- 5 Eylül 2012
- 2.620
- 146
- 363
- Konu Sahibi tinkerbell3
özlemcimmm çok tatlısın seni yerim yerim yerimmm
aman canımm sen yapar yaparsın maaşını aliexpresse yatırma gümrüğe takılır vallaa
canım bu kupaları gri market diye bi marketten aldım. internettede var aynısı ama söylemesi ayıp tanesi 3.5 tl ye aldım internette 7 tl. sizin oralarda gri market varsa bakabilirsin çok sevdim ben hepsini ama evde bayağı kupa oldu.
bu arada tespitinde haklısın kuzummmm. çok şükür çok ilgili bi erkek ev konusunda. zaten tertipli düzenli bi ev istiyordu benm sayemde de bayağı alıştı kuracağımız konsepte . geçen gün tutturmuş tantitoniden sana seramik pembe tencere seti alayım kırmızı tencerelerin güzel değil diye nereye sığdıracağım tencereleri bilmiyorum ben aldırmadım tabiki
Allah sana da gönlüne göre birini nasip etsin canım fikir uyuşması çok önemli huzur şu dünyadaki en güzel şey bol dua edelim özlemimmm:)
Wayy enişte beye bak senn tam ideal erkek işte aferin ona benden yüz puan aldı
Yani sipariş usulü olsa bu işler böyle ev eşyalarına dekorasyona meraklı olması sipariş listemin başında olurdu herhalde

Kıymetini bil müstakbel koca adayının yoksa kulaklarını çekerim bak

Herşeyin çok güzel, güle güle kullan tatlım

Gri market yok buralarda, ahh nerelere vurayım kendimi ben şimdi bu güzellikleri ilk gördüğüm yerde yapışıp üzerine methiyeler düzeceğim

Bu arada, geçen saydım tam 20 adet kupam var. Abarttığımın farkındayım ama olsun belki kocaman bir mutfağım olur. Olur inşallah