• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

vee tinkerbell in çeyizleri:)

canımm benim nevresim takımı soleyden :)

erkeklerin dünyasıyla bizim dünya bir değil yavaş yavaş alışıyolar işte :9: benim sevdiceğimde tantitoni de bardak kapakları var ya rekli renki slikon ona sinir oluyor o söylendikçe mantığını anlamaya çalıştıkça ben gülüyorum:9:

Haha benimkide sacma bulmustu ama ben kavgaliyken aldim birakmadim isimi sansa :) evet gercekten cok farkli bu yuzden tartisiyoruz surekli beni dinlemiyosun ikimizin evinden bahsediyorumbdiye ben baska ne konusucam seninle diye oyle yiyoz birbirimizi:9: kaca aldin peki canim

Haha benimkide sacma bulmustu ama ben kavgaliyken aldim birakmadim isimi sansa :) evet gercekten cok farkli bu yuzden tartisiyoruz surekli beni dinlemiyosun ikimizin evinden bahsediyorumbdiye ben baska ne konusucam seninle diye oyle yiyoz birbirimizi:9: kaca aldin peki canim

çok güzel olacak inş canım evlerimiiz o zaman iyi ki her şeyi almışsın aldırmışsın diyecekler:1: yani inşalllaaaaah:1: 90 tl canım fiyatı

bugün evde olunca a101 e gitmeyi kendime borç bildim 2 su bardağı 1 çay seti 1 şekerlik aldım :1:
Eki Görüntüle 909099 Eki Görüntüle 909101

peçeteler
Eki Görüntüle 909104 Eki Görüntüle 909105

kupalar
Eki Görüntüle 909107 Eki Görüntüle 909108

nevresimimi de ekleyeyim dedim:16:
Eki Görüntüle 909109 Eki Görüntüle 909110

Kuzucum hepsi çok güzel mutlu günlerde kullan :16:

Kupalarına bayıldımmmm :16: , nerden aldın diye sorsam :26:

Kupa çanavarıyım ben bir ara buraya kupalarımı da ekleyeyim bak iyi geldi aklıma :9:

Kuzucum hepsi çok güzel mutlu günlerde kullan :16:

Kupalarına bayıldımmmm :16: , nerden aldın diye sorsam :26:

Kupa çanavarıyım ben bir ara buraya kupalarımı da ekleyeyim bak iyi geldi aklıma :9:

ay canım eklesene kupaları görürüz bizde ne güzell. kupalar geçen renkli askıları aldığım züccaciyeden canım

bunlar da daha elime geçmeyen yeni cicilerimmm :10:

8 tane aldım bu kaplardan 5 tane 1 numaradan 3 tane 2 numaradan inş doğru gönderirler:21:

3 lü olanı kahve kutum yaparım türk kahvesi filtre kahve nescafe falan koyarım . 5 liler de baharatlık olacak galiba

Eki Görüntüle 894822 Eki Görüntüle 894823 Eki Görüntüle 894824

.

bugün aliexpressten aldığım saklama kapları geldi soranlar için ben memnun kaldım 17 günde geldi ezik falan bir şey yoktu gayet güzel paketlenmişti cesaret edemeyenlere öneririm:21:

bugün aliexpressten aldığım saklama kapları geldi soranlar için ben memnun kaldım 17 günde geldi ezik falan bir şey yoktu gayet güzel paketlenmişti cesaret edemeyenlere öneririm:21:

Bugün Büşümle telefonda konuştuk, bana aliexpress'i anlattı ve sağolsun alışveriş yapmam noktasında cesaretlendirdi :16:

Bakalım ben de minik bir alışverişle ilk denememi haftaya yapıcam inşallah tinkerim, benim topikte duyururum inşallah :9:

Bugün Büşümle telefonda konuştuk, bana aliexpress'i anlattı ve sağolsun alışveriş yapmam noktasında cesaretlendirdi :16:

Bakalım ben de minik bir alışverişle ilk denememi haftaya yapıcam inşallah tinkerim, benim topikte duyururum inşallah :9:

konuşmanızın üstüne denk gelmiş bakalım neleer bulup çıkartacaksın aradan çok merak ediyorummm bebeğim çok hoşuna giden şeyleri link atarsın di mi özlemcimm:54:

Ne kadar güzel bunlar böyle ya güle güle kullan canım

Bu site dolar üzerinden ya .:50:

Canım çok tatlıymış kutularınnnn :16:Güle güle kullann

Back
X