Evet oldu..kücüklükten beri tanirdik birbirimizi...ailelerimiz vasitasi ile olustu zaten dostlugumuz..!
"Can dostum" derdik birbirimiz icin..hergün yüz yüze görüsmeye calisirdik...olmadi mutlaka saatlerce tlf görüsürdük..! Hayatta, günün birinde birbirimizi tanimamazliktan gelecegimizi düsünemezdik..!
Kendisi cok inatciydi..hicbirzaman hatasini kabul etmezdi..hatta söyle bir büyük sözüde vardi "Yaptigim seyden pismanlik duymam" derdi. Varmi böyle birsey?? Sen kimsin?? Hatasiz kulmusun??
Ne zaman tartissak, küslük fazla sürmesin diye hep ben özür dilerdim...hatta suclu ben olmasam bile yine ben gönlünü alirdim..huyunu biliyordum cünkü! Arkadaslik bunu gerektirir diye düsünürdüm...birbirni idare etmeli derdim kendi kendime! Vefa olmali dostluklarda...dostluk farkli birseydir...dengeyi saglamali..! Fakat bu maalesef tek tarafli olmuyor..!
Evet, birazda sezinledigim kiskancligi vardi sanki bana karsi...bir yaris edasindaydi ama bunuda göz ardi ederdim..! Ne kadar aptalmisim ben yaaaaaa.....
Tabiki yalnisti davranisim ama gönlüm el vermezdi küs kalmaya..!
Yillar gecti, ikimizde genc bayanlar olduk...kendisi bir yaz tatilinde burnunu yaptirdi...aradan biraz zaman gecti...kiloda vermeye basladi...! Ardindan hersey sanki corap sökügü gibi gelmeye basladi...bir havalar bi tafralar...taniyamaz oldum ve nihayetinde kendisine bu egoist ve havali tavrirlarindan dolayi rahatsiz oldugumu söyledim..! Asla kabul etmedi...yine sorunu bende buldu..! Baska nasil olabilirdiki zaten...?!
Velhasil, yollarimiz ayrildi zamanla...tartismalar artti ve cirkinlesmeler olusunca herkes kendi yoluna gitsin kararina vardik..! Suan yaklasik 6 yil oluyor yollar ayrilali..!
Simdiyse, eskiden arkasini dönüp konusmadigi insanlar ile arkadas olmus...ne kadar yazik..biz bu arkadasliga yillarimizi vermistik..!
Dünyada hersey insanlar icin...tecrübe oldu bu yasananlar bana..! Herkese daha mesafeli davraniyorum...fazla samimiyet yaramiyor artik insanlarimiza sanki!? Pisman degilim...ikimiz icinde en HAYIRLISI buydu muhtemelen...! Kin hele hic tutamam..herseyin bir mevsimi var demekki...! Kötü bir dostunun olmasindan hic olmasin daha iyi..!
Buda benden olsun dedim...kafaniz sistiyse özür dilerim...basligi görünce efkarlandim birden...