- Konu Sahibi birgxuxl38
slm arkadaslar bugün yaklasik 2 saat önce test yaptim cift cizgi cikti ,ama hala sevinemiyorum icimde acabalar var ve su anda sol yanimda biraz batma var yarini iple cekiyorum, benim icin bol bol dua edin lütfen
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
slm arkadaslar bugün yaklasik 2 saat önce test yaptim cift cizgi cikti ,ama hala sevinemiyorum icimde acabalar var ve su anda sol yanimda biraz batma var yarini iple cekiyorum, benim icin bol bol dua edin lütfen
çok sevindim. kendim görmüş gibi. inş bende görürüm. geçen ay iki idrar testi bi kan testi yaptım. ama kısmetse artık idrarda çifti görmeden kan testi yapmak istemiyorum. bende göreyim çifti ya :) bana dua et sende. hamile hamile kabul olur. kaç aydır deniyordun.
Amin .canim insALLAH sende hayirlisi ile hamile kalirsin canim bende cift cizgiyi görmeme ragmen yinede bi korku var ,acaba yanlismi diye , yarin hemen doktora gidecegim nasipse ,bende bu ani cok bekledigimden hala soktayim galiba,rabbim bu güzel duyguyu herkese nasip etsin insALLAH
Amin .canim insALLAH sende hayirlisi ile hamile kalirsin canim bende cift cizgiyi görmeme ragmen yinede bi korku var ,acaba yanlismi diye , yarin hemen doktora gidecegim nasipse ,bende bu ani cok bekledigimden hala soktayim galiba,rabbim bu güzel duyguyu herkese nasip etsin insALLAH
idrar testinde görülünce yanlışlık olma ihtimali diyorlar. ama kese görünmeden çok umutlanmamak lazım gene de. ne zamandır istiyorsun. kaç yaşındasın. ne kadarlık evlisin
tebrikler canım
bizlerle paylaşırmısın yumurtlama günlerine dikkat ettinmi? belirtilerin nelerdi
inşaallah yarın doktorda da bir sorun çıkmaz
yok canim yumurtlama gunune hic dikkat etmedim, ben simdi almanyada yasiyorum, 1 ayligina tatile gelmistik herseyden stressden uzak bi sekile, bide orda hic aklima gelmedi ,acaba yumurtluyormuyum felan diye hic düsünmedim ,ve halada soktayim acaba gercekmi diye inanamiyorum ,cunku burdayken cok stress yapiyordum ,gün asiri iliski olsun ,yumurtlama günleri olsun herseyi denedim ama onemli olan is beyinde bitiyor , aklindan cikardigim anda hamile oldugumu ögrendim ..
belirtileride ,türkiyedeyken hic ummadigim anda belime öyle bi batma agrisi olduki gögsümle beraber agriyordu ama ben yine adet olacagimdir diye önemsemedim ,simdi en yogun yasadigim belirti gögüslerim ,bide canim ordayken tahinli simit istemisti o anda almamiz imkansizdi onun icin gögüsüm sisti aglama noktasina getirmisti beni..
benim icin dua edin kizlar yarin bende keseyi görebileyim ,cok heyecanliyim
allahim herkesin yar ve yardimcisi olsun insallah..
Tebriklerrrrrrrrrrrrrrr