vee sonunda boşandım

Hayirli ugurlu olsun
Rehber ve polis esliginde cocugunu gormesi eski esinize maddi olarak buyuk bir kulfet getirecek,insallah buna dayanacak gucu vardir da gorur cocugunu
Size de yeni hayatinizda mutluluklar dilerim insallah hersey gonlunuzce olur
paraları cok var cnm hatta o zenginlikleriyle beni okdr cok asıladılar ki kapa ceneni zengin yere geldin zengin yere kapak attın herseyi cekiceksin diyerek yok cnm o para kayınvalidemin yurtdısı gezi paralarından az

canım cok sevındım ondan kurtulduğuna ıns kızınla cok cok daha mutlu bır hayatın olur iyisin dımı:)?

hayırlı uğurlu olsun
eminim ki çok hayırlı bir eylem oldu sizin için
Allah pişman etmesin

Ay nasil bir insanmis o baba olacak birde 15 de bir gormek bile istemez belki.bunu yapan insan umursamayan gorupte napsin..yazik yavruya ne bicim bir babaya sahip.bu saatten sonra insallh bahti guzel olur umarim mutlu olursunuz artk

paraları cok var cnm hatta o zenginlikleriyle beni okdr cok asıladılar ki kapa ceneni zengin yere geldin zengin yere kapak attın herseyi cekiceksin diyerek yok cnm o para kayınvalidemin yurtdısı gezi paralarından az
Cektirdikleri kadar da ceksinler be canim sen artik yeni guzel hayatina bak

Rehber Öğretmeni kim veriyor nasıl oluyormus
Çocuğunuz ne kadarlık
Ne kadar süre gorcekmis eski eş
Kusura bakmayın bizimde böyle bir durum var da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…