• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

vee sonunda boşandım

pembepante

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2015
709
316
63
kızlar dün mahkemem vardı ve boşandım sonnda kurtuldum ALLAHIMA SKÜRLER OLSUN ...bebeğimin velayeti bende bu zamana kadr yanımda olan ve beni hiç yanlız bırakmayan yüzünü görmediğim ama elinizi omzumda hep hissetiğim dostlarım ALLH SİZDEN RAGZI OLSUN...şimdi yeni hayatıma başlıcam babasına 15 te bir görme cıktı cocgu alıcak evden umarım bişi olmaz icra yoluyla olucak görme rehper öğretmen ve polis eşliğinde ama ne olucak ne gidicek bilmiyorum dualarınızı eksik etmeyin...

Allah içine ferahlık versin.. sakın o eski kaynanadan filan korkma.. cocugu alırım diyodu, bi halt yiyemedi, korkma artık, Allah'a sıgın sen :KK66:
cnmm benim bana en cok destek olanlardan birisin benim güçlü arkadasım senden cok sey öğrendim özelliklede korkusuz olmayı ALLAH SENDEN RAGZI OLSUN güzelk kalbinin güzel güzel dilekleri için teşekkr ederim

cnmm benim bana en cok destek olanlardan birisin benim güçlü arkadasım senden cok sey öğrendim özelliklede korkusuz olmayı ALLAH SENDEN RAGZI OLSUN güzelk kalbinin güzel güzel dilekleri için teşekkr ederim
Allah razı olsun canım ama ben bişey yapmadım.. Rabbim sana güç verdi.. inşaAllah bundan sonra da cok mutlu olursun yavrunla sevdiklerinle

Back
X