vee sonunda cift ciizgiyi gördüm bende...

birgxuxl38

biricigim benim
Kayıtlı Üye
7 Mart 2008
1.423
7
116
38
Almanya
slm arkadaslar bugün yaklasik 2 saat önce test yaptim cift cizgi cikti ,ama hala sevinemiyorum icimde acabalar var ve su anda sol yanimda biraz batma var yarini iple cekiyorum, benim icin bol bol dua edin lütfen

slm arkadaslar bugün yaklasik 2 saat önce test yaptim cift cizgi cikti ,ama hala sevinemiyorum icimde acabalar var ve su anda sol yanimda biraz batma var yarini iple cekiyorum, benim icin bol bol dua edin lütfen

çok sevindim. kendim görmüş gibi. inş bende görürüm. geçen ay iki idrar testi bi kan testi yaptım. ama kısmetse artık idrarda çifti görmeden kan testi yapmak istemiyorum. bende göreyim çifti ya :) bana dua et sende. hamile hamile kabul olur. kaç aydır deniyordun.

çok sevindim. kendim görmüş gibi. inş bende görürüm. geçen ay iki idrar testi bi kan testi yaptım. ama kısmetse artık idrarda çifti görmeden kan testi yapmak istemiyorum. bende göreyim çifti ya :) bana dua et sende. hamile hamile kabul olur. kaç aydır deniyordun.

Amin .canim insALLAH sende hayirlisi ile hamile kalirsin canim bende cift cizgiyi görmeme ragmen yinede bi korku var ,acaba yanlismi diye , yarin hemen doktora gidecegim nasipse ,bende bu ani cok bekledigimden hala soktayim galiba,rabbim bu güzel duyguyu herkese nasip etsin insALLAH

Amin .canim insALLAH sende hayirlisi ile hamile kalirsin canim bende cift cizgiyi görmeme ragmen yinede bi korku var ,acaba yanlismi diye , yarin hemen doktora gidecegim nasipse ,bende bu ani cok bekledigimden hala soktayim galiba,rabbim bu güzel duyguyu herkese nasip etsin insALLAH

hamile kalmakla da iş bitmiyor zaten. Allah hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin. bende hamile kalıp kaybetmekten çok korkuyorum nedense. birde bende inanamam sanırım çift çizgiyi görsemde. 3 ay falan söylemeyi düşünmüyoum kimseye. hatta belki eşime bile öğrendikten 2-3 hafta sonra sölerim :)

idrar testinde görülünce yanlışlık olma ihtimali diyorlar. ama kese görünmeden çok umutlanmamak lazım gene de. ne zamandır istiyorsun. kaç yaşındasın. ne kadarlık evlisin

idrar testinde görülünce yanlışlık olma ihtimali diyorlar. ama kese görünmeden çok umutlanmamak lazım gene de. ne zamandır istiyorsun. kaç yaşındasın. ne kadarlık evlisin

bende emin olmadan sevinmek istemiyorum zaten ama cogu belirtiside var. biz yaklasik tam anlamiyla 2 seneyi geckin bi süredir istiyorduk ben 25 yasindayim 6 senelik evliyim sen?

tebrikler canım
bizlerle paylaşırmısın yumurtlama günlerine dikkat ettinmi? belirtilerin nelerdi
inşaallah yarın doktorda da bir sorun çıkmaz

tebrikler canım
bizlerle paylaşırmısın yumurtlama günlerine dikkat ettinmi? belirtilerin nelerdi
inşaallah yarın doktorda da bir sorun çıkmaz

yok canim yumurtlama gunune hic dikkat etmedim, ben simdi almanyada yasiyorum, 1 ayligina tatile gelmistik herseyden stressden uzak bi sekile, bide orda hic aklima gelmedi ,acaba yumurtluyormuyum felan diye hic düsünmedim ,ve halada soktayim acaba gercekmi diye inanamiyorum ,cunku burdayken cok stress yapiyordum ,gün asiri iliski olsun ,yumurtlama günleri olsun herseyi denedim ama onemli olan is beyinde bitiyor , aklindan cikardigim anda hamile oldugumu ögrendim ..

