vee gelinlerin bayramini zehir eden kaynanalar..

Ben genelde bi bahane bulur gitmem onlar neden gelmiyor kalmıyor aramıyor diye eşimi sıkıştırdıkça inadına gitmiyorum.Kayınvalidem kaynanasında olur her bayram köyü sevmediğimden genelde gitmiyorum konuşup duruyorlar.Gidince de iş bekliyorlar ordu gibi 30 kişi evde hizmetçi gibi koşturuyosun anca iyisimi hiç gitmemek

Bi tane de benden olsun.Konu açmıştım kayınvalidemle kavgalıydım.İlk gün eşimle kurbanı kestik ikinci gün hadi gidelim dedim büyüktür dedim.Gittik gecesine kavga çıktı bir sürü hakaret beddua...Eşimle gece 12 de evden çıktık resmen kavga gürültüyle.Aynı gece ben eve gitmem dedi ailemin bulunduğu 14 saat uzaklıkta yere geldik evet sağolsunlar eşim o gazla aileme getirdi ama ettiği hakaretler yenilir yutulur cinsten değil artı yorgunluktan da cabası!!!

Senin kayinvaliden de ne istiyor sizden ya daha once dedigi laflardan yuzu kizarmamis birde gece gece kavga cikarip yolami dusurdu sizi? Bosver daha da esini zorlama buyuktur falan diye.

yaşlandikça eşime kalsa gitmeyecek
annem başka ilde olunca yorgunluk olarak görüyor kendi annesine ama koşa koşa gider allahtan bir kaç kez.annesinden fırça yedi benim annme gitme konusunda söylediginde

Ne sinir bozucu hikayeler var.ALLAH bazi kaynanalari bildigi gibi yapsın.

Alsin kocayi çalsın kaynanaya
Iyy ALLAH merhamet versin.

Benden de bi bayramin son gunu zehir etmesi gelsin o zaman.bazilariniz belki biliyodur 1 aylik bebegim var benim esas sorunum bebegime mudahaleleriyle ilgili dun gaz sancisi var diye bebegim baya agliyodu biz de sakinlestirmeye calisiyoruz falan neyse kv aldi bebegi benden iceri gecti biz balkondaydik.icerden gorumceme seslendigini duydum girdim baktim bebegi yere yatirmislar neymis göbeğini zeytinyagiyla yaglicaklarmis.bunu bana veya esime nasi sormadan yaparlar ya bu hakki nasi bulur aldim apar topar ellerinden ben istemiyorum doktorun onermedigi seyleri dedim bozuldu surat salladi biraz ama umrumda degil ben de salladim valla zaten enzirirken de daliyo odaya çıldırış yemin ederim.

Biz her bayram bu yüzden kavga ederiz daha hiç huzurlu bir bayram geçirmedim evlendikten sonra. Gittiğim yer hijyenik olsa inanın hiç sorun etmeyeceğim. Ama evde sivrisinek örümcek börtü böcek karınca kol geziyor. Ev çok eski mutfak tezgahı yok gibi birşey. Çocuğa yemek hazırlamak mümkün değil. Çocuğum sözkonusu olmasa inanın gözümü kapatacağım herşeye. Birde ailecek öyle rahatlarki. Eltimin kızı çocuğumu haşat etti çekiştire çekiştire. Annesi hiçbirşey demedi. Acayip şımarık, huysuz ve kıskanç bir çocuk. Düşünün artık eşim çocuğumuzu kucağına alıyor kız hemen gelip eşimin kucağına atlıyor. Yani amcasını çocuğumdan kıskanıyor. Halası bizimkini sevse hemen oraya koşturuyor. İlla o sevilecek. Birde biryere gitsek bunu hemen peşimize takıyorlar. Anası öyle rahatki mecburen ben çocuğuma zarar vermesin diye peşlerinden koşuyorum.

ha ha ha sacmalıyosunuz o zaman bu konuda sıkıntı ceken tum evlıler evlı degıl öylemı tuhafsınız

Sıkıntı çekmek farklı bir konu.
Karı-koca elele verirse sıkıntılar aşılır.
Ama bu ve benzer konularda nedense taviz veren hep kadın oluyor.

Siz hiç duydunuz mu "aman karım surat asar, bu bayram onun ailesine arefeden gidelim, bayramda ilk karımın ailesine gidelim" diyen erkeği?

Ya da "mutlaka kayınpederimin yanında olmalıyım kurban kesilirken, ona yardım etmeliyim, yoksa karım bana kötü davranır, ortada bir çocuk var, yuvam yıkılsın istemiyorum" diyen bir koca?

