• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

vee tinkerbell in çeyizleri:)

bebeğim beni al beni al diyorlar resmeen :9: benim daha eksiklerim var da diyar diyar gezerken hem zor olur hem kırılır bozulur eskir diye almak istemiyorum:2:

terliklerin ikisi Deichmandan kuzumm rengi tam sana göre çok tatlı soft bi pembe. fotoğrafta azıcık fosforlu çıkmış da

Hmm bulabilirsem ben de alayım bayıldım cidden :16:

Güle güle eskit bitanem :54:

ikisi de seninn olsunn bebeğim benimm:54:

dediğin gibi en iyisini yaptık canım bernardodan aldığım tencereleri değiştiriyorum. sırf bu küçük seri tencerem olacak . bi de fisslerden düdüklü alıcam yeter valla :21:

Oyy şu cümlenle vermiş kadar oldun fıstığım :16:

Güzel günlerde giy, giydikçe de bizleri hatırla :54:

artık fazla bir şey almayacağım desem de durduramıyorum kendimi
ama korkmazdan bu minnaak tencereleri almadan duramadım tam gündelik kullanım için bernardo tencerelerimi postalıyorum. hiç içime sinmemişti zaten. değişim yaparken sizlere fikir danışacağım. şimdilik sadece bu küçücük 3 tencerem var.
Eki Görüntüle 929993

terliklerimi çok sevdim pofuduk pofuduk :16::16::16:
Eki Görüntüle 930000 Eki Görüntüle 929998

Eki Görüntüle 930004 Eki Görüntüle 930002

peçete almaya doymuyorum
Eki Görüntüle 930008 Eki Görüntüle 930006 Eki Görüntüle 930013

tepsimin rengine dayanamadım :) havlulu önlük pratik olur diye aldım. hepsi bu kadaaaar:16:
Eki Görüntüle 930019 Eki Görüntüle 930034
Yeni cicilerinde pek güzelmiş canım :nazar:

artık fazla bir şey almayacağım desem de durduramıyorum kendimi
ama korkmazdan bu minnaak tencereleri almadan duramadım tam gündelik kullanım için bernardo tencerelerimi postalıyorum. hiç içime sinmemişti zaten. değişim yaparken sizlere fikir danışacağım. şimdilik sadece bu küçücük 3 tencerem var.
Eki Görüntüle 929993

terliklerimi çok sevdim pofuduk pofuduk :16::16::16:
Eki Görüntüle 930000 Eki Görüntüle 929998

Eki Görüntüle 930004 Eki Görüntüle 930002

peçete almaya doymuyorum
Eki Görüntüle 930008 Eki Görüntüle 930006 Eki Görüntüle 930013

tepsimin rengine dayanamadım :) havlulu önlük pratik olur diye aldım. hepsi bu kadaaaar:16:
Eki Görüntüle 930019 Eki Görüntüle 930034

Bunlar çok ciciiiiii.... Tepsine bayıldıımm, nerden aldın? Hepsi tek tek çok güzel güle güle kullan.
Bernardodan ne alcan?

Bunlar çok ciciiiiii.... Tepsine bayıldıımm, nerden aldın? Hepsi tek tek çok güzel güle güle kullan.
Bernardodan ne alcan?

nilhanım bu tarz bernardoda satılıyor ama heryerde var artık ayyy bulursam link atarım görürsemde alabilirm

tinkerbella harika şeyler canım harika hattaha o diechmandan aldın terliği sanırsam bayılıyorum ona bende istiyorum :16::16::16::16:

nilhanım bu tarz bernardoda satılıyor ama heryerde var artık ayyy bulursam link atarım görürsemde alabilirm

tinkerbella harika şeyler canım harika hattaha o diechmandan aldın terliği sanırsam bayılıyorum ona bende istiyorum :16::16::16::16:

Canım sağ olasın almış kadar oldun tatlım:16::16: Düşünmen yeter.

Bernardodan ne alcan?

teşekkür ederim canımm:) bu tepsiler bütün züccaciyelerde var markalı bi ürün değil ben de biizim evin yakınlarında bi züccaciyeden aldım. bernardoya da karar veremedim canım çok şükür her şeyim var tabak çanak konusunda. başka da ne alabilirim bilmiyorum. önerilere açığım:)

teşekkür ederim canımm:) bu tepsiler bütün züccaciyelerde var markalı bi ürün değil ben de biizim evin yakınlarında bi züccaciyeden aldım. bernardoya da karar veremedim canım çok şükür her şeyim var tabak çanak konusunda. başka da ne alabilirim bilmiyorum. önerilere açığım:)

Tatilde ben de bakınayım züccaciyelere ok sıkıldım burda hiçbir şey yok. İnternetten de tadı çıkmıyor ya, dokunmam, sevmem lazım aldığımı:9::9: Ne almalısın ben de bilemedim, tabakları çok güzel genelde o da var demişsin, acele etme, hakkını sonuna kadar kullan:9::9:

Tatilde ben de bakınayım züccaciyelere ok sıkıldım burda hiçbir şey yok. İnternetten de tadı çıkmıyor ya, dokunmam, sevmem lazım aldığımı:9::9: Ne almalısın ben de bilemedim, tabakları çok güzel genelde o da var demişsin, acele etme, hakkını sonuna kadar kullan:9::9:

tatilde bol bol bakın canım hem internette her şey daha pahalı.günlük yemek takımım olmasaydı yemek takımı alırdım . indirimi bekleyeceğim canım ya zaten fiyatlar yine uçmuş belki yeni bir şeyler çıkar hem

tatilde bol bol bakın canım hem internette her şey daha pahalı.günlük yemek takımım olmasaydı yemek takımı alırdım . indirimi bekleyeceğim canım ya zaten fiyatlar yine uçmuş belki yeni bir şeyler çıkar hem

Nişan olursa pek vakit olmaz ama bakalım ayarlamak istiyorum:17:

battaniyelerim:)
$FB,4874,15,cift-kisilik-battaniye-mink-cift-kisilik-premium-battaniye-616-bej.webp $Merinos-Dinarsu-Battaniye-Örnekleri-2014-2-300x225.webp

tam olarak fotoğrafını bulamadım bi diz battaniyesi aldım evlere şenlik çok sevdim pembeli beyazlı temsili olarak bir fotoğrafını koyayım çok benziyor çünkü:)
$8696734913154_1_org.webp

bi de english home battaniyem var yeter de artar bile:)

Back
X