belirtileride ,türkiyedeyken hic ummadigim anda belime öyle bi batma agrisi olduki gögsümle beraber agriyordu ama ben yine adet olacagimdir diye önemsemedim ,simdi en yogun yasadigim belirti gögüslerim ,bide canim ordayken tahinli simit istemisti o anda almamiz imkansizdi onun icin gögüsüm sisti aglama noktasina getirmisti beni..

yok canim yumurtlama gunune hic dikkat etmedim, ben simdi almanyada yasiyorum, 1 ayligina tatile gelmistik herseyden stressden uzak bi sekile, bide orda hic aklima gelmedi ,acaba yumurtluyormuyum felan diye hic düsünmedim ,ve halada soktayim acaba gercekmi diye inanamiyorum ,cunku burdayken cok stress yapiyordum ,gün asiri iliski olsun ,yumurtlama günleri olsun herseyi denedim ama onemli olan is beyinde bitiyor , aklindan cikardigim anda hamile oldugumu ögrendim ..

belirtileride ,türkiyedeyken hic ummadigim anda belime öyle bi batma agrisi olduki gögsümle beraber agriyordu ama ben yine adet olacagimdir diye önemsemedim ,simdi en yogun yasadigim belirti gögüslerim ,bide canim ordayken tahinli simit istemisti o anda almamiz imkansizdi onun icin gögüsüm sisti aglama noktasina getirmisti beni..

herkes söylüyordu da inanmıyordum kafaya takmayınca oluyor diye o zaman bende koyuvereyim gitsin :))))

benim icin dua edin kizlar yarin bende keseyi görebileyim ,cok heyecanliyim
ALLAHim herkesin yar ve yardimcisi olsun insALLAH..

tebrik ederim cok guzel bir duygu :nazar:
umarim kan testinde de super bir deger cikar ve keseyi de saglikla gorursun
batma erken hamilelik doneminle ilgilidir
saglikli bir gebelik dilerim :34:

tesekkür ederim kizlar ,ALLAHim bu duyguyu tatmak isteyen herkese nasip etsin insALLAH .
bende artik bugün itibariyle oruc tutmayacagim kizlar insALLAH dogruyu yapiyorumdur ,
doktorda tavsiye etmedi RABBiM herseyin hayirlisinu versin ...

benim icin dua edin kizlar yarin bende keseyi görebileyim ,cok heyecanliyim
allahim herkesin yar ve yardimcisi olsun insallah..

adetinin üzerinden bi hafta on gün geçmeden kese görünmez ..söyleyimde sonradan üzülme neden göremedik diye ..
Umarım yarın kan tahlili ilede onaylanır gebeliğin ..sağlıkla kucağına alman dileğiyle..

arkadaslar, az önce doktorumu aradim ,benden sali günü kan almisti ,
sonucunu ögrenmek icin aradim ,kandada hamile oldugum cikmis ve pazartesi gunu tekrardan kan alip degerimin yükseldigine bakacaklarmis
sonra ultrasal icin randevu verecegiz dediler benimde kafam karisti kotu bir sorun yoktur degilmi?

yok canım bır sorun yoktur çunku aynı sekılde bana da doktorum oyle yaptı bende korktum acaba bır sorun mu var dıye genelde emın olmak ıçın tekrar ıstıyorlar sen içini ferah tut ben de 12 hatalık hamıleyım yenı gecırdım o gunlerı ondan bılıyorum...

sen içini ferah tut bır sorun yoktur bende senın gıbı çok korktum uyku uyuyamadım acaba bır sorun mu var dıye ama sorun yokmuş bebışımız varmış gayette ıyıymış senınde oyledır...

Back
X