- 21 Şubat 2015
- 709
- 316
- 63
- Konu Sahibi pembepante
-
paraları cok var cnm hatta o zenginlikleriyle beni okdr cok asıladılar ki kapa ceneni zengin yere geldin zengin yere kapak attın herseyi cekiceksin diyerek yok cnm o para kayınvalidemin yurtdısı gezi paralarından azHayirli ugurlu olsun
Rehber ve polis esliginde cocugunu gormesi eski esinize maddi olarak buyuk bir kulfet getirecek,insallah buna dayanacak gucu vardir da gorur cocugunu
Size de yeni hayatinizda mutluluklar dilerim insallah hersey gonlunuzce olur
Ay nasil bir insanmis o baba olacak birde 15 de bir gormek bile istemez belki.bunu yapan insan umursamayan gorupte napsin..yazik yavruya ne bicim bir babaya sahip.bu saatten sonra insallh bahti guzel olur umarim mutlu olursunuz artka
ahh birde bana sor cnm 15 bir cok yakın bi süre bence ...ALLAH büyük cnm cnkü onu hiç hak etmedi onu bile hak etmedi o hamileken bana vurdu onun yüzünden bebeğimi kaybedicektim ben anneside aynı sekilde....ve tam 1 yıl oldu benimde bi evladım var nasıl bişeydir bana benziyormudur saglıklımıdır diye arayıp sormadı bile şimdi 15 bir az mı arkadasım
Cektirdikleri kadar da ceksinler be canim sen artik yeni guzel hayatina bakparaları cok var cnm hatta o zenginlikleriyle beni okdr cok asıladılar ki kapa ceneni zengin yere geldin zengin yere kapak attın herseyi cekiceksin diyerek yok cnm o para kayınvalidemin yurtdısı gezi paralarından az
cok tesekkr ederim arkadasım cok iyim hemde cok onun soy isminden kurtulmak bni okdr rahatlattı kşcanım cok sevındım ondan kurtulduğuna ıns kızınla cok cok daha mutlu bır hayatın olur iyisin dımı:)?
cok teşkkr ederim cnm bnmm hepimiz cok cok mutlu olalımHayirli uğurlu olur inşallah. Yavrunuzla birlikte çok mutlu olmanizi diliyorum.
kızlar dün mahkemem vardı ve boşandım sonnda kurtuldum ALLAHIMA SKÜRLER OLSUN ...bebeğimin velayeti bende bu zamana kadr yanımda olan ve beni hiç yanlız bırakmayan yüzünü görmediğim ama elinizi omzumda hep hissetiğim dostlarım ALLH SİZDEN RAGZI OLSUN...şimdi yeni hayatıma başlıcam babasına 15 te bir görme cıktı cocgu alıcak evden umarım bişi olmaz icra yoluyla olucak görme rehper öğretmen ve polis eşliğinde ama ne olucak ne gidicek bilmiyorum dualarınızı eksik etmeyin...
evet kayınvalidem bebeğimi 2 günlükken kacırmaya kalktıNeden polis eşliğinde görüyor ki tehdit falan mı ediyordu?
bnm avukatım icra yoluyla olucak dediRehber Öğretmeni kim veriyor nasıl oluyormus
Çocuğunuz ne kadarlık
Ne kadar süre gorcekmis eski eş
Kusura bakmayın bizimde böyle bir durum var da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?