Saçmalamakta bir adım daha ileri gideceğim: Bu kocaların, illa da benim aileme gideceğiz, illa da sen hizmet edeceksin, senin ailene gitmeyelim diyen kocaların, eşlerini sevmediklerini düşünüyorum.

Çünkü seven erkek merhamet eder, seven erkek empati yapar, karısının da kendi ailesini özleyeceğini düşünür. Seven erkek surat asıp küsmez. Seven erkek karısını zorlamaz, karısının duygularını dikkate alır.

Ne yazık ki BDV'de çok fazla sevilmeyen kadın var. Ve bana göre ne yazık ki onlar evli değiller. Sadece, hizmetçi, köle ve aşık kadınlar. Duyguları hiçe sayılan bedava hizmetçiler.

Sevilmediklerinin farkında olan ama işlerine gelmeyen sizin gibi kadınlar da beni saçmalamakla itham ederler.

Son düzenleme:
Senin kayinvaliden de ne istiyor sizden ya daha once dedigi laflardan yuzu kizarmamis birde gece gece kavga cikarip yolami dusurdu sizi? Bosver daha da esini zorlama buyuktur falan diye.
Kıskançlık ve güç savaşı onu gözü dönmüş bit canavara çevirdi,neden çünkü eşim haklıyı haksızı görüyor ona gerekeni söylüyor ama o neler neler dedi kardeşim evleniyor ona kadar beddua etti ve bana 45 yaşımda beni alt ettin diyor sanki ben yaptım her şeyi!Allah kimseyi bu kadar kıskanç,aşırı sahiplenici yapmasın:duduk:

Kıskançlık ve güç savaşı onu gözü dönmüş bit canavara çevirdi,neden çünkü eşim haklıyı haksızı görüyor ona gerekeni söylüyor ama o neler neler dedi kardeşim evleniyor ona kadar beddua etti ve bana 45 yaşımda beni alt ettin diyor sanki ben yaptım her şeyi!Allah kimseyi bu kadar kıskanç,aşırı sahiplenici yapmasın:duduk:

Hasetinden catlamis. Askere bile beddua eden kime etmezki. Uzak dur gorme, duyma. Esinlede bu konulari acip acip huzurunu kacirma canim. Gecmis olsun. Kardesinin dugunune falanda cagirmayin!

Sıkıntı çekmek farklı bir konu.
Karı-koca elele verirse sıkıntılar aşılır.
Ama bu ve benzer konularda nedense taviz veren hep kadın oluyor.

Siz hiç duydunuz mu "aman karım surat asar, bu bayram onun ailesine arefeden gidelim, bayramda ilk karımın ailesine gidelim" diyen erkeği?

Ya da "mutlaka kayınpederimin yanında olmalıyım kurban kesilirken, ona yardım etmeliyim, yoksa karım bana kötü davranır, ortada bir çocuk var, yuvam yıkılsın istemiyorum" diyen bir koca?

Saçmalamakta bir adım daha ileri gideceğim: Bu kocaların, illa da benim aileme gideceğiz, illa da sen hizmet edeceksin, senin ailene gitmeyelim diyen kocaların, eşlerini sevmediklerini düşünüyorum.

Çünkü seven erkek merhamet eder, seven erkek empati yapar, karısının da kendi ailesini özleyeceğini düşünür. Seven erkek surat asıp küsmez. Seven erkek karısını zorlamaz, karısının duygularını dikkate alır.

Ne yazık ki BDV'de çok fazla sevilmeyen kadın var. Ve bana göre ne yazık ki onlar evli değiller. Sadece, hizmetçi, köle ve aşık kadınlar. Duyguları hiçe sayılan bedava hizmetçiler.

Sevilmediklerinin farkında olan ama işlerine gelmeyen sizin gibi kadınlar da beni saçmalamakla itham ederler.
kımseyı tanımadan yorum yapmayın evet sacmalıyorsunuz kv evınde kadın kalkıpta her ısı yapmıyo hep bana dusuyo esımde gelıyo yardım edıyo ben bulasık yıkıyosam oda durular anlatabılıyomuyum onuda gectım benım bayramda gıdecek bı aılem yok o yuzdn hıc bı secenek kalmıyor onun annesı babasına gıdıyoruz bunun sevgıyle bı alakası yok tabıkıde benı sevıyor ılahı bı tuhafsınız

ortada buluşmak en iyisi sanırım biz eşimle arefe günü kaynanamlara geçiyoruz 1. Gün zaten kurban telaşıyla geçiyor 2. Gün aileme geçiyoruz orda kalıyoruz 3.günde evimize geciyoruz 2 tarafında gönlünü almış oluyoruz

Back
X