VEFASIZ...

catgrill

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2014
16
3
3
32
Evet kızlar size basımdan gecen bi ask hikayesini anlatıcam..
Tam 1 yılımı verdigim, ama buna gram degmiycek bi insana sacımı supurge etmisim megersem..

Yeminler edildi, sozler verildi, cıkmaya basladık. Hersey zaten en basta guzel olur..
İlk zamanlar sevmiyordum. Sadece deger veriyodum. Ama zaman gectikce asıl oldum.herseyine nefes almasına bile. Ailesiyle tanıstım. Annesiyle yemeklere gittim. Vs vs

O benim ilk askkmdı. Ama ne olduysa bi anda degismeye basladı. Eskisi gibi gorusmuyoduk. Resmen artık yalvarıyodum goruselım diye.

Hatta bigun sırf suprız yapıyım icimde bisi kalmasın diye. Cat kapı evinin onynegittim.yanıma geldi ama ogun beni sevmedigni o gozlerinde gordum ya o anı hıcunutamıyorum kızlar. Hıc bu kadar canımyanmamıstı..

Gorustukten sonra hersey daha kotu oldu hıc yazmıyodu bana. Hıc

VE O Gece,, saat gece 2.00 msaj geldi osırada uyuyordum.. Ve ruyamda onun bir zamanlatkopek gibi sevdigi kızı gordum. Haksız yereokızdan ayrıldım demisti bana . Sonra cokk pisman olmus tabi.. neyse ruyamda gordum kızı uyandım. Bana mesaj atmıs.. Artık Benyapamıyorum. Soledigim tek kelime suydu,Sana guvenmistim.. cevabı bende kendime bısı diyemıyorum dedi.. ve oylece kocaa yılım bosa gitti hepsii. Ama simdi iyiyim cok sukur.

Ardadan 8 ay gecti.. ona hakkımı helal etmiyorum. Tek bir mesaj bile atmadın ovefasıza. Siz ne dusunuyosunuz kızlar. Paylasırsanız sevinirim... sevenin ahıtutarmıs..

Olan olmuş biten bitmiş.
Olması gereken zaten bu. Sende bence kendine yeni meşgaleler bul..
Ta kaç ay önceki olay için konu açmışsın

Adam seni sevmemiş,belki de bir süre sevmiş sonra soğumuş.
Ne olursa olsun o kişi şuan seni SEVMİYOR. Evet acı verebilir ama en azından gerçekler önünde.
Zamanla unutursun emin ol. Umarım seni hak eden biri çıkar karşına. O zaman sevmek ve sevilmek neymiş görürsün ve bu gibi kişilere üzülerek geçirdiğin zamana acırsın.

Y Yahu 1 yıl zaten,tanışma-alışma-kaynaşmayla geçer.Baştan güzel gider,sonradan kafasına uymaz uzaklaşır.O uzaklaşmış sen yalvarmışsın.Bile bile lades demişsin1 yılda ne saçını süpürge etmesi,ne hakkı ne helali.Dürüstçe söylemiş sana ayrılmış.Ne ahı tutacak.Sen de biriyle görüşürsün.Güvenbirsin seversin sonra olmayabilir.Bir de kader lkısmet olayı vvar.Allah nasibetmemişse bir vesileyle biter.

Insallah tutar ahin canim. Yaslariniz kacti?

sen yenisin galiba
tam yıl deyince artık bana 1 gün gibi geliyor. forumda ne yıllarını vermiş insanlar var.
bişey olmaz geçer zamanla takma ..

neden hakkınızı helal etmiyorsunuz ki? sizi daha fazla üzmeden olmayacağını söylemiş. o şekilde devam etse daha mı iyiydi?

Ne güzel demiş şair: "...yani sen elmayı seviyorsun diye elmanın da seni sevmesi şart mı?..."

Bilerek ayrıntıya girmedim. Helal edilmiycek seyler yaptı bana. Oyuzden actım konuyuda. Amacın sdece fikir almak

ya benim anlamadığım bu adamlar yanımızdayken bulunmaz hint kumaşı da ayrılınca mı tü kaka oluyo. 8 ay geçmiş yahu, önüne bak güzelim genceciksin daha, ayrılığınızın ilk günleri olsa neyse de 8 ay geçmiş takma artık olanı biteni, hayatına bak, düşündükçe sararsın böyle

Bilerek ayrıntıya girmedim. Helal edilmiycek seyler yaptı bana. Oyuzden actım konuyuda. Amacın sdece fikir almak

Ben anlattığın kadarına yorum yaptım canım. Boşver gitsin ama yine de. Allahından bulsun de, önüne bak. Geri dönmeyecek belli, dönse sen de kabul etmeyecek gibisin. Niye canını sıkasın ki sana kötü şeyler yaşatmış biri için? Unutmak zor anlarım ama boşver, hiç haber alma mümkünse.

Haklısın kesinlikle. Hayat devam ediyo ama insanun aklında hep bi soru isareti kalıyo.hayatıma giricek insan yine yablıs yaparmı diye.. artık takmıyorum hayırlısı

Haklısın kesinlikle. Hayat devam ediyo ama insanun aklında hep bi soru isareti kalıyo.hayatıma giricek insan yine yablıs yaparmı diye.. artık takmıyorum hayırlısı
bak benim çevremdeki insanlara söylediğim bir söz vardır, başkalarının günahlarını başkalarına yüklemeyin.
Sen eskiyi düşünerek daha hayatına girmemiş insanı/insanları yargılıyorsun farkında olmadan. Ön yargıların yıkılması zor, kıymetli olan sensin, kim ne yapmış vs salla, düşündükçe kendine kötülük edersin. Kendim için ne yapmalıyım diye devam et:) dilerim çok mutlu olursun :)

Evett haklısın tesekkur ederim:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…