canım hayırlı ugurlu olsun iyi günlerde saglıkla kullan inşallah
hayırlı olsun canım maşallah herşeyini almışsın damada bişey kalmamışçok güzeller aşkla huzurla kullanın hepsini
Harika şeyler güle kullanın sağlıkla mutlulukla.
teşekkür ederim canım daha resimleyemediklerimde var evet hepsini aldım çok şükür nişanlıma bişey bırakmadım ufak tefek eksiklerde var tabi ama artık onları önemsemiyorum yavaş yavaş onlarda bitcek inşallah :)
teşekkür ederim canım daha resimleyemediklerimde var evet hepsini aldım çok şükür nişanlıma bişey bırakmadım ufak tefek eksiklerde var tabi ama artık onları önemsemiyorum yavaş yavaş onlarda bitcek inşallah :)
daha ne olsun canım aa o kadar olur zaten evleninc bile bitmez o ufak tefek eksikler
Tatlım öncelikle hayırlı olsun her şeyin çok çok güzelaşkla mutlulukla huzurla kullanın inşallah
Anlayamadığım birşey var. Tüm bunları sadece sen mi aldın yoksa ben mi yanlış anladım :26:
teşekkürler canım yok doğru anlamışşsın hepsini ben aldım almayada devam ediyorum :) neden sordun
Gözlerim yanlış görmediyse beyaz eşya ve mobilya vardı da
Benim bildiğim onları damat tarafı alır. Beyaz eşyadan almak isterse kız bir kaçını alırda mobilya falan anlayamadım cidden
ha yok canım sadece salon takımıyla yemek odasını onlar aldı beyaz eşya mutfakiçi ve yatak odasını biz yapıyoruz salon yemek odası onların:)
Heh şimdi anladım kız
Bende diyorum evi komple almış bu kız ne yapmış böyleBizde de öyledir tatlım
Tekrardan hayırlı olsun tüm eşyalarınız
ahahh yok canım o kadarınıda alsınlar tabi çeyizi geç bizleri alıyolar daha nolsun tatlım :)) teşekkür ederim canım
Çok güzeller canım güle güle kullan
hepsi çok güzelll ii günlerinde kullanırsın inş. canım.sanırım kaşık-çatal takımın bnmkinden
İyi günlerde mutlulukla kullanın inşallah
Özellikle bornoza takımına bayıldım.
Hepsi birbirinden güzel ve şık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?