veee benim çeyizlerimde görücüye çıksın bakalım

hayırlı olsun canım maşallah herşeyini almışsın damada bişey kalmamış çok güzeller aşkla huzurla kullanın hepsini

hayırlı olsun canım maşallah herşeyini almışsın damada bişey kalmamış çok güzeller aşkla huzurla kullanın hepsini

teşekkür ederim canım daha resimleyemediklerimde var evet hepsini aldım çok şükür nişanlıma bişey bırakmadım ufak tefek eksiklerde var tabi ama artık onları önemsemiyorum yavaş yavaş onlarda bitcek inşallah :)

Tatlım öncelikle hayırlı olsun her şeyin çok çok güzel aşkla mutlulukla huzurla kullanın inşallah

Anlayamadığım birşey var. Tüm bunları sadece sen mi aldın yoksa ben mi yanlış anladım :26:

daha ne olsun canım aa o kadar olur zaten evleninc bile bitmez o ufak tefek eksikler

teşekkürler canım yok doğru anlamışşsın hepsini ben aldım almayada devam ediyorum :) neden sordun

teşekkürler canım yok doğru anlamışşsın hepsini ben aldım almayada devam ediyorum :) neden sordun

Gözlerim yanlış görmediyse beyaz eşya ve mobilya vardı da

Benim bildiğim onları damat tarafı alır. Beyaz eşyadan almak isterse kız bir kaçını alırda mobilya falan anlayamadım cidden

Gözlerim yanlış görmediyse beyaz eşya ve mobilya vardı da

Benim bildiğim onları damat tarafı alır. Beyaz eşyadan almak isterse kız bir kaçını alırda mobilya falan anlayamadım cidden

ha yok canım sadece salon takımıyla yemek odasını onlar aldı beyaz eşya mutfakiçi ve yatak odasını biz yapıyoruz salon yemek odası onların:)

ha yok canım sadece salon takımıyla yemek odasını onlar aldı beyaz eşya mutfakiçi ve yatak odasını biz yapıyoruz salon yemek odası onların:)

Heh şimdi anladım kız

Bende diyorum evi komple almış bu kız ne yapmış böyle Bizde de öyledir tatlım

Tekrardan hayırlı olsun tüm eşyalarınız

İyi günlerde mutlulukla kullanın inşallah
Özellikle bornoza takımına bayıldım.
Hepsi birbirinden güzel ve şık.

hepsi çok güzelll ii günlerinde kullanırsın inş. canım.sanırım kaşık-çatal takımın bnmkinden

Heh şimdi anladım kız

Bende diyorum evi komple almış bu kız ne yapmış böyle Bizde de öyledir tatlım

Tekrardan hayırlı olsun tüm eşyalarınız

ahahh yok canım o kadarınıda alsınlar tabi çeyizi geç bizleri alıyolar daha nolsun tatlım :)) teşekkür ederim canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…