• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

vee sonunda boşandım

Yolunuz acik olsun. Konunuzu bilmiyorum ama eminim en dogru olani yapmissinizdir zira bir kadin sorun yoksa asla yuvasini yikmaz. avatardaki evladiniz mi? masallah cok guzel bir bebek. kaderinizde guzel olsun hep.
cok teşekkür ederim hepimziin kaderi cok güzel hepimiz cok mutlu olalım

kızlar dün mahkemem vardı ve boşandım sonnda kurtuldum ALLAHIMA SKÜRLER OLSUN ...bebeğimin velayeti bende bu zamana kadr yanımda olan ve beni hiç yanlız bırakmayan yüzünü görmediğim ama elinizi omzumda hep hissetiğim dostlarım ALLH SİZDEN RAGZI OLSUN...şimdi yeni hayatıma başlıcam babasına 15 te bir görme cıktı cocgu alıcak evden umarım bişi olmaz icra yoluyla olucak görme rehper öğretmen ve polis eşliğinde ama ne olucak ne gidicek bilmiyorum dualarınızı eksik etmeyin...
Rabbim hakkınızda herşeyin hayırlısını versin.. çok huzurlu mutlu bi hayatınız olur umarım bundan böyle...
bi sorum olacak , bebeğiniz ne kadarlık ?

Huzurunuzu alıp çıkmışsınız :)

Cesaretinizden ötürü tebrik ederim.

Artık daha güçlü bir anne olmalısınız , mutlu günler sizinle olsun.

Huzurunuzu alıp çıkmışsınız :)

Cesaretinizden ötürü tebrik ederim.

Artık daha güçlü bir anne olmalısınız , mutlu günler sizinle olsun.
aslında tamamen cesaretsizlikle oldu korku endişe ben bile ne oldugunu anlaymadım...ama huzur o cok önemli onuda bebeğimde buldum onun güzel boncuk gözlerinde güzel dileklerin için teşekkr ederim güzelk kalpli arkadasım huzur hep bizimle olsun

Hayirli ugurlu olsun
Rehber ve polis esliginde cocugunu gormesi eski esinize maddi olarak buyuk bir kulfet getirecek,insallah buna dayanacak gucu vardir da gorur cocugunu
Size de yeni hayatinizda mutluluklar dilerim insallah hersey gonlunuzce olur

Insanin cicugu oldu mu endisesi ikiye katlanio..gecmis olsun yeni bir hayat seni bekliyor..merak ettigim neden 15 gunde bir babasi bebegi gorucek uzun geldi biraz

kızlar dün mahkemem vardı ve boşandım sonnda kurtuldum ALLAHIMA SKÜRLER OLSUN ...bebeğimin velayeti bende bu zamana kadr yanımda olan ve beni hiç yanlız bırakmayan yüzünü görmediğim ama elinizi omzumda hep hissetiğim dostlarım ALLH SİZDEN RAGZI OLSUN...şimdi yeni hayatıma başlıcam babasına 15 te bir görme cıktı cocgu alıcak evden umarım bişi olmaz icra yoluyla olucak görme rehper öğretmen ve polis eşliğinde ama ne olucak ne gidicek bilmiyorum dualarınızı eksik etmeyin...
Hayirli olsun canim benimde tam bir ay sonra davam ve endiseliyim nasil gelisecek nasil gececk daha once gormedigm biyer.Allah banada ilk seferde kurtulma nasip etsin

Hayirli olsun canim benimde tam bir ay sonra davam ve endiseliyim nasil gelisecek nasil gececk daha once gormedigm biyer.Allah banada ilk seferde kurtulma nasip etsin
ALLAH kimseyi düşürmesin okdr zor ki kacıncı davam hepsindede kalbim nasıl carptı korku heyecan hepsi karısık işte ALLAH seninde yardımcın olsun

a
Insanin cicugu oldu mu endisesi ikiye katlanio..gecmis olsun yeni bir hayat seni bekliyor..merak ettigim neden 15 gunde bir babasi bebegi gorucek uzun geldi biraz
ahh birde bana sor cnm 15 bir cok yakın bi süre bence ...ALLAH büyük cnm cnkü onu hiç hak etmedi onu bile hak etmedi o hamileken bana vurdu onun yüzünden bebeğimi kaybedicektim ben anneside aynı sekilde....ve tam 1 yıl oldu benimde bi evladım var nasıl bişeydir bana benziyormudur saglıklımıdır diye arayıp sormadı bile şimdi 15 bir az mı arkadasım

Back
X