- 21 Şubat 2015
- 709
- 316
- 63
- Konu Sahibi pembepante
-
inşallh canım benm insallh güzel dileklerin için teşekkr ederimGözünüz aydin,inşallah bundan sonraki hayatiniz çok güzel olur da geçmişteki kötü günleri unutursunuz
cok teşkkr ederim aminnnnE hadi hayirlisi
amin cnm benmmmm ALLAH RAGZI OLSUNHayırlı olsun bebişinizle beraber cok mutlu olun insallah.
AMİN CNM seninde fikirlerin bnm için cok önemliydi tekrar tekrar teskkr ederim desteklerin için ALLH RAGZI OLSUNHadi hayırlı olsun:)
Her seyin hayirlisi olsun hakkinizda. Umarim hep mutlu olursunuz..[/Qcok teşekkr ederim güzel kalbinin güzel dilekleri için
amin cnm ins seninde hersey gönlünce olur cocuk var mıGözünüz aydin. Darısı başıma martta da benim davam var. Halkımızda hayırlısı olsun
cnmm benim bana en cok destek olanlardan birisin benim güçlü arkadasım senden cok sey öğrendim özelliklede korkusuz olmayı ALLAH SENDEN RAGZI OLSUN güzelk kalbinin güzel güzel dilekleri için teşekkr ederimAllah içine ferahlık versin.. sakın o eski kaynanadan filan korkma.. cocugu alırım diyodu, bi halt yiyemedi, korkma artık, Allah'a sıgın sen
cok teşkkr ederim cnm bnmmGözün aydin, inşallah hep mutlu olursun.
amin cnm benm aminnnnnUmarım bundan sonra hep mutlu olursunuz siz ve cocugunuz.
Allah razı olsun canım ama ben bişey yapmadım.. Rabbim sana güç verdi.. inşaAllah bundan sonra da cok mutlu olursun yavrunla sevdiklerinlecnmm benim bana en cok destek olanlardan birisin benim güçlü arkadasım senden cok sey öğrendim özelliklede korkusuz olmayı ALLAH SENDEN RAGZI OLSUN güzelk kalbinin güzel güzel dilekleri için teşekkr ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?