Vee kaçınılmaz son... Dayanacak gücümde yok..

Benim eski konularıma bakarsan annemin de böyle şeyler yaşadığını görürsün.oraya yazmadığım şeyler de oldu.ameliyattan bir gece önce şeytan dürttü beni.mamografi filmleri çıkmıştı doktor bakmıştı ama raporu okumamıştı.bende hastaneden mail adresime yollamalarını rica etmiştim.ameliyattan önceki gece tam uyuycakken,şeytan dürttü beni kalktım raporu okudum.raporda annemin hiç sorun olmayan göğsünden bahsediyodu.o başından aşağı kaynar su dökülmesi denen şey var ya,o halt etmiş!gidip babamı uyandırıp söylemek istedim ama annem de duyucaktı.sabaha kadar zıplayarak uyana uyana yarı uyudum yarı uyumadım.sabah hastaneye gider gitmez doktora raporu zorla okuttum.meğerse ele gelmeyen bi kitleymiş .bi çizelge var kanser riskini gösteren 6üstünde 5ti anneminki.%70 %80 kanser dedi doktor.

Ben o ameliyattayken bin kere öldüm bin kere dirildim.sonuçlar 1-2 hafta sonra çıkıcak sanıyodum doktor ameliyattan çıktı(yaklaşık 4-5 saat sürdü ameliyat) ve %99 iyi huylu dedi.bi an afalladım.nerden biliyodu ki?ameliyata patolog sokmuşlar.o afallama geçtikten sonra kendimi hastanenin bahçesine attım bi köşeye koştum erkek arkadaşımı aradım hıçkıra hıçkıra ağlayarak.kötü bişey sandı.ama ben içimde o güne kadar tuttuğım sıkıntıyı döküyodum.
Annemi ameliyathaneden odaya çıkarırlarken ona ilk "dinle beni,beni duyuyo musun?hiç bişeyin yokmuş" dedim.çünkü o ayılma odasından çıkana kadar kendimi yedim bi an önce ona bu haberi vermek istedim!
Şimdi hepsi geçti çok şükür.hala yaraları iyileşmedi dikişleri düzelmedi ama kalbimizde yaralar olmadan atlattık çok şükür.

İnşallah , sende temiz sonuçlar alıcaksın.Allah sana da yardım edicek inşallah.ki asla unutma!tedavisi çok çok mümkün olan bi hastalık bu!

Yorumlarını esirgemeyen, destek olan herkese teşekkür ederim.
Bazılarınız pes ettiğimi, hayata karşı çok güçsüz olduğumu düşünüyor biliyorum
Ruhsal sorunlarım olduğunu düşünenlerinizde var biliyorum
Ama bunların hiçbirini bilerek, isteyerek yapmıyorum
Düştüğümde kolumdan tutup kaldıracak kimsem yok, anlamıyorlar bilmiyorlar halimi
Tüm bu sıkıntıların üstüne okulu bırakmak, işsiz kalmak, sınavda çok inanıp hayal edip hüsrana uğramak eklendi.
Biliyorum her şeyin telafisi var.
Ama dayanacak, koluna girip ben senin yanındayım diyecek birileri olduğu müddetçe...

Bir başarısızlıkta al işte sen busun, böyle olmaya mahkumsun denilince dermanı kalmıyor insanın
Evet dışarıda birçok aç insan var, yardıma muhtaç olanlar var bunuda biliyorum
hiç bunları yaşamasaydım daha dirençli olur muydum bilmiyorum

Zamanında burda konu açmıştım sanırım sevilmeyi haketmiyorum diye.
En küçük örnek bile bu işte bana hiç kimse değer vermedi
Vermeyecekte

Hiç zayıf olmadım ben bi mağzaya gidip istediğimi alıp giyinemedim
Yolda yürürken vitrinlerden kaçtım
Çünkü bi sağlık sorunum vardı ve kan ilaçlarını aksatmamam gerekiyodu ve tabi kilo almanın önüne geçemedim
Her yerim çatladı genç kız bedenine sahip değilim
Markete gittiğimde benden büyük kasiyer kızlar abla diyor

Derim dökülüyor hiç kısa kollu giyemedim bunca yıldır
Gibi gibi gibi...

Yani şöyle karşınıza geçip anlatacak güzel hikayelerim yok
3 yıl önce yendim ben bu hastalığı o zamanda kimse bilmedi, bilen arkadaşlarım yanımda olmadı
Çok iyi hatırlıyorum bir arkadaşıma anlattım, paylaştım beni dinler gibi yaptı sonra kendi sorunlarını anlatmaya başladı
Ameliyat günü belki beni arar dediklerim aramadı bir tanesi aradı oda biliyordu hatta olacağımı unutmuş bana sevgilisiyle arasında geçen tartışmayı anlattı ben ameliyattan yeni çıktım dediğimde ay unutmuşum dedi geçti
Şimdi umursamıyorum onları bana değer vermemişler işte şimdi o kadar bile arayan yok ben aramadıkça
baktım kimse hatırlamıyor ben aramadıkça bende aramaz oldum iyice arkadaşsız kaldım

Tekrar aynı yollardan geçmek o kadar zor ki
Moral lazım ama oda bende yok

Herşeyin düzeldiğini mutlu olduğumu hayal ediyorum her gece yatağımda
Sabah uyandığımda yine hergün bir öncekinin kopyası oluveriyor
Ben artık değişik bir güne uyanmak istiyorum
Sevincle mutlulukla işe gitmeyi, istediğim gibi basenimi göbeğimi, derimi saklamadan yürümeyi...

Çok konuştum sanırım
Okuyan olursa şimdiden teşekkürler
En renkli hayatlar sizin olsun...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…