• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

vee tinkerbell in çeyizleri:)

teşekkür ederim canımm:16: başka bi arkadaşa cevap yazarken karışık yazmışım kusura bakma sadece küçük cupceke servisleri züccaciyeden aldım. amerikan servisleri ikeadan gürallar çoğu marketlerde oluyor bulursun yani:)

Öyle mi? Migros falan mı canım ay çok sevindim ya, internette aratınca bir tek tekzen de çıkıyordu..:ssz:

Ooo kuşummm sen çeyizi bırakmıyor muydun git gide daha bir benzedin bana :9:

Hepsi çok güzel ama ben gingham desenli kumaşa bayıldım :16: Ben de istiyorum aynısındannn :52:

Güle güle kullan bitanem :16: Bu arada pazar buluşuyoruz geliyorsun di mi :54:

ay sorma özlemimm ya cepte bir şey kalmadı bırakamıyorummmm:9:

bi gün ikea çıkartması yaparsak eğer kumaşları yağmalarız bebeğimm bu renk hasır amerikan servislerle çok yakıştı. sanki piknikteymiş gibi:16:

şu an geliyorum gibi duruyorummmm bebeğimm:21::21::21: çok istiyorum gelmek. ama benimki şehir dışında bi süredir pazar günü gelir de süpriz yaparsa biraz zor gelirim çünkü bana küser

ay sorma özlemimm ya cepte bir şey kalmadı bırakamıyorummmm:9:

bi gün ikea çıkartması yaparsak eğer kumaşları yağmalarız bebeğimm bu renk hasır amerikan servislerle çok yakıştı. sanki piknikteymiş gibi:16:

şu an geliyorum gibi duruyorummmm bebeğimm:21::21::21: çok istiyorum gelmek. ama benimki şehir dışında bi süredir pazar günü gelir de süpriz yaparsa biraz zor gelirim çünkü bana küser

Sevdiceğine söyle süpriz yapmasın sana ne güzel kız kıza eğlenicez işte :29:

patilerin ne ciciymiş çok beğendimm:16:güle güle kullan

Back
X