• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

vee tinkerbell in çeyizleri:)

battaniyelerim:)
Eki Görüntüle 938278 Eki Görüntüle 938279

tam olarak fotoğrafını bulamadım bi diz battaniyesi aldım evlere şenlik çok sevdim pembeli beyazlı temsili olarak bir fotoğrafını koyayım çok benziyor çünkü:)
Eki Görüntüle 938280

bi de english home battaniyem var yeter de artar bile:)

Ohh tinkerim sımsıcak battaniyelerin ne kadar güzeller maşallah :16: bunlarla tv karşısında oturup kahveler elinde eşin yanında ne kadar huzur dolu :16: Gelsin artık o günler :17:

penguenli pijamamı çok sevdim de:16:

$jbhjbjb.webp $c7727_bm7_13wn_01_01.webp

yesinler senin pjamalarını pek bir tatlı bunlar gene ben yokken yemelik cicler alınmış güzel günlerde kullan:nazar:

bebeğiiimmmmmm hoşgeldin seni gördüğüme çok sevindimm:29: nerelerdeydin sen kuzumm kötü bir şey yok dimii işten güçten mi uğrayamadın yoksa. yokluğunu çok aradık bak bidaaa gitmeee:14:

bebeğiiimmmmmm hoşgeldin seni gördüğüme çok sevindimm:29: nerelerdeydin sen kuzumm kötü bir şey yok dimii işten güçten mi uğrayamadın yoksa. yokluğunu çok aradık bak bidaaa gitmeee:14:

ah ahha öyle bir dertliyim ki çeyizden vs herşeyden elimi eteğimi çektim sebebini kendi sayfamdan yazdım kuzum buraya yazıp burayı işgal etmeyeyim:44:

hersey cok güzel zevkle seçilmiş bayılddııııımmmm :16::16: kahvaltı takımını nerden aldın ögrenebilirmiyim bende su sıralar kahvaltı takımı bakıorumda:nazar::nazar:

hersey cok güzel zevkle seçilmiş bayılddııııımmmm :16::16: kahvaltı takımını nerden aldın ögrenebilirmiyim bende su sıralar kahvaltı takımı bakıorumda:nazar::nazar:

teşekkür ederim beğenin için:) benim 2 tane kahvaltı takımım var pembeli çiçekli olanı bievden aldım internet sitesi var modellere oradan bakabilirsin ama tükenmiş olabilir indirimdeydi çünkü. diğer mint yeşili gibi olan kahvaltı takımını da bernardodan aldım

Back
X