takın o kısma bastırarak kemiğe şekil verebilirsiniz sürekli masaj yapın oralara 6 ay bekleyin zaten 6 aydan önce ameliyat sakıncalı bence. 6 ay sonra hala hiçbir düzelme olmazsa küçük bir ameliyatla düzeltilebilir ama bence düzeltilmesine gerek yok çok kötü duran bir şey değil
Masajla olur mu ki yapıyorum bastırıyorum ama sert kemik bu arada 6 ay beklemicek dr torpulicek sakıncalı mi sizce

doktorunuz kimdi, o çıktın hiç hoş olmamış, doktorun adını yazın da herkes ona gitmesin, siz kavisli mi istemiştiniz,ondan mı öyle kıvrımlı, doğal durmuyor üzgünüm ama revizyon istiyor,iil kez birine olumsuz bir yorum yazıyorum, üzülmeyin lütfen, sadece gerçeği bilip ona göre davranın diye yazdım
Ayyy canım çok sıkıldı:(( bu ödemler inince daha da ortaya çıkcak Allah'ım ya dr tanıdık değil merak etmeyin üniv.hastanesinde yarı özel gibi bisey

Kızlar dr korkulacak birşey yok ufak bi işlemle torpuler bantlarım alçı filan olmaz morali bozma dedi..sizce ufak bi işlem mi gerçekten nedir bu törpüle me olayı yaptıran varsa yazın ne olur Ayrıca yaklaşık 2 aylık filn olmuş olucak törpüleme yapılırsa yani bu süre sıkıntı mi 6 ay beklemek gerekir mi Ne gibi sıkıntı olur şimdi yaparsa

Canım yine sen bilirsin ama bence 6 ay beklemen daha uygun olur çünkü zaten çok kötü durmuyor hem de burundaki kemikler iyice kaynasın derim ben ama yine de sen bilirsin

Parmak sokabilsem ben de yapacağım iğrenç olsa da en iyi yöntem ama parmağım girmiyor içi çok dar.Flaş ile bakıyorum içeride kalıntılar gözüküyor.Pamuk yüzeysel alıyor sadece :KK43:
Valla hak veriyorum benimde parmağım içine girmiyor tırnağımla temizlemeye çalışıyorum bazen de sprey sıkıyorum burnumun içine sonra biraz sert şekilde kulak çubuğuyla içini temizliyorum ama tırnak daha iyi bir yöntem gibi bir de sık sık burun spreyi sıkarsanız küçük küçük sümkürseniz sorun olmaz gibi geliyor ama yine de siz bilirsiniz tabii

Ben dusuncemi söyledim burundaki kemer torpuyle duzeliyorsa boşa ameliyat oluyor millet o zaman. bu burnun çatısı var onarımı var doktor hanim. ben ayni doktora olmam olan olsun

Ben dusuncemi söyledim burundaki kemer torpuyle duzeliyorsa boşa ameliyat oluyor millet o zaman. bu burnun çatısı var onarımı var doktor hanim. ben ayni doktora olmam olan olsun
Ameliyattan sonra kemiklerde böyle çıkıntılar görülebiliyor aynı doktor on dakıkalık bi işlem ile düzeltiyor catısına vs dokunmasına gerek olmuyor çünkü tek bi noktada olan bi şey bu.

Teşekkür ederim arkadaşlar ama kemiğin hemen altı da çukur orası ne olacak kemik hadi torpulenecek 10 dk 30dk diyen arkadaşlarım biraz daha bilgi verseniz tampon olacak mi yine hic kemik torpuleten yaptıran yok mu ya :(((

Teşekkür ederim arkadaşlar ama kemiğin hemen altı da çukur orası ne olacak kemik hadi torpulenecek 10 dk 30dk diyen arkadaşlarım biraz daha bilgi verseniz tampon olacak mi yine hic kemik torpuleten yaptıran yok mu ya :KK43:((
Hayır tampon olmuyor benim gördüğüm kişide yoktu çok hafif şişme oldu 2 günde geçti demişti En iyisini yine doktorunuz bilir ama törpüleme yaptıran çok fazla ameliyattan sonra . Forumda da araştırabilirsiniz korkulacak bi şey değil

Hayır tampon olmuyor benim gördüğüm kişide yoktu çok hafif şişme oldu 2 günde geçti demişti En iyisini yine doktorunuz bilir ama törpüleme yaptıran çok fazla ameliyattan sonra . Forumda da araştırabilirsiniz korkulacak bi şey değil
Önündeki hafta görüşmeye gideceğim asıl korkum ya daha kötü bi şekil alırsa çukurluk var çok geniş bunlar umarım geçer pişman oldum gibi :(( çok sıkıntılı bir surecmis gercekten

Önündeki hafta görüşmeye gideceğim asıl korkum ya daha kötü bi şekil alırsa çukurluk var çok geniş bunlar umarım geçer pişman oldum gibi :KK43:( çok sıkıntılı bir surecmis gercekten
Hiç canınızı sıkmayın, lokal anesteziyle halledilebilecek bir işlem, birisi çatı matı demiş, sanki hayatında burun ameliyatı olmuş da çok bilgi toplamış. böyle lüzumsuz sinir bozucu, gereksiz yorumlara çok kızıyorum. Emin olun bu sitede belki en acı gerçek yorumları ben yapıyorum burun konusunda. Ki iki ameliyat tecrübem var. Şunu söyleyebilirim ki sizin burnunuzun çatılık durumu yok, hafif törpüleme yapılması şazım, muhtemelen 4. aydan sonra yapabilir doktorunuz. Nefes problemi, çökme vs yoksa korkmayın, sizinki başa gelebilecek kötü durum bakımından en iyisi😊

Hiç canınızı sıkmayın, lokal anesteziyle halledilebilecek bir işlem, birisi çatı matı demiş, sanki hayatında burun ameliyatı olmuş da çok bilgi toplamış. böyle lüzumsuz sinir bozucu, gereksiz yorumlara çok kızıyorum. Emin olun bu sitede belki en acı gerçek yorumları ben yapıyorum burun konusunda. Ki iki ameliyat tecrübem var. Şunu söyleyebilirim ki sizin burnunuzun çatılık durumu yok, hafif törpüleme yapılması şazım, muhtemelen 4. aydan sonra yapabilir doktorunuz. Nefes problemi, çökme vs yoksa korkmayın, sizinki başa gelebilecek kötü durum bakımından en iyisi😊
Sağ ol evet tecrübeli olanların yazması daha iyi oluyor eleştiriye açığım meral ediyorum zaten dışardan nasıl görünüyor iyi de diyen çıkar kötü de ama revizyon olayı beni çok korkutuyor yorum beni çok üzmüştü buyuzden

Bu arada 4.ay itibari ile demissiniz de benim dr bi kaç haftasonra başka bi şehirde çalışmaya baslicak özel de ve oraya gitme şansım yok gitmeden totpuleriz dedi yani 2.aylık olmuş olacak :( bu yüzden hi sıkıntı çıkar mi neden beklemek gerekiyor

Bende çok beğendim güle güle kullan inşallah. Nerde oldunuz hangi doktor birde ücret çok sordum hakkınızı helal edin. Bende düşünüyorum o yüzden çok soru sordum.

Back
X