Vee burnum kırkını çıkarttı*

Bende çok beğendim güle güle kullan inşallah. Nerde oldunuz hangi doktor birde ücret çok sordum hakkınızı helal edin. Bende düşünüyorum o yüzden çok soru sordum.
Benim burnunun beğendiniz konuları karıştırmış olmayın:)) dr bilimdik değil kbb 2.5 oldum

Şaka gibi ya dr görüştüm cukurlugun çökmesi gözlük takmaktan ve soğuk havadan olur dedi :)) gözlük zaten takmıyoruz da soğuk havada ne alaka ya ikiside saçmalık ya ..kıkırdak koyucam torpulemicem dedi kıkırdağı da burnumdan alacakmış tabi 6 ay bekleyelim dedi kendisi de başka bir şehre gidecek özel açıcak ben onu nerden bulacağım 6 ay dolunca :( yerime çömezim gelicek ona soylerim yapar diyo birde :((çok üzgünüm çok kalcak böyle olur boyu çekicem yada revizyon paralar döküp:((

Şaka gibi ya dr görüştüm cukurlugun çökmesi gözlük takmaktan ve soğuk havadan olur dedi :)) gözlük zaten takmıyoruz da soğuk havada ne alaka ya ikiside saçmalık ya ..kıkırdak koyucam torpulemicem dedi kıkırdağı da burnumdan alacakmış tabi 6 ay bekleyelim dedi kendisi de başka bir şehre gidecek özel açıcak ben onu nerden bulacağım 6 ay dolunca :KK43: yerime çömezim gelicek ona soylerim yapar diyo birde :KK43:(çok üzgünüm çok kalcak böyle olur boyu çekicem yada revizyon paralar döküp:KK43:(
Her zaman başka sebeplere bağlıdır zaten, doktorun hiçbir kusuru yoktur, evet yanlış yapmışım diyeni duymadım ben...

Back